Woodstein Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Woodstein 😄 Kan varmt anbefales.🥰 Vores søn på 6 år har bygget med bedstefar, mor og far. Det er et hit hver gang. 👏😃Super spændende at eksperimentere og fine hæfter til med teori og... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Konceptet er rigtig fedt. Dog er de for mange fejl og mangler ifht til prisen. På det første sæt vi fik manglede samlevejledning og alle andre dokumenter. Det lykkedes at få den samlet efter e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fejllevering af ordre. Bestilte 2 stk af deres Adventskalender, men modtog kun 1, hvor fejlen ligger eller hvordan de vil tackle denne sag opdateres senere, men indtil videre fåe de kun en stje... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været kunder siden første byggeprojekt, vi elsker det ! Det er en glædelig overraskelse hver måned at se hvad der kommer. Byggeinstrukserne er nemme, ellers er det QR kode til byggevejledning.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di giocattoli
  2. Produttore di giochi e giocattoli

Scritti dall'azienda

Helt geniale byggesæt - hver måned!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super koncept

Super koncept. Skønne ting, der vækker jubel v mit barnebarn på 7 år.

9 maggio 2022

Hej Birgitte,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er så dejligt at høre, at vores byggesæt skaber gode oplevelser hos jer.

Kan anbefales!

Super fede, sjove og lærerige produkter 👍🏻
Fra bestilling til modtagelse gik det også forholdsvis hurtigt.
Leveringen fra DAO er jeg dog ikke imponeret over.

8 maggio 2022

Hej Michael,
Tak for din anmeldese. Det er skønt at høre, at I finder vores byggesæt både sjove og lærige, da det også er vores mål :-)

Vi vil rigtig gerne høre mere om din oplevelse med DAO's levering. Skriv gerne en besked på hej@woodstein.dk med flere informationer.

Valutata 5 stelle su 5

Den bestilte raket-kasse ankom fint…

Den bestilte raket-kasse ankom fint efter et par dage og gav nogle hyggelige timer med ungerne bagefter.
Helt sikkert en succes og vi glæder os til næste pakke kommer

4 maggio 2022

Hej Kristoffer,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er så dejligt at høre, at vores byggesæt har skabt stor glæde hjemme hos jer :-)

Vi glæder os til at sende jer endnu flere byggesæt!

Sylvester

Valutata 4 stelle su 5

Vi har modtaget vores første pakke fra…

Vi har modtaget vores første pakke fra woodstein. Et stort hit her hjemme. se frem til at modtaget de næste pakket kan varmt anbefales

1 maggio 2022

Hej Allan,
Det er dejligt, at vores byggesæt er et hit hos jer! Vi glæder os til at sende endnu mere sjov jeres vej :-)

Valutata 5 stelle su 5

Raketten er et kæmpe hit herhjemme for…

Raketten er et kæmpe hit herhjemme for alle 3 børn. Den kom imponerende højt op.
Håber de næste pakker har ligeså meget legeværdi og fart over feltet, så skal det nok blive populært!

28 aprile 2022

Kære Gorm,
Mange tak for jeres gode anmeldelse. Det er skønt at høre, at det var en lærerig oplevelse for alle 3 børn. Vi glæder os til at sende endnu flere byggesæt afsted til jer! :-)
Sylvester

Valutata 5 stelle su 5

Fun, nice and playful also for adults

Really nice, playful and fun. My son is 7 and is building the items with his cousins at the age of 11 and 14. They all love it and laughs a lot. It's easy to assemble and without creating a big mess.
The boxes arrives at the door, it's easy to contact Woodstein to get help, pause a box and other stuff.
It's so nice and fun, we just bought a single box, to give away as a birthday present for at friend.

Best recommendations from here.

