Wunderwear Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde en forfærdelig oplevelse hos wonderwear i Bruun galleri. Jeg kom ind for at prøve bikinier, hvilket i forvejen kan være lidt grænseoverskridende. Personale var til ingen hjælp, først da min... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har i dag søndag været i wunderwear i lyngby 😀 Hvor jeg fik en fantastisk personlig service af 😀Zakia . Ved køb af 4 par strømpebukser. Hvor vi snakkede om hvilken andre strømpebukser jeg også vil k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service mellem køb foretaget online, som desværre skulle byttes pga størrelsen ikke var helt perfekt. Super kritisk når man skal købe julegaven og sikrer den har den korrekt pasform kva man... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Næstved butikken. D. 10 & 11 juli 2025. Vildt snobbet og arrogant personale. De 2 ansatte der har travlt med hinanden i stedet for kunderne. Stædig, flabet og lytter på ingen måde til kunden. Var der... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ubehøvlet medarbejder

Har aldrig været vidne til så dårlig kundeservice.
Mest ubehøvlet og nedladende, gamle dame i Wunderwear Vejen, der fordi hun ikke kan finde ud af at gøre sit arbejde ordentligt, og først tager en vare retur, som hun mener, hun ikke kan sælger, begynder at råbe folk op på gaden, og derefter bede dem om at komme retur i butikken og argumentere for en "skade" på en vare, som hun lige har taget retur.

Hvis man ikke kan gøre sit arbejde ordentligt, bør man måske finde noget andet at lave i stedet for at beskylde andre for at direkte lyve, når hun selv skulle have opdaget den "fejl", som hun mener man som kunde selv har forsaget, hvis hun tager en vare retur.

4 giugno 2025

Kære Rikke

Mange tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi bestræber os altid på at blive bedre.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik i Vejen. Vi tager din feedback alvorligt og følger op på sagen internt. Vi ønsker naturligvis at sikre en professionel og respektfuld dialog – også i situationer, hvor der opstår uenighed.

Valutata 1 stelle su 5

Ubehøvlet medarbejder i butikken i…

Ubehøvlet medarbejder i butikken i Aalborg Storcenter. Det er sidste gang vi sætter vores ben i denne butik.

21 maggio 2025

Kære Dorte

Vi er kede af, at du ikke har lyst til at komme i vores butik i Aalborg Storcenter.
Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, vil vi meget gerne høre om den konkrete situation. Du er meget velkommen til at kontakte os på: shoponline@wunderwear.dk

Kompetent betjening

Har i dag været i Frederiksberg center wunderwear - så tålmodig venlig og hjælpsom , jeg følte mig i virkelig kompetente hænder , selvom det tog lang tid og flere BH inden den passede - tak til jer knus fra hende “ den gamle” ♥️ inger.

8 maggio 2025

Kære Inger,

Tusind tak for din flotte anmeldelse om din oplevelse i vores butik i Frederiksberg Centret. Vi er rigtig glade for at du værdsætter vores service og vejledning. Din feedback er givet videre til butikken. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ☀️

Bestilte en BH i netbutik

Bestilte en BH i netbutik, til afhentning lokalt. Fik skrevet forkert bynavn til afhentning - men supersøde Sara i kundeservice fik rettet op på min fejl - og Aarhus afd. fremsendte samme dag min BH. Superflot service

4 aprile 2025

Kære Kirsten

Tusind tak for din skønne anmeldelse af din oplevelse på vores webshop!
Feedbacken er givet videre til Sara, der sætter stor pris på de fine ord.
Vi glæder os til at både dig velkommen igen! 🌸

Fantastisk oplevelse hos Wunderwear i Vejen

Har altid døjet med at finde BH der ikke generer, men med et enkelt greb og blik fra Rita kom der styr på det.

Dobbelt prøverum, så der er plads til at blive vejledt og rettet til uden at skulle stå på nakken af hinanden.

