Fijne ervaring bij Woonsquare Almere. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna kregen we alle rust en ruimte om rustig rond te kijken, zonder dat er meteen een verkoper achter je... Leggi di più

Sede
Cambia sedeVideostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
Een konden eerst al lekker op ons gemak alle potentiële banken uitproberen. Daarna heeft de verkoper ons verder goed geholpen. We voelden ons thuis. Enige jammere is de wat lange levertijd. Maar ja da... Leggi di più
Zo'n beetje de enige meubelzaak waar ze nog open en eerlijk zijn. Na een paar hele nare ervaringen bij andere woonwinkels besloten wij toch maar langs Woonsquare in Almere te gaan. Wat on... Leggi di più
Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen. Geen pokerface. Een warme welkom van Ilse.ilse liet ons lekker rondkijken en bood ons later iets te drinken aan. Ook gevraagd naar wat onze smaak is en wa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Woonsquare - Almere
Super goed geholpen door medewerker…
Super goed geholpen door medewerker Sjaak die goede advies gaf. Mooie bank hebben wij uitgekozen.

Risposta di Woonsquare - Almere
Akin heeft ons vriendelijk begroet en…
Akin heeft ons vriendelijk begroet en geholpen met het samen stellen van de gewenste bank !

Akim heeft ons geholpen
Akim heeft ons geholpen. Vriendelijke verkoper, was erg geduldig en behulpzaam. Niet opdringerig en heeft ons erg goed begeleid in het aanschafproces

Risposta di Woonsquare - Almere
Wij zijn super goed en snel geholpen
Wij zijn super goed en snel geholpen, fijne service!!
Fijne sfeer en fijne behandeling door Akin!

Woonsquare, Akin
Akin heeft ons super snel, duidelijk en respectvol geholpen, alles is duidelijk uitgelegd en staat open voor vragen!

Heel vriendelijk personeel
Heel vriendelijk personeel. Mooie banken. Heel goed geholpen. Denken mee.

Heel vriendelijk geholpen door Andreas
Heel vriendelijk geholpen door Andreas

Risposta di Woonsquare - Almere
Zeer goede behandeling door de heer…
Zeer goede behandeling door de heer Akin behulpzaam en duidelijke uitleg.
Zou ze zeker aanraden

Heel klant vriendelijk
Heel klant vriendelijk, goede service, ben hier eerder klant geweest. Super aardige mensen en meubels van zeer goede kwaliteit, we kregen een koffie erbij en hebben een goed gesprek gehad. Super fijne ervaring.

Geen service bij woonsquare
Een bank gekocht bij woonsquare. Binnen no time een scheur in m’n bank. Al met al heeft het een half jaar geduurd voordat dit hersteld is. Continu er achteraan, geen updates, geen verontschuldigingen of oplossingsgerichte acties. Bedroevende service. Ongelofelijk dat een bedrijf als dit bestaansrecht heeft.

Geholpen door Ilse!
Een zitbank met eetkamer stoelen gekocht bij Woonsquare in Almere. Fijn geholpen door Ilse! Dikke 5 sterren.

Risposta di Woonsquare - Almere
Fijn geholpen door Akin… mooie bank…
Fijn geholpen door Akin… mooie bank uitgekozen…

Goed geholpen door medewerkster Ilse

Risposta di Woonsquare - Almere
ontvangen met een glimlach en een…
ontvangen met een glimlach en een lekkere cappuccino van Ilse
daarna goed geholpen door Ilse
en goede uitleg gekregen
uiteindelijk met Ilse en de eigenaar tot een leuke prijs gekomen

Meerdere woonwinkels gehad
Meerdere woonwinkels gehad, uiteindelijk bij Woonsquare beland. Wat een verademing! Je kan rustig rondkijken en geadviseerd worden wanneer je hierom vraagt. Niet opdringerig of vervelend. Nu nog even wachten op de bank maar ze hadden al aangegeven dat dit even zou duren.

Risposta di Woonsquare - Almere
Een verkoper die echt meedenkt
Een sympathieke, correcte verkoper met een rustige en prettige benadering. Hij dacht goed mee en deed zichtbaar zijn best om er samen iets moois van te maken. Het contact verliep heel fijn en vertrouwd.

Goed geholpen door Ilse
Goed geholpen door Ilse, enorm fijn door alle keuzes gelopen qua stof en verdere afhandeling van bestelling. Ook meerdere voorbeelden kunnen zien van de stoffen en een mooie korting gekregen dankzij hun actie!

Risposta di Woonsquare - Almere
Ilse is een vriendelijke en oprechte…
Ilse is een vriendelijke en oprechte verkoopster met een leuke charme.
Ze heeft alle mogelijkheden goed uitgelegd, ze is meedenkend geweest met onze wensen. Ze is een toppertje! Dank voor de fijne verkoop ervaring.
Grt Yousef en Astrid