Bank geleverd met schade direct gebeld en klacht aangemaakt op de site wacht al meer dan 14 dagen om ingepland te worden. Geen enkel telefoontje gehad. Diverse malen gebeld en gemaild. Hoor steeds h... Leggi di più

Koedijkerstraat 4, 1823 CL Alkmaar, Noord-Holland, NL
L'azienda ha risposto
Samen met vrouw en schoonzuster deze zaak 2 maal bezocht de afgelopen maand en geholpen door adviseur Tinus. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden waren met zijn advies, hulp en diensten. De... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als 1e aller hartelijkst ontvangen. Heel behulpzaam en meedenkende mevrouw die ons kundig zonder poespas heeft geholpen. We hebben hier al eerder een bank gekocht en waren en zijn nog steeds superte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn eerste gaan oriënteren samen met Chantal en zijn 3 dagen later bij haar terug gekomen met een besluit. Chantal heeft ons geweldig geadviseerd met het bepalen van de juist afmeting en stof. Ze... Leggi di più
Koedijkerstraat 4, 1823 CL, Alkmaar, Noord-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Was in Alkmaar voor mijn vader een bankstel gekocht.
En we zijn heel netjes en goed geholpen door meneer Shad.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Fijn geholpen door Shad in de winkel in Alkmaar. Hij luistert goed naar de wensen van de klant en kijkt goed mee. Zeker een aanrader !

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Na mijn vorige review ( over de levertijd van een half jaar en de communicatie van de winkel ) werd mijn zoon gebeld dat de bank er eindelijk was. Di 19 mei 2026 is de bank netjes geleverd ( gekocht op 1 nov 2025) De Bank ziet er goed uit . Wat verbaasd mij nu na het lezen van een recente reclame in een blad dat dezelfde bank voor 2299 euro staat geprijsd met een gratis tv. Mijn zoon heeft 3600 euro betaald inclusief bezorgen. Onbegrijpelijk.. Hoe zouden jullie je voelen?
Na reactie van Woonsquare :
De bank heb ik meebetaald ivm de verjaardag van mijn zoon. Daarom mijn 1e review over de communicatie ook telefonisch en bejegening van de winkel. "Onverschillig en eet u wel wat er aan de hand is in de wereld? " Heel kwetsend.. Bel gewoon dat het langer duurt en zoek uit waardoor. Dat kan de klant meer waarderen en voelt zich begrepen...Ik wil naar de zaak komen met een foto vd bank van mijn zoon en de advertentie met dezelfde naam,Atlanta, opstelling in spiegelbeeld en gelijkende stof..Leg het mij maar uit. Als u mij kan overtuigen , kan ik daarna mijn review herschrijven.
Vervolg: fijn dat ik vandaag gebeld ben door het hoofdkantoor . Het was een goed gesprek.
Over mijn review over de communicatie/ bejegening in de zaak wordt besproken en verbetert.
Er werd een duidelijke uitleg gegeven over het prijsverschil vd advertentie en de aangekochte en geleverde bank.
Het verschil in prijs zit in de stofkwaliteit.
Zoals ik al aangaf ziet de geleverde bank er goed uit.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Word snel geholpen als je binnen komt. Kan alle soorten stoffen bij elke bank gebruiken en samen in 1 keer een mooie bank uitgekozen.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Helemaal top geholpen in de winkel super vriendelijk personeel. En natuurlijk het belangrijkste een hele mooie bank rijker

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Shad super leuk geholpen, zeer tevreden met mijn Matera banken.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Super leuk geholpen in de winkel, bedankt Sharif

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Zijn prima geholpen de bank zou met 3 maanden klaar zijn (week 12) en afgeleverd worden. Na 3 maanden geïnformeerd, men kon niets zeggen over de levering. In Alkmaar het personeel hierover aangesproken konden er ook niets over zeggen want op de koopovereenkomst stond nl. Week 21 dat betekent half juni.ze hebben ons in Alkmaar verkeerd voorgelicht, wij zouden nooit akkoord zijn gegaan met 6 maanden levertijd. En nu hebben we nog steeds geen bank

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Super goed geholpen door Chantal!
Ze nam alle tijd en dacht goed mee.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Mooie meubels, zeer klantvriendelijk maar geen opdringerig personeel, we zijn geholpen door Chantal die alle tijd voor ons nam. Met haar deskundig advies hebben wij een mooi bankstel gekocht.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Shad & Tinus bedankt toppers!
Echt leuke verkopers, alles tijd voor ons gehad samen.
Fijne uitleg, leuke prijzen!

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Prima dat we een aanbetaling moeten doen, maar om de stoelen van het magazijn naar het filiaal te krijgen moet eerste het totaalbedrag betaald worden. Dit terwijl we het zelf ophalen. Ik denk dan; boter bij de vis. Maar zij niet. Hele rare zaak. Dan hadden we net zo goed het hele bedrag meteen kunnen voldoen; dan hadden we zeker niks gekocht. Een hele onvriendelijke dame die zichzelf graag wilde laten horen. Voor ons nooit meer deze winkel.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
Leuk verkoop praatje, werd gedaan of er wat aan de prijs werd gedaan maar 2 weken later was btw korting. Nou ja dan denk je pech dat is de verkoop techniek. Dan heb je een bank van 1300 en een tafel van 600 euro en dan komt de mooiste grap, tafel ophalen en wat denk je ikea bouwpakketten !!!! Bizar 600 euro en dan bouwpakket daar werd nog lacherig overgedaan , het lijkt wel ikea maar het zal makkelijker zijn. Nou wordt wakker ECHT NIET .
Zware teleurstelling en vertel bij de verkoop je koop een bouwpakket.
Daarbij werden we achter na gebeld of we wel een review wilde schrijven want ze hadden er nog een paar nodig om een uitje te krijgen voor het team.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
We werden goed en netjes geholpen, er werd ons koffie aangeboden, al voor we wat gekocht hadden. Maar we hebben wel een mooie bank gekocht.

Risposta di Woonsquare - Alkmaar
We zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Chantal.