Kan virkelig anbefales

17 gennaio 2025

Kære Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse om din oplevelse i vores butik i Vejen. Vi er rigtig glade for at vores lingeriekspert i Vejen, Rita, har kunne hjælpe dig med det rigtigt køb, og at du værdsætter vores service, vejledning og udvalg. Vi glæder os til at både dig velkommen igen.

Ringe betjening Næstved Storcenter

Har i dag været i Wunderwear i Næstved Storcenter. Har tidligere handlet der og fået super service af en sød og kompetent voksen dame. I dag var der imidlertid kun to unge piger, som ikke havde tid eller lyst til ordentlig ekspedition. Måtte stå og kalde på dem fra prøverummet, og det var kun modvilligt, at jeg fik andre varer at prøve. Derefter var de væk, og jeg måtte tage alt mit tøj på og gå ud i forretningen for at få hjælp. Den unge dame var ikke interesseret i at hjælpe mere. Følte mig virkelig til besvær. Hvis der bliver en næste gang, vil jeg gå ind i forretningen og sikre mig, at der er ordentligt personale til stede inden jeg begynder at tænke på at købe noget.

16 gennaio 2025

Kære Ida

Vi er rigtig glade for at høre, at du tidligere har været glad for at handle i vores butik i Næstved Storcenter. Hos Wunderwear går vi meget op i service, vejledning og rådgivning, så vi beklager, at dette ikke har levet op til dine forventninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Wunderwear igen!

Valutata 1 stelle su 5

Jeres medarbejdere i jeres butik i…

Jeres medarbejdere i jeres butik i Frederiksberg centeret er lige til at lukke op og skide i, de er arrogante deres ydeevne for kunde service ligger lig 0 de har absolut ingen form for at være kunde minded som man skal være når man er butiks assistent i den ene eller anden form de snakker nedladende til kunderne og taler til kunder som om kunderne er idioter bare ikke i orden boykot jeres medarbejdere og find nogen som ved hvad det vil sige at betjene kunder og hjælpe kunder hvis der skulle være hjælp nødvendig og ellers boykot butikken hvis i ikke kan finde ud af ansætte ordentlige medarbejder som er kunde og service minded

27 dicembre 2024

Kære Iona

Vi er kede af, at du føler dig forvirret og ked af det efter din oplevelse i vores butik i Frederiksberg Centret. Hos Wunderwear går vi meget op i service, vejledning og rådgivning, så vi beklager, at dette ikke har levet op til dine forventninger.

Dårlig attitude og nedladende

Den dag jeg købte en silke og en uld t-shirt var ekspedienten hjælpsom, professionel og venlig. Det møde var til 5 stjerner for hendes professionelle facon.

Desværre ønsker jeg ikke at støtte Wunderwear mere. Jeg er ellers stor fan af at støtte lokallivet, så vi har forretninger med udvalg i fremtiden.
Jeg har været kunde i Wunderwear i 20 år på Østerbro. Har altid købt mit Aubade mv undertøj der.

Idag kom jeg for at levere uld blusen retur.
Hende der henvendte sig til mig var uinteresseret i mig som kunde. Hun var nedladende i sin tone fra start.
Den første længere sætning hun sagde til mig var.
"Til en anden gang, må du ikke tage din hund med ind" hvorpå jeg sagde "jeg ikke vil sætte min lille hund udenfor, da det sker hunde her der står udenfor her i kvarteret bliver stjålet". Jeg spurgte hvorfor, når her ingen fødevarer er. Hendes kommentar var" Man bestemmer selv hvad man gør"

Der er mange måder, at tale på. Øv øv dårlig attitude, nedladende, ikke til god service og ikke kunde minded. Og
hende ville jeg nødig ønske skulle betjene mig når jeg skal have hjælp til størrelser og modeller.

Jeg har ellers haft mange gode oplevelser med dygtige medarbejdere i Østerbro butikken.