25 aprile 2022

Risposta di Woodstein

Hi Sandra, I am so happy to hear that your son and his cousins enjoyed the kit! It is also great that you got help as needed; you are always welcome to reach out if you have any questions. Enjoy the box and I wish the birthday person a great day ahead! -Bryce from the Woodstein Team

Valutata 4 stelle su 5

Supergod læring i sjove byggesæt

Supergod læring i sjove byggesæt - læring for både barn og voksen.
Vores dreng på 7 år er vældig begejstret og glæder sig altid til den næste pakke :)

20 aprile 2022

Hej Christel,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at det er en lærig oplevelse for jer! Vi glæder os til at sende flere byggesæt afsted til jer :-)

Fedt koncept

Vi har fået første pakke. Helt fantastisk kit til at tale om termodynamik i børnehøjde. Og så er det bare vildt underholdende at skyde raketter af :-) Stor ros til virksomheden. Vi ser frem til at modtage de næste pakker!

8 aprile 2022

Hej Steffen,
Tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at vores raket var en god og lærig oplevelse for jer. Og mange tak for ros!
Vi glæder os til at sende flere byggesæt til jer :-)

God oplevelse

6 aprile 2022

Hej Inge,
Tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Anbefaling herfra

Vi har indtil videre modtaget en enkelt månedskasse fra Woodstein. Mine børn (6 og 10 år) og jeg hyggede os meget med at bygge og afprøve den fremsendte raket.Vi glæder os til næste pakke.

5 aprile 2022

Hej Karsten,
Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er så skønt at høre, at i har hygget jer med at bygge og affyre raketten. I kan roligt glæde jer til næste byggesæt!

Godt koncept

Godt koncept. Pigen var grebet. Manglede en enkelt del.

5 aprile 2022

Hej Henrik,
Tak for den fine anmeldelse trods en manglende del. Dejligt at høre at det kunne bruges alligevel. Hvis du ikke har modtaget den manglende del, så skriv endelig til os, og så sender vi den med det samme!

Hej Anette,
Tak for din anmeldelse. Vi håber, at du har haft en super god oplevelse med vores byggesæt.

Christoffer fra Woodstein

Hej Pia,
Tak for din anmeldelse - det er bare så fedt, at dit barnebarn havde en god oplevelse.
Vi glæder os til at sende jer flere byggesæt.

Amanda fra team Woodstein

Super fedt produkt

2 marzo 2022

Hej Pernille,
Mange tak for din anmeldelse.
Det er skønt, at du synes godt om vores byggesæt 🚀
Vi glæder os til at sende dig flere!

Opfindsomme hilsner
Amanda fra team Woodstein🪵🤓

Valutata 5 stelle su 5

Vi har modtaget intro pakken med…

Vi har modtaget intro pakken med raketten i og den er virkelig fin og sjov. Kræver lidt ekstra hjælp til at samle da min søn kun er knap 5 men han er vild med den alligevel og føler sig meget stor og opfinder agtig 😊

21 febbraio 2022

Hej Trine
Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at i er glade for woodstein, og godt det lykkes med fælles hjælp at få raketten til at flyve 🚀
Mange hilsner Oliver fra team Woodstein🪵🤓

Rigtigt fine byggesæt

Rigtigt fine byggesæt. Fungerer godt. De er gennemtænkte, lærerige og et stort hit hos min 7-årlige nevø. Der findes ikke så meget lignende på markedet, og sættene giver en lækker fornemmelse og virker robuste. Samtidig rigtig god kommunikation med woodstein.

31 dicembre 2021

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse, godt i er glade for vores byggesæt.
Vi forsøger altid yde den bedste kundeservice muligt og er glade for du har følt dig godt behandlet.
Mange hilsner Oliver fra team Woodstein

Awesome activities

Awesome activities! My 5-year old enjoys every bit. Also it is greatly appreciated that the delivery is done in a rain-proof package ;)

29 dicembre 2021

Hey Elise
Thanks for your positive review we are happy and impressed by your 5-year old is enjoying Woodsten.

Best regards Oliver, Team Woodstein

Valutata 5 stelle su 5

Vi er super tilfredse med vores…

Vi er super tilfredse med vores byggesæt fra Woodstein! Det er et meget gennemført materiale, og vi er så glade for at have købt abonnement, så vi hver måned kan glæde os til at få et nyt byggesæt leveret til døren!

22 dicembre 2021

Hej Jonna
1000 tak for dit review det er vi meget glade for!
Hilsen Oliver, Team Woodstein 🪵🤓🎉

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più