We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!

Sede
Cambia sedeBeneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL
Rebecca heeft ons geholpen door heel het proces van bekijken, keuze maken en nameten tot aan bestellen. Met haar eerlijke uitleg hebben we met vertrouwen een leuke bank gekozen!
L'azienda ha risposto
Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm!... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Beneluxweg 3, 4904 SJ, Oosterhout, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
We werden supergoed geholpen
We werden supergoed geholpen
En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon.
We gaan dit zeker delen met vrienden en familie!
Mond op mond reclame altijd goed!!!!
Top service
Top service , ik raad lindsay zeker aan voor eerlijk advies!!
Vriendelijk geholpen en goede deal

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
She was very helpful with us showing…
She was very helpful with us showing multiple options and models.

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
Goed zaken kunnen doen zeer vriendelijk…
Goed zaken kunnen doen zeer vriendelijk geholpen.

Prettige service en aanbevelingen

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
Prachtige set gekocht met relaxfauteuil…
Prachtige set gekocht met relaxfauteuil bij Richard . We zijn er blij mee .

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
We zijn top geholpen en blij met onze…
We zijn top geholpen en blij met onze nieuw bank

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
Rebecca heeft ons fijn geholpen met het…
Rebecca heeft ons fijn geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bank. We werden fijn door het proces geleid. Over de levering en de bank zelf kunnen we nog niet veel zeggen maar aan alle andere goede reviews te zien zit dat wel snor.

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
Een leuk bed gekocht waarbij ik goed…
Een leuk bed gekocht waarbij ik goed geholpen ben door medewerker Rebbeca

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
Ik was opzoek naar een nieuwe bank
Ik was opzoek naar een nieuwe bank. Lindsey heeft me goed geholpen met uitleg en kon ook nog eens wat in de prijs betekenen. Hardstikke fijn want daardoor kon ik toch de bank halen die ik leuk vond

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
Vriendelijke service en duidelijke…
Vriendelijke service en duidelijke uitleg. Neemt de tijd

Lindsay’s beoordeling Michel
Lindsay heeft alle tijd genomen voor ons en heeft als kennis in huis om ons voldoende te informeren. Een realistisch advies en niet dwingend.

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
Ik ben fantastisch geholpen door Sjaak…
Ik ben fantastisch geholpen door Sjaak en Lion (Ernie en Bert).

Risposta di Woonsquare - Oosterhout
De helpende Rebecca is zeer behulpzaam…
TDe helpende Rebecca is zeer behulpzaam niet dwingend ruim de tijd om bankstellen te bekijken