Banner for Woonsquare - Alkmaar

Woonsquare - Alkmaar Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Koedijkerstraat 4, 1823 CL Alkmaar, Noord-Holland, NL

Valutata 2 stelle su 5

Bank geleverd met schade direct gebeld en klacht aangemaakt op de site wacht al meer dan 14 dagen om ingepland te worden. Geen enkel telefoontje gehad. Diverse malen gebeld en gemaild. Hoor steeds h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Samen met vrouw en schoonzuster deze zaak 2 maal bezocht de afgelopen maand en geholpen door adviseur Tinus. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden waren met zijn advies, hulp en diensten. De... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Als 1e aller hartelijkst ontvangen. Heel behulpzaam en meedenkende mevrouw die ons kundig zonder poespas heeft geholpen. We hebben hier al eerder een bank gekocht en waren en zijn nog steeds superte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn eerste gaan oriënteren samen met Chantal en zijn 3 dagen later bij haar terug gekomen met een besluit. Chantal heeft ons geweldig geadviseerd met het bepalen van de juist afmeting en stof. Ze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2567 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Positieve ervaring

Fijn geholpen door Shad in de winkel in Alkmaar. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kijkt goed mee. Zeker een aanrader !

22 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Beste Ayse, bedankt voor uw review. Een verkoper die goed luistert naar uw wensen die kan ook beter advies geven en service verlenen. Fijn dat het u is opgevallen! Veel plezier van uw aankoop.

Valutata 3 stelle su 5

Telefonisch contact gehad met hoofdkantoor van Woonsquare

Na mijn vorige review ( over de levertijd van een half jaar en de communicatie van de winkel ) werd mijn zoon gebeld dat de bank er eindelijk was. Di 19 mei 2026 is de bank netjes geleverd ( gekocht op 1 nov 2025) De Bank ziet er goed uit . Wat verbaasd mij nu na het lezen van een recente reclame in een blad dat dezelfde bank voor 2299 euro staat geprijsd met een gratis tv. Mijn zoon heeft 3600 euro betaald inclusief bezorgen. Onbegrijpelijk.. Hoe zouden jullie je voelen?
Na reactie van Woonsquare :
De bank heb ik meebetaald ivm de verjaardag van mijn zoon. Daarom mijn 1e review over de communicatie ook telefonisch en bejegening van de winkel. "Onverschillig en eet u wel wat er aan de hand is in de wereld? " Heel kwetsend.. Bel gewoon dat het langer duurt en zoek uit waardoor. Dat kan de klant meer waarderen en voelt zich begrepen...Ik wil naar de zaak komen met een foto vd bank van mijn zoon en de advertentie met dezelfde naam,Atlanta, opstelling in spiegelbeeld en gelijkende stof..Leg het mij maar uit. Als u mij kan overtuigen , kan ik daarna mijn review herschrijven.
Vervolg: fijn dat ik vandaag gebeld ben door het hoofdkantoor . Het was een goed gesprek.
Over mijn review over de communicatie/ bejegening in de zaak wordt besproken en verbetert.
Er werd een duidelijke uitleg gegeven over het prijsverschil vd advertentie en de aangekochte en geleverde bank.
Het verschil in prijs zit in de stofkwaliteit.
Zoals ik al aangaf ziet de geleverde bank er goed uit.

19 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Beste Yvonne, dit is eenvoudig uit te leggen en wij hadden liever gehad dat uw zoon zelf contact met ons opneemt in plaats van dat u ons bedrijf spamt met reviews over een aankoop die u zelf niet heeft gedaan.

Uw zoon heeft een compleet andere uitvoering qua opstelling en bekleding en heeft zelfs nog een extra korting gekregen, dat is bij uw zoon bekend.

Niet alleen heeft u de vorige review op 1 ster laten staan (terwijl met u af was gesproken om die aan te passen dan wel te verwijderen nu dat dit was opgelost), maar u plaatst zonder ons eerst te contacten een dubbele review.

Dat voelt als een klap in het gezicht als je een klant goed probeert te helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Word snel geholpen als je binnen komt

Word snel geholpen als je binnen komt. Kan alle soorten stoffen bij elke bank gebruiken en samen in 1 keer een mooie bank uitgekozen.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat u snel geholpen bent bij binnenkomst en in alle rust verschillende banken en stofsoorten heeft kunnen bekijken en combineren. Juist die vrijheid in opstellingen en stoffen helpt om een bank samen te stellen die echt past bij uw interieur en woonstijl. Fijn dat u in één bezoek tot een mooie keuze bent gekomen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

TOP ZAAK

Helemaal top geholpen in de winkel super vriendelijk personeel. En natuurlijk het belangrijkste een hele mooie bank rijker

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Beste Léon, wat fijn dat u zo goed heeft kunnen slagen bij onze woonwinkel in Alkmaar. Gefeliciteerd met uw nieuwe bank en alvast heel veel plezier gewenst!

Shad super leuk geholpen

Shad super leuk geholpen, zeer tevreden met mijn Matera banken.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Beste Mick, wat leuk dat jullie voor de Matera hebben gekozen, een trendy bank met retro look! Veel plezier van het bankstel!

Valutata 5 stelle su 5

Super leuk geholpen in de winkel

Super leuk geholpen in de winkel, bedankt Sharif

20 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Bedankt voor uw leuke reactie. Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen door Sharif in onze meubelzaak. We geven uw compliment graag aan hem door.

