1. Istruzione e formazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

World of Adventure A/S Kolding har i mere end 20 år leveret kurser i teambuilding, samarbejde, medarbejderudvikling, kommunikation, ledertræning og events. Vi arbejder med experiential learning, outdoor education og challenge by choice. Vi arbejder med de bløde kompetencer i organisationen så som kommunikation, tillid, forståelse, samarbejde, vidensdeling, mål, teamroller, værdier, kultur, trivsel, kreativitet, udvikling.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Klar anbefaling af WoA

Vi havde World of Adventure ud til vores personaledag, hvor vi spillede Fangerne på Fortet. Det var en mega hyggelig aktivitet som både fik grin og samtale i gang, samt lidt sved på panden.

Når vi havde kontakt med dem før selve dagen var personalet altid søde og velinformeret, og på selve dagen var de ekstrem søde og leve sig godt ind i deres rolle.

30 marzo 2026

Eminent service

Eminent service - og en professionel tilgang til såvel små som store opgaver. Med World of Adventure er der sikkerhed for at eventet planlægges og gennemføres på en særdeles professionel måde tilpasset vores behov. Vores medlemmer har mange gode oplever med WOA - og WOA lever altid op til vores forventninger.

23 marzo 2026
Logo di World of Adventure A/S

Risposta di World of Adventure A/S

Tak for de pæne or. Vi vil fortætte med at gøre os umage

Firmaet aflyste 2 dage før eventet skulle foregå!

Jeg havde en virkelig dårlig Oplevelse med World of adventure i foråret 2025.
Jeg havde booket dem til at lave Forræder til vores Teambuildings dag, og så ringede de to dage før og aflyste. De havde dobbeltbooket lød det, og så forsøgte sælgeren Camilla ellers at tørre det af på mig. Jeg havde sagt ja tak til tilbuddet, på mail, og Camille skriver så til mig hvor mange vi bliver. Kort efter ringer hun og siger, at det ikke kan lade sig gøre alligevel, og at det var fordi hun ikke havde fået en bekræftelse fra mig, hvilket var decideret usandt, det har jeg også dokumenteret på skrift.
Jeg fik tilbudt et andet arrangement, men det var ikke det, jeg havde brug for. For at gøre det værre, blev jeg ikke engang tilbudt økonomisk kompensation.
Jeg skrev til direktøren af firmaet, men hørte intet.
Jeg er nu her til efterår blevet kontaktet igen af WOA, om vi skal finde ud af noget igen?!? Det bliver et nej tak, som jeg har sagt mange gange.

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at booke det her firma, det er en virkelig træls situation at stå i!

30 settembre 2025

Mangle på planlægning og meget slidt udstyr!

Vi har på herretur, hvor turen startede med en omgang Paint ball. Det havde vi set meget frem til og vi havde tænkt at pris matchede til vores aktivitet. Vi ved godt at det koster nogle penge at lave denne type arrangement, men vi må også ankende at vi følte os snydt.

Selve spillestedet var fint, da det var inde i en skov, som jo ikke skal passes på nogen måde.
Men fra parkeringspladsen og ind til venteområdet lignede et meget forladt sted, hvor man kunne se, at stedet ikke blev vedligeholdt – ikke nogen skiltning el.lign.
Parasollerne der var helt grønne af allier, samt bænkene som også var møgbeskidt. Skraldespande som ikke var tømt og var overfyldte…

Udover det, havde personalet på stedet ikke selv planlagt vores booking, som gjorde at vi skulle vente en time før vi kunne komme i gang – fordi deres hovedkontor havde lagt to arrangementer oveni hinanden. De to unge gutter på stedet havde ikke en chance, da bare var sendt ud og skulle afvikle.
Udover det, havde eventfirmaet ikke nok kedeldragter til at spille i – derfor måtte de vaske dem, som de havde brugt dagen før – men de havde ikke fået dem tørret til dagen efter. Det var lidt klamt at spille i en halv våd dragt. Vores udleveret våben, som var meget slidte drillede flere gange, og det endte med at vi skulle bytte til andre våben midt i spil, da kuglerne satte sig fast flere gange.

Hele oplevelsen på denne dag syntes vi var meget dyrt. Vi må nok finde et andet sted næste gang…

17 febbraio 2021
Logo di World of Adventure A/S

Risposta di World of Adventure A/S

World of Adventure driver ikke nogen paintballbane