Vi har fået hulmursisoleret efter en meget god dialog og vejledning fra Witas. Arbejdet blev udført professionelt og selv murstøvet blev støvsuget op. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale Wita... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Witas har behandlet mit tag 2 år i træk og fremstår nu veltrimmet tag uden belægninger. Derimod ser vores terrasse ikke ud som om den er behandlet. For allerede nu er der grønne belægninger på det... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi udfører isolering af loft og hulmur. Isolering af dit hus er godt for din varmeregning. Vi er autoriseret ISOVER indblæser. Få et GRATIS termografitjek.
Informazioni di contatto
Grønningen 30, 6100, Haderslev, Danimarca
- +4550559246
- info@witas.dk
- www.witas.dk
Hulmursisolering
Vi har fået hulmursisoleret efter en meget god dialog og vejledning fra Witas.
Arbejdet blev udført professionelt og selv murstøvet blev støvsuget op.
Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale Witas.
Bettina og Allan
Fik algebehandlet taget af Witas
Fik algebehandlet taget af Witas. Den bedste beslutning længe. :-)
Super fin
Super fin. Er yderst tilfreds. Behagelige medarbejdere, holdte deres aftaler og effektive . God afdækning og rengøring. Er rigtig tilfreds.
Svarer ikke på henvendelser
Witas har påbegyndt arbejde med at pille fuger ud, inden de er færdige stoppede virksomheden og jeg kan herefter ikke komme i kontakt med witas trods adskillige henvendelser
Jeg har nu et hus med meget få fuger, og ingen ide om hvornår arbejdet bliver gjort færdigt, og frygter for at hulmursisoleringen ødelægges da murene står uden fuger...
Fuldt tilfreds
Grundig rådgivning om hulmursisolering, hurtig og fin udførelse af arbejdet, fin dialog med håndværkeren.
Isolering af krybekælder
Vi har fået vores krybekælder isoleret. Det er et stort og flot arbejde udført af 2 meget kompetente personer. Vi kan virkelig mærke en forskel. Det er næsten som at have fået gulvvarme. Flot, flot arbejde hilsen Inger og Mogens
Witas isolering er fremragende
Fantastisk god service, witas er en dejlig mand at tale med. Hans medarbejdere som isolerede var venlige, og professionelle. Kankun anbefales.
Ingen forskel overhovedet
Ingen forskel overhovedet. Fra før og efter.

Risposta di Witas
Manglende opfølgning på mulig…
Manglende opfølgning på mulig reklamation.
Jeg fik foretaget en termografisk undersøgelse af vores hus, der tidligere var blevet hulmursisoleret af Witas.
Det blev konstateret, at alt generelt var rigtig godt isoleret. Der var dog et mindre område, hvor temperaturen var højere end resten af huset.
Jeg kontaktede Witas, som lovede at se på det, men efter 4 uger og flere rykkere pr. sms og e-mail har jeg intet hørt fra Witas.
Det koster 2 stjerner af en ellers god vurdering.
fuld tilfreds
Meget imødekommende
Meget imødekommende, kompetent og fyldestgørende rådgivning fra første kontakt og gennem hele processen.
Nydelig rengøring efter hver dags arbejde.
Ingen pludselige "overraskelser" og alt til den aftalte pris.
Kvalitet for pengene
Fantastisk flot arbejde og alle aftaler overholdt. Meget seriøs da tilbuddet blev udarbejdet med forklaringer og dokumentation på produktet der blev brugt til hulmursisolering. Har efterfølgende bestilt loft isolering. Har haft besøg af 3 andre der skulle give tilbud, men ingen af dem levede op til mine forventninger da jeg ville se hulmurene ved hjælp af inspektions kamera der var witas den eneste der ville bruge tiden som jeg havde behov for. Hvis jeg kunne give 6 stjerner var de blevet uddelt.
God service og tilfredsstillende udført
Super god service
Super god service, veludført arbejde. Har fået hulmursisolering i huset
hurtige og effektive
Witas har isoleret vores loft og hulmur…
Witas har isoleret vores loft og hulmur .Alt arbejde er lavet meget professionelt.Kan varmt anbefale denne firma.
Witas har behandlet mit tag 2 år i træk…
Derimod ser vores terrasse ikke ud som om den er behandlet. For allerede nu er der grønne belægninger på det meste af arealet. Den er behandlet samtidig med husets tag.
Fik hulmursisoleret og loftsisoleret
Fik hulmursisoleret og loftsisoleret, upåklageligt arbejde af høj kvalitet. Kan kun være tilfreds og vil varmt anbefale firmaet.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.