het StudyGo is een goede site om dingen voor school te leren er is ook een forum waar je vragen kan stellen en die worden dan beantwoord door andere gebruikers van het forum. Minpunten: je moet bet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Klantenservice reageert met begrip, zetten snelle acties uit. Ze hebben alleen niet alle laatste boeken, dat is jammer. Doen hun best om deze zo snel mogelijk toe te voegen
L'azienda ha risposto
Het is een super tool . Het is een grote hulp geweest voor mijn zoon die dyslexie heeft. Men kan er zijn uitspraak, schrijfwijze in diverse talen oefenen. De woordkaartjes waren ook een meerwaarde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op StudyGo maak je oefenvragen of oefentoetsen, bekijk je uitlegvideo’s, leer je woordjes of chat je met onze tutoren. Haal sneller hogere cijfers voor je volgende toets wiskunde, aardrijkskunde, economie, NaSk, Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Latijns of Grieks. Woordjes en begrippen leren is voor iedereen gratis op StudyGo.
Hoogoorddreef 15, 1101BA, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
poepje jaaaaaaaa jahhh epstein is mijn goatttttt jamil is mijn mannn
ik vind het jammer dat mijn boeken er in staan aleen engels staat er in ik vind het een fijne leer methode maar mijn boeken staat er niet eens in bij somige vakken staat er niet een een boek bv biologie en vind het dus jammer dat er geen boeken staan dat ik op school heb.
erg jammer
er kunnen type fouten in staan ik heb Dyslexie.

Risposta di StudyGo
Heel goed geholpen met het kiezen van her beste pakket!!

Risposta di StudyGo
Lid worden is gewoon heel simpel, maar opzeggen is een probleem. Ze doen er echt alles aan om het je moeilijk te maken, Belachelijk dat je nergens de juiste informatie kan vinden.

Risposta di StudyGo
Als er 2 antwoorden zijn dan moet je ze allebei volgens de exacte spelling hebben ook met leestekens zoals ( ) ; : , en dit maakt het heel hinderlijk want dan kan je het goed hebben maar dan wordt het fout gerekend. Los van dat is het fijn om ermee te werken

Risposta di StudyGo
Minpunten:
je moet betalen voor extra/betere oefeningen
bij het forum kan je best snel geband worden

Risposta di StudyGo
Er wordt automatisch verlengd zonder dat er een bericht wordt gestuurd. Hierdoor heb ik 3 jaar voor niets betaald. Helpdesk is niet bereikbaar per telefoon en reageert niet op mail.

Risposta di StudyGo
Super fijne samenwerking, snel antwoord en mee denken met ouders als kinderen het afsluiten zonder toestemming bedankt voor alles.

Risposta di StudyGo
je moet 4 woorden tegelijk leren en dan heb je 1 goed komt er gelijk weer 1 bij dus ben je weer met 4 woorden bezig dus is het eigenlijk onmogelijk om goed te leren. En je krijgt soms zelfs 5 woorden doe maximaal 3 woorden want anders is het onmogelijk.

Risposta di StudyGo
Een tip is dat je bij een onderwerp meer opdrachten kan maken, een AI maakt die opdrachten voor jou, zodat je meer opdrachten kan doen, meer kan leren.

Risposta di StudyGo
Automatisch abonnementsgeld afgeschreven zonder ons in kennis te stellen hiervan. Reageren heel laat (soms weken) op mailtjes. Bedrijven horen je op de hoogte te stellen van afschrijvingen maar Studygo doet dit heel geniepig.
Korto, hele slechte service, misleiding etc.....

Risposta di StudyGo
Snel, vriendelijk en adequaat gereageerd op mijn bericht. Het probleem was direct opgelost. Jammer alleen dat je bij het doorlopend abonnement geen waarschuwingsmail betreffende einde van abonnementsperiode krijgt.

Risposta di StudyGo
het is fijn om te leren maar je word voor mijn gevoel overgehaald om te betalen dus een min punt er staat dat 91 procent hun ouders vraagt om te betalen dus aanpassen met die hap....

Risposta di StudyGo
StudyGo is een platform dat verweven is met allerlei lesmethodes en het is daarom makkelijk te integreren in je leerproces. Echter, het stampen van kaartjes kent wat onhandigheden. Zo is het systeem erg gevoelig voor tikfouten, waardoor je al snel per ongeluk iets fout opschrijft. Dit wordt negen van de tien keer fout gerekend, wat het leerproces in de weg zit. Daartegenover staat dat andere apps zoals Quizlet en GizmoAI wél goed doorhebben wanneer je per ongeluk een tikfout maakt en wanneer niet.

Risposta di StudyGo
Abonnement voor 3 maanden afgesloten, dacht ik... ineens voor een jaar afgeschreven! Wat een onzin zeg.
Een toetsweek van één week en betalen voor een jaar! Slechte club dat je niet per maand of kwartaal iets kunt afsluiten. Nooit meer dit!

Risposta di StudyGo
De tutoren hebben veel ervaring met de vakken en kunnen goed uitleggen. Wel jammer dat er wel een havo 4 natuurkunde boek is, maar er helemaal geen havo 5 natuurkundeboeken zijn. Daarnaast zijn er geen scheikunde of geschiedenisboeken.

Risposta di StudyGo
Elke keer als ik een lijst aanmaak wordt hij binnen 5 minuten verwijderd. ik heb er dan heel lang aan gewerkt en dan is hij nergens meer te vinden. belachelijk

Risposta di StudyGo
Ik WAS enthousiast, mijn dochter heeft er veel profijt van. Maar zonder mijn instemming is het abonnement verhoogd naar het duurste en contact leggen om dit terug te draaien is heel lastig. Ze reageren niet op berichten en een telefoonnummer is al helemaal nergens te bekennen. Echt waardeloos. Nu hebben ze zonder enig bericht het hele contract gestopt (wel gewoon betaald) terwijl mijn dochter in een toetsweek zit.
Een dikke onvoldoende voor de klantenservice!

Risposta di StudyGo
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.