Valutata 1 stelle su 5

Zijn prima geholpen de bank zou met 3…

Zijn prima geholpen de bank zou met 3 maanden klaar zijn (week 12) en afgeleverd worden. Na 3 maanden geïnformeerd, men kon niets zeggen over de levering. In Alkmaar het personeel hierover aangesproken konden er ook niets over zeggen want op de koopovereenkomst stond nl. Week 21 dat betekent half juni.ze hebben ons in Alkmaar verkeerd voorgelicht, wij zouden nooit akkoord zijn gegaan met 6 maanden levertijd. En nu hebben we nog steeds geen bank

29 dicembre 2025

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

[UPDATE] Beste Ina, op uw order staat week 21, dit is een ruim genomen levertijd. Op het moment is er inderdaad een vertraging bij de leverancier waardoor het helaas langer blijkt te duren dan gepland, waar wij onze excuses nogmaals voor aanbieden, echter is dit ook voor ons overmacht.

Ons voorstel is om de levering af te wachten, deze valt op dit moment nog binnen de voorwaarden van de levertijd. Daarna kunnen wij beoordelen of er sprake kan zijn van compensatie en gaan dan graag het gesprek met u aan om te kijken naar een passende oplossing.

---

Beste Ina, wij hebben uw gegevens via Trustpilot opgevraagd om met u mee te kunnen kijken wat er is voorgevallen en of wij u verder kunnen helpen.

Wel willen wij u erop wijzen dat de te verwachte leverweek op uw koopovereenkomst staat genoteerd, dus dit was bekend alvorens u akkoord ging.

Desalniettemin vinden wij het vervelend dat u langer moet wachten dat gewenst is en dat u niet tevreden bent over de communicatie. Wij komen graag met u in contact.

Mooie meubels

Mooie meubels, zeer klantvriendelijk maar geen opdringerig personeel, we zijn geholpen door Chantal die alle tijd voor ons nam. Met haar deskundig advies hebben wij een mooi bankstel gekocht.

16 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Beste Fred, dank u voor uw positieve review en wij wensen u alvast veel plezier van het nieuwe bankstel

Valutata 5 stelle su 5

Shad & Tinus bedankt toppers!

Shad & Tinus bedankt toppers!
Echt leuke verkopers, alles tijd voor ons gehad samen.

Fijne uitleg, leuke prijzen!

12 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Dank u voor uw goede review en geniet van uw aankoop

Valutata 1 stelle su 5

Geen vertrouwen in de klant

Prima dat we een aanbetaling moeten doen, maar om de stoelen van het magazijn naar het filiaal te krijgen moet eerste het totaalbedrag betaald worden. Dit terwijl we het zelf ophalen. Ik denk dan; boter bij de vis. Maar zij niet. Hele rare zaak. Dan hadden we net zo goed het hele bedrag meteen kunnen voldoen; dan hadden we zeker niks gekocht. Een hele onvriendelijke dame die zichzelf graag wilde laten horen. Voor ons nooit meer deze winkel.

9 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

[UPDATE] Beste Patricia, helaas hebben wij geen reactie van u mogen ontvangen en kunnen wij derhalve niet achterhalen om welke klant en order dit gaat.
Er kan dus niets worden uitgezocht of worden opgelost, het staat u altijd vrij om alsnog contact met ons op te nemen.

---

Bedankt voor uw review. Wij hebben uw gegevens opgevraagd om de situatie intern nogmaals te bekijken en ook na te gaan wat er precies is voorgevallen tijdens het contact in de winkel.

Wel vinden wij het jammer dat het als vreemd wordt ervaren dat een bestelling volledig voldaan dient te zijn vóór afhaling. Dit is binnen de retail een gebruikelijke werkwijze en onderdeel van de algemene voorwaarden.

Daarnaast horen wij uiteraard graag wie de medewerkster is geweest waar u naar verwijst, zodat wij dit intern kunnen bespreken.

Wij hopen alsnog met u in contact te komen.

Bouwpakket voor 600 euro

Leuk verkoop praatje, werd gedaan of er wat aan de prijs werd gedaan maar 2 weken later was btw korting. Nou ja dan denk je pech dat is de verkoop techniek. Dan heb je een bank van 1300 en een tafel van 600 euro en dan komt de mooiste grap, tafel ophalen en wat denk je ikea bouwpakketten !!!! Bizar 600 euro en dan bouwpakket daar werd nog lacherig overgedaan , het lijkt wel ikea maar het zal makkelijker zijn. Nou wordt wakker ECHT NIET .
Zware teleurstelling en vertel bij de verkoop je koop een bouwpakket.
Daarbij werden we achter na gebeld of we wel een review wilde schrijven want ze hadden er nog een paar nodig om een uitje te krijgen voor het team.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Beste Bertina, bedankt voor uw review.
Uw ordergegevens zijn via Trustpilot opgevraagd om met u mee te kijken en de situatie onafhankelijk te kunnen beoordelen.

Wij willen wel benadrukken dat de meeste tafels, mits massief hout, in elkaar gezet moeten worden en niet compleet in zijn geheel worden geleverd.

Valutata 5 stelle su 5

We werden goed en netjes geholpen

We werden goed en netjes geholpen, er werd ons koffie aangeboden, al voor we wat gekocht hadden. Maar we hebben wel een mooie bank gekocht.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Dank u voor uw review. De koffie wordt altijd vers voor u gezet, dat staat los van de verkoop. Uiteraard vinden wij het heel fijn dat u bij ons bent geslaagd en wensen u veel plezier van uw nieuwe bank

Goede uitleg

Goede uitleg, duidelijk, beleefd en vriendelijk.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar

Beste Sam, dank voor uw review en uw complimenten

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più