30 ottobre 2024

Kære Ida

Vi er glade for, at du tidligere har været glad for at komme i vores butik på Østerbro, men vi beklager, at du ikke har været tilfreds med dit besøg denne gang.
Vi forstår godt, at du gerne vil passe på din hund. Det er dog op til den enkelte butik at vurdere, hvorvidt det er tilladt at medbringe sin hund i butikken. Hvis du har spørgsmål vedrørende dette, er du meget velkommen til at kontakte os på: shoponline@wunderwear.dk. Vi beklager, at du ikke oplever håndteringen af dette på en måde, som du ønsker.

Hvis du skulle beslutte dig for at have lyst til at handle hos Wunderwear igen, er du altid meget velkommen.

Exceptionel oplevelse Wunderwear Næstved

Har lige været nede og få hjælp af de søde damer i Wunderwear Næstved storcenter. De hjalp med god vejledning og fantastisk service

KOMMER HELT KLART IGEN

15 ottobre 2024

Kære Cecilie

Tusind tak for din flotte anmeldelse om din oplevelse i vores butik i Næstved Storcenter. Vi er rigtig glade for at du værdsætter vores service og vejledning. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har bestilt via nette og fantastisk…

Jeg har bestilt via nette og fantastisk service og hurtigt levering…..ikke sidste gang jeg handler der

26 settembre 2024

Kære Ulla

Tusind tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på www.wunderwear.dk og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service i butikken på…

Virkelig god service i butikken på Østerbro

14 settembre 2024

Kære Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse om din oplevelse i vores butik på Østerbro. Vi er rigtig glade for at du værdsætter vores service, vejledning og udvalg. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 2 stelle su 5

Forkert vejledning?

Fik en fin service da jeg i slut april købte 2 bh’er i Næstved storcenter - prøvede en masse og uden forstand på det lagde jeg min tillid i ekspedientens hænder.

Den ene bh er fin nok, bøjlen begynder at kører rundt og stroppen folder ved armhulen og gnaver, jeg har fået den rettet til at ekspedienten. Det med bøjlen kommer jeg ind med i juli mdr. 2-2,5 uges tid efter henvender jeg mig til butikken igen for at hører om de ved noget nyt om den. Da jeg ikke fik nogen seddel på min indlevering. Der var mange reklamationer og de ventede på at sende den til firmaet.
Det fint jeg venter. 1 - 2 dage efter blive jeg ringet op, at de ikke godtager det som en reklamation men jeg kan komme ud og få en god pris på mit næste køb.
Min bekymring her går nu mest på bøjlen begynder at stikke hul og gå i stykker.

Jeg fortæller at min anden bh også driller og jeg faktisk generelt er noget ked af de to bh’er jeg har købt.

Kommer derud her til aften, de kigger på min nr. 2 bh, den sidder helt fint tiltrods for at mit bryst falder ud under bøjlen det er bare faconen på mit bryst der gør det - da jeg er uforstående overfor det, får jeg en anden forklaring den har givet sig meget og mere end hun har oplevet før.
Får at vide de kan give mig en ny i samme mærke.
Da de så skal bytte den rundt får jeg at vide af butikschefen at det nu er et særtilfælde jeg får den byttet, det er bare den anden medarbejder der har været rigtig god ved mig??
Jeg spørger nemlig til om jeg må bytte til en anden model der så passer mit bryst bedre, da jeg er bange for det vil ske igen..
De klipper mærket af da de skal det ved en reklamation og jeg får heldigvis en ny bon med som ny garanti for nr.2 bh’en. Dette måtte jeg også debattere med medarbejderen om der i sine 6 år i butikken aldrig havde givet en ny bon, jeg kunne bruge den originale som den ombyttede bh bare kørte videre på, så ingen 2 års reklamationsret og de klipper mærkerne for en. Heldigvis viste butikschefen samme som jeg.

Jeg ved ikke om det er dårlig vejledning, mig der skulle have mere viden om bh’er eller hvad det er. Men jeg ønsker aldrig at handle derinde mere og kan ikke anbefale til andre at handle der. Jeg gik netop ind for at få vejledning da jeg har et stort bryst der er svært at finde bher til selv..

