Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL
L'azienda ha risposto
In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.
L'azienda ha risposto
9We kwamen vandaag voor her eerst in jullie prachtige winkek in Amersfoort. Waar we al lang naar op zoek zijn vonden we bij jullie. Twee mooie industriele fauteuils. Zeer vriendelijk en bekwaa... Leggi di più
Amsterdamseweg 39B, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
Ik werd snel geholpen en kreeg professioneel advies. Het personeel nam alle tijd voor me en gaf me alle tijd om na te denken

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk met plezier onze bestelling geplaatst.

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
Vandaag wezen kijken voor een bank en eetstoelen, erg fijn geholpen door de mevrouw in de winkel. Dacht ook erg goed mee m.b.t. het interieur die wij thuis hebben. Erg fijne service!

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
Fijne verkoper die je de tijd gaf om eerst alles goed te overdenken. Na een week bedenktijd genomen te hebben, zelfde verkoper opgezocht en na alles rustig nogmaals bekeken te hebben, koopcontract getekend.

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
Vriendelijk personeel die goede kennis van zaken hebben. Duidelijke uitleg omtrent de gekochte bank.

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
De mensen hier waren vriendelijk en behulpzaam. Er is keuze uit een ruim assortiment van mooie banken stoelen etc

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
We werden met rust gelaten toen we binnen kwamen. We werden vriendelijk begroet en toen we vragen hadden was de service gericht op de klant. Wij hebben daarom ook een bestelling gedaan bij Woonsquare

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
Goedewinkel Personeeo heel vriendelijk ondanks dat ze druk warwn werden we goed gelopen door James en gelaagt met een bank kopen.

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
Ik werd bij binnenkomst al goed ontvangen met een goeie uitleg.
Toen ik een bank had gevonden heeft de verkoper alle opties met mij doorgenomen, van de maat bank tot aan alle soorten stof. Hij nam de tijd waardoor we uiteindelijk op een mooie bank zijn gekomen.
Hele fijne service en heel blij met mijn bank!

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
Wij konden vrij rondkijken zonder opdringerige verkopers. Toen wij belangstelling toonden voor 2 bankstellen was de verkoopster zeer behulpzaam en met haar hulp en informatie kon de juiste bankstel samengesteld worden.
Met een kop koffie rustig de verkoop geregeld en afgehandeld. Uitleg was duidelijk. Erg prettige zaak om te winkelen met vriendelijke medewerkers die weten waarover ze het hebben.

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service.

Risposta di Woonsquare - Amersfoort
We hebben ons in Juli 2025 een bank aan laten smeren door een zeer opdringerige verkoper.
Toen deze in oktober werd geleverd was er 1 element van de bank niet zoals wij het hadden besteld.
Hier hadden wij gelukkig tekeningen van op de bon.
Contact opgenomen met de klantenservice, maar volgens hen was dit de bank zoals wij het besteld hadden.
We hebben meerdere mails en telefoontjes moeten plegen voor wij eindelijk ons gelijk hadden en we dus het juiste element toegestuurd kregen.
Toen het juiste element eindelijk in december (!!) kwam was er kleurverschil. Ook hier weer contact over opgenomen, maar dat was nou eenmaal zo als dingen nageleverd werden.
Dit was uiteraard niet aan de orde geweest als het gelijk goed was gegaan. De klantenservice beloofde een volledig nieuwe bank. Deze is nooit binnengekomen.
Uiteraard niks meer van ze gehoord.
Het kleurverschil is gelukkig bijgetrokken, maar fatsoenlijke hulp, excuses, gedeelte geld terug of laten weten waar die nieuwe bank blijft is wel op z'n plek.
Wij kopen nooit meer iets bij woonsquare en raden het ook bij iedereen af.