Banner for Woonsquare - Oosterhout

Woonsquare - Oosterhout Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Valutata 4 stelle su 5

We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!

Valutata 5 stelle su 5

Rebecca heeft ons geholpen door heel het proces van bekijken, keuze maken en nameten tot aan bestellen. Met haar eerlijke uitleg hebben we met vertrouwen een leuke bank gekozen!

Valutata 5 stelle su 5

Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm!... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2554 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk geholpen en goede deal

1 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Hartelijk dank voor uw positieve review voor onze collega's van Woonsquare Oosterhout. Heel fijn dat u het personeel als vriendelijk heeft ervaren en dat u tevreden bent met uw aankoop.

Graag tot uw volgende bezoek aan onze showroom.

Goede ontvangst

Goede ontvangst
Goede behandeling en afwerking aankoop

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling voor onze woonwinkel in Oosterhout

Valutata 4 stelle su 5

Communicatie goed

Communicatie goed

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn dat u onze communicatie goed beoordeeld, echter valt het ons op dat ondanks uw tevredenheid, u ons met een 4 waardeert, daar waar wij gemiddeld een 4,5 als waardering hebben.

Wij vernemen heel graag van u wat er nog mist om een 5 sterren beoordeling van u te krijgen.

Hartelijk dank

Fijne duidelijke uitleg. Vriendelijk geholpen.

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Dag Kim, fijn om te lezen! Bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in de showroom van onze woonwinkel in Oosterhout

Prettige service en aanbevelingen

25 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Dag Wissam, heel fijn om te lezen dat Rebecca u door het gehele proces heeft meegenomen en mede door de professionele begeleiding dat u kon slagen voor een nieuwe bank.

Veel plezier van uw nieuwe bank, wij geven uw positieve beoordeling graag door aan Rebecca en het team in de woonwinkel Oosterhout.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige set gekocht met relaxfauteuil…

Prachtige set gekocht met relaxfauteuil bij Richard . We zijn er blij mee .

25 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Beste Giel, gelijk slagen voor een nieuwe relaxfauteuil én een woonset is top! Fijn dat u met de hulp kon overgaan tot aankoop. Veel plezier ermee alvast!

Valutata 5 stelle su 5

Rebecca heeft ons fijn geholpen met het…

Rebecca heeft ons fijn geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bank. We werden fijn door het proces geleid. Over de levering en de bank zelf kunnen we nog niet veel zeggen maar aan alle andere goede reviews te zien zit dat wel snor.

22 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Fijn dat Rebecca u zo prettig door het uitzoeken van uw nieuwe bank heeft begeleid. Een duidelijke uitleg en goede begeleiding tijdens het keuzeproces geven natuurlijk vertrouwen in een aankoop.

We begrijpen dat u over de bank en de levering zelf nog geen oordeel kunt geven. Voor nu zijn we vooral blij dat het advies en de service naar wens zijn geweest. Hopelijk kunt u na de levering ook met een gerust gevoel terugkijken op uw aankoop.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare en alvast veel woonplezier met uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Een leuk bed gekocht waarbij ik goed…

Een leuk bed gekocht waarbij ik goed geholpen ben door medewerker Rebbeca

21 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Dag Jordy, wat goed dat u zo snel kon slagen voor een nieuw bed, mede met hulp van Rebecca.
Bedankt voor uw positieve beoordeling voor onze topper uit filiaal Oosterhout.

Veel goede nachten toegewenst op uw nieuwe boxspring.

Valutata 5 stelle su 5

Ik was opzoek naar een nieuwe bank

Ik was opzoek naar een nieuwe bank. Lindsey heeft me goed geholpen met uitleg en kon ook nog eens wat in de prijs betekenen. Hardstikke fijn want daardoor kon ik toch de bank halen die ik leuk vond

20 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Beste Jasmijn, een bank vinden die u samen echt mooi vindt, is natuurlijk extra leuk als deze uiteindelijk ook binnen uw budget past.

Fijn dat Lindsey u goed heeft geadviseerd en met u heeft meegedacht over de mogelijkheden.

Mooi dat er daardoor ruimte was om toch voor de bank te kiezen die u het liefst wilde. We geven uw compliment graag door aan Lindsey.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare Oosterhout en veel woonplezier met uw nieuwe bank!

Lindsay’s beoordeling Michel

Lindsay heeft alle tijd genomen voor ons en heeft als kennis in huis om ons voldoende te informeren. Een realistisch advies en niet dwingend.

19 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Een goed advies hoeft wat ons betreft nooit dwingend te zijn. Fijn dat Lindsay de tijd voor u heeft genomen, haar kennis met u heeft gedeeld en u daarbij een realistisch en eerlijk advies heeft gegeven.

Juist door verschillende mogelijkheden rustig te bespreken, kunt u zelf bepalen wat het beste bij uw wensen past. Uw compliment over Lindsay geven we uiteraard graag aan haar door.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare en voor het delen van uw positieve ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

De helpende Rebecca is zeer behulpzaam…

TDe helpende Rebecca is zeer behulpzaam niet dwingend ruim de tijd om bankstellen te bekijken

17 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Oosterhout

Rustig kunnen rondkijken en daarbij alle tijd krijgen om verschillende bankstellen te bekijken, is een prettige manier om tot een keuze te komen. Fijn dat Rebecca u zo behulpzaam heeft begeleid zonder daarbij opdringerig te zijn.

We geven uw compliment natuurlijk graag door aan Rebecca. Bedankt voor uw beoordeling en voor het vertrouwen in Woonsquare!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più