Jeg får at vide at begge bh’er er korrekt i str. dog har jeg fået rettet min nr. 1 bh til, så den sidder halvt op på ryggen af mig og det så er skulderen der bære den og nr. 2 er jeg spændt på om den “vokser” igen…

Jeg føler mig lidt forvirret om hvad der reelt er med de to. Har aldrig oplevet problemer før når jeg er blevet vejledt i mine bh’er. Så måske bare en rigtig øv oplevelse… står tilbage med to elendige dyre bher til omkring 1800 kr.(2100kr i alt købte vi for)
Jeg er bare rigtig ked af begge bher…

16 agosto 2024

Kære Mette,

Vi er kede af, at du føler dig forvirret og ked af det efter din oplevelse i vores butik i Næstved Storcenter. Hos Wunderwear går vi meget op i service, vejledning og rådgivning, så vi beklager, at dette ikke har levet op til dine forventninger. Vi har taget en dialog med personalet i Næsted Storcenter vedrørende hele situationen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp med andet, er du velkommen til at kontakte os på: shoponline@wunderwear.dk

Bortkommet forsendelse

Da min forsendelse med GLS ikke var på det angivne afhentningssted og GLS ikke efterfølgende kunne finde den, reagerede Wunderwear med det samme på min henvendelse og overtog erstatningssagen med GLS samt sendte en erstatningspakke, som heldigvis kom frem

26 luglio 2024

Kære Susanne,

Tusind tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med din behandling af den bortkomne pakke. Vi glæder os til at både dig velkommen hos Wunderwear igen.

De bedste sommerhilsner

Trist oplevelse med Wolford

Jeg er fan af Wolford nylon strømpebukser og har brugt dem i mange år.
Jeg plejer ellers at købe dem hos Femilet i Holbæk eller Wolford i Ringsted outlet. Men her op til jul, kunne jeg ikke længere få dem fra Femilet, Valgte jeg at købe jeg dem fra Wunderwear i Holbæk. Da jeg betalte ved kassen sagde ekspidenten at hvis der er noget, skal jeg bare komme tilbage med dem. Jeg brugte dem til en julefrokost, og efter et par timer var begge løbet fra sygningen og oven på foden.
Jeg havde almindelige sko på, uden noget metal eller pynt.
Jeg tog selvfølgelig tilbage til wunderwear og fik at vide de vil sende dem til fabrikken, og en uge senere blev jeg ringede op at de ikke ville erstat strømperne pga det var min skyld at strømperbukserne var løbet.
Har fået vide at jeg kunne hente dem og lægge neglelak på, så jeg kan bruge dem igen.
Wolford er virkelig quality material, som ikke bare løber efter en gangs brug, uden at du laver noget.
Derfor vil jeg ikke handle hos Wunderwear igen.
Sur anmeldelse fra mig.

27 dicembre 2023

Kære Michelle,

Mange tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi beklager, at vi ikke kan leve op til dine forventninger, angående vores reklamationsbehandling og kundeservice. Butikken kunne ikke godkende din reklamation, da Wolford strømperne ikke har en fabrikations- eller materialefejl, eller en mangel ved produktet, der også iflg. Købeloven kendetegner en berettiget reklamation.

Elendig service hos Wunderwear i HerningCentret

Jeg købte julegaver hos Wunderwear i HerningCentret og oplevede elendig service! Frygtelig dårlig oplevelse. Øv! Jeg blev betjent af en gammel gråhåret dame på ca 165 cm. Hun var bestemt ikke smilende, virkede decideret irriteret over at skulle betjene mig, og pakkede demonstrativt mine varer grimt ind (det var julegaver) mens hun fnøs og virkede ekstremt irriteret.
Da hendes kollega så trådte til for at hjælpe med at pakke den ene af mine varer ind, sprang hun straks videre til næste kunde uden at sige et ord (man føler sig virkelig ikke værdsat som kunde).
I må ærlig talt undskylde, at jeg begik den fejl at handle hos jer - det vil ikke ske igen, bare rolig. Magen til elendig opførsel! Øv!

