Womni Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker man får ett oerhört proffsigt och engagerat bemötande. Jag har haft kontakt med 2 olika läkare vid olika perioder och båda har varit jättebra. De är noga, och man får ett 10 gånger bättre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter att ha väntat på tid hos regionens mottagning i ett halvår sökte jag mig hit. Det var enkelt att boka tid och att fylla i underlag inför mötet. Jag fick ett jättefint bemötande av den läkare jag... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag är nöjd med det stöd jag fått. En bra och inkännande läkare som lyssnat på allt som påverkat min fysiska och psykiska hälsa, kopplat till klimakteriet. Vi har testat oss fram till en kombination a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt professionellt och kunnigt bemötande. Jag kände mig lyssnad på och fick bra, tydliga svar på mina frågor. Det märktes att personen hade djup kunskap och kunde skapa en behandlingsplan som verk... Leggi di più

1. Medico
  2. Ginecologo
  3. Ostetrica
  4. Servizio sanitario del lavoro

Scritti dall'azienda

Womni är en digital vårdgivare som specialiserar sig på kvinnors hälsa genom livets alla hormonella faser, med särskilt fokus på klimakteriet. Här möter du legitimerade läkare och barnmorskor som lyssnar på dina behov och erbjuder individanpassade behandlingsplaner.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

67 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

66 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Otroligt fin service

Otroligt fin service. Mycket trevlig och kunnig läkare. Fantastiskt bemötande och jag är så glad och nöjd med behandlingen

24 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag fick ett jättefint bemötande

Jag fick ett jättefint bemötande; intresserat, kunnigt och proffsigt. Fick ut tom mer av det bokade mötet än vad jag hade förväntat mig. Väldigt nöjd, känner mig mycket trygg i Womnis vård.

24 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag blev väldigt bra bemött

Jag blev väldigt bra bemött. Med både förståelse och kunskap. Behandling sattes in direkt. Jag är oerhört lättad att något satts igång för att få hjälp med mina förklimakteriebesvär.

19 marzo 2026

Kan rekommendera Womni

Jag kontaktade Womni eftersom jag behövde hjälp att hitta en lösning på de svåra biverkningar jag fick av progesteron. Min tidigare klinik erbjöd inga alternativ annat än att fortsätta behandlingen.

Hos Womni blev jag lyssnad på och fick förslag på flera olika åtgärder. Bemötandet var mycket bra, och gynekologen var både kunnig och professionell.
Jag kan varmt rekommendera Womni.

5 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Tacksam för hjälpen jag fått

Jag sökte till Womni för att jag inte hade energi och ork att försöka få hjälp via primävården. Primärvården går oftast på det klassiska symtomet vallningar och det är ett av dem symtom som jag haft tur att inte ha så svåra besvär av.

Under mina 4 år så har jag alltid fått professionell hjälp av min läkare med att hitta en bra behandling som fungerar för mig och inga problem att ändra om något inte visat sig hjälpa.

15 gennaio 2026

Respektfullt och professionellt bemött

Respektfullt och professionellt bemött, känner mig lyssnad till och har fått hjälp med mina hormoner, remisser skickas och uppföljningar bokas med en och samma läkare varje gång vilket jag uppskattar. Lätt att få kontakt med. Rekommenderar!

12 marzo 2026

Smidigt och professionellt bemötande

Smidigt och professionellt bemötande. Det kändes tryggt att få prata med någon som verkligen är insatt i kvinnohälsa och att slippa bli nonchalerad, vilket jag tyvärr har upplevt inom den vanliga vården. Jag fick även en remiss till en trevlig specialistklinik i gynekologi nära där jag bor.

22 maggio 2025

Kunnig personal!

Kunnig personal och lätta att få tag på. Ordnar receptförnyelse smidigt och man man resonera enkla frågeställningar på mejl. Lite dyrt digitalt läkarbesök men absolut värt det ändå. Önskar alla kunde få träffa läkare som kan senaste rekommendationerna om behandling av klimakteriebesvär.

16 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ni finns till för hela landet

Ni finns till för hela landet!
I små byar och på landsbygden är det inte lätt att komma i kontakt med bra klimakteriebehandling.
Inte annars heller, det måste belysas vad som är symptom på hormonbrist i större omfattning och det gör ni med självskattningstestet så man får upp ögonen för vad som är vad.
Hänvisat många kvinnor till er för att kunna ha ett bekvämt kontaktlinsbärande utan torra slemhinnor upp i åldern. Det är ju så mycket i kroppen som påverkas.

14 marzo 2026

Fick hjälp snabbt

Fick hjälp snabbt! Väldigt bra bemötande och jag kände att de lyssnade på mig. Har fått kontakt och även receptförnyelse när jag behövt. Rekommenderar verkligen Womni.

13 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più