22 dicembre 2023

Kære Lars,

Vi er kede af, at du ikke føler, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Herning Centeret. Hos Wunderwear går vi meget op i service, vejledning og rådgivning, så vi beklager, at dette ikke har levet op til dine forventninger.
Vi håber, at gaverne faldt i god smag.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu 3 gange oplevet exceptionel…

Jeg har nu 3 gange indenfor en måned oplevet exceptionel god service af Wunderwear. 2 gange fysisk i butik (Østerbro) og 1 gang på nettet. SÅ venlige, søde og hjælpsomme ekspedienter skal man lede længe efter. TAK! Fantastisk undertøj! Stor og varm anbefaling.

8 novembre 2023

Kære Christina
Tusind tak for din flotte anmeldelse om dine oplevelser i vores butik på Østerbro og på www.Wunderwear.dk. Vi er rigtig glade for, at vores lingeriekspert i butikken på Østerbro har kunne hjælpe dig med de rigtige køb, og at du værdsætter vores service, vejledning og udvalg både på vores webshop og i vores butik. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kundeplejeJeg købte i april måned en BH til 600…

Jeg købte i april måned en BH til 600 kr.i Ballerup. Godt 4 mdr efter var der stort hul i blonden på trods af at den var vasket i vaskepose på skånevask .Den var heller ikke brugt ret meget. Wunderwear ville ikke bytte den . Jeg er meget utilfreds og kommer ikke til at handle der mere. Jeg har ellers været kunde i mange år.

7 settembre 2023

Hej Mai Britt

Vi beklager, at vi ikke kan leve op til dine forventninger, angående vores reklamationsbehandling. Butikken kunne ikke godkende din reklamation, da Simone Pérèle bh’en ikke har en fabrikations- eller materialefejl, der også iflg. Købeloven kendetegner en berettiget reklamation. I vaskeanvisningen fremgår det, at bh’en kun må håndvaskes, da maskinvask kan skade bh’en. Da vaskeanvisningen ikke er fulgt, mister man reklamationsretten.

Dårlig kundeservice i Wunderwear i Holbæk

Har tidligere handlet og været tilfreds med de BH er jeg har købt.Købte en Triumph BH i juli 2023 som efter en dags brug ændrede facon.Forelagde dette problem i butikken i Holbæk hvor man ikke tilbød at behandle min reklamation. Det er godt nok dårlig kundeservice.

16 agosto 2023

Hej Birthe

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med de bh’er du tidligere har købt hos os.
Vi beklager, at vi ikke kan leve op til dine forventninger, angående vores reklamationsbehandling og kundeservice. Butikken kunne ikke godkende din reklamation, da Triumph bh’en ikke har en fabrikations- eller materialefejl, eller en mangel ved produktet, der også iflg. Købeloven kendetegner en berettiget reklamation.

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Wunderwear i Næstved…

Stor ros til Wunderwear i Næstved Storcenter. Virkelig god vejledning, god tid og ro til at prøve, kæmpe udvalg. Service-minded personale som ikke presser folk til køb, men derimod tydelig brænder for at yde den bedste service og sætte kundens behov i centrum. Jeg har sjældent været så glad for et køb, som her, både pga de flotte varer men også pga hele oplevelsen. Jeg kommer uden tvivl igen!

7 luglio 2023

Kære L.C.T.H
Tusind tak for din flotte anmeldelse om din oplevelse i vores butik i Næstved. Vi er rigtig glade for at vores lingeriekspert i Næstved Storcenter har kunne hjælpe dig med det rigtigt køb, og at du værdsætter vores service, vejledning og udvalg. Vi glæder os til at både dig velkommen igen.
De bedste sommerhilsner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più