Afhandeling door West Import was goed. Zouden beter kiezen voor andere vervoersbedrijf... bpost24?? Maandag ontvangen... verwerking... dinsdag verwerking... woensdag bezorger zelfs niet aan de deur g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kwam daar toe zonder afspraak om dat ik een probleem had met mijn brommer ze hebben me er tussen genomen terwijl ze druk bezig waren met andere dingen ze hebben het drek voor mij opgelost voor pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super klantvriendelijk en hulpvol personeel! Veel variatie qua soorten brommers,stukken voor de brommers&materiaal! Zeker een bezoekje of (meerdere) waard! Hartelijk dank voor alle keren zo hulpvo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Oplichters!!!!! Leveren kapotte gebruikte onderdelen op nieuwe scooters, batterijen waar garantie zegels van gebroken zijn en die niet werken!!!!! We hebben een grote dure boekensteun geleverd gekr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Grootste invoerder van brommers en scooters in de Benelux!
Stasegemsesteenweg, 8500, kortrijk, Belgio
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Beste, ik heb nog nooit eerder een brommer gekocht ikzelf ben van Oostende en ben gaan kijken naar een brommer in de winkel had zeer veel intrisse in het GTS naked model maar het probleem was dat mijn auto niet groot genoeg was deze mee te nemen en ik had binnen een week de brommer nodig helaas kon dit niet geleverd worden tegen deze datum ik ben naar huis gegaan ze hebben met mij contact opgenomen en mij een zeer mooi voorstel gedaan ze hebben er alles aan gedaan mij toch te kunnen helpen en zal de brommer toch kunnen ontvangen nog vroeger dan verwacht super tevreden ik kan jullie niet beschrijven hoe dankbaar ik jullie ben top !
Helaas kunnen ze geen herstellingen meer uitvoeren als je scooter ouder dan 9 jaar is. En vriendelijk zeker niet. En grote amateurs. Niet meer zoals het was in het begin.
Echt top service vriendelijke mensen nog nooit problemen gehad
Vriendelijke en eerlijk mannen, helpen je direct als je problemen hebt met je brommer. Ik zou zeker opnieuw van hun kopen. Hou het zo.
We hadden advies gevraagd i.v.m. hoe het juist monteren van een onderdeel en kregen snel een antwoord op onze vraag ! Top !
Heel duidelijke communicatie,zeer goede service,een aanrader!
Duurde even maar logisch want super grote reparatie en brommer staat volledig in orde nu
Werd heel snel geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzame mensen.
Place to be voor scooters te kopen!
dit is de 2de keer dat ik een scooter heb gekocht
goede service en klantvriendelijk.
moeilijk bereikbaar om iets te herstellen. Heel onbeleefd en weinig toegankelijk. Kunnen mij ook geen goede service aanbieden
Must ask before about payings. Beter ask offers. Maintains from 1 bike can be from bike price .Personal with sarcasm with non respect can put on facture 500 euro easy . Peaces what you bought but was not need and didn't use they don't count . Is loosened.Watch out
I gona answer her. Yestaday i try to resolve my problem with worker at kassa . But i meet just sarcastics smile and non respect tolking. And he resolve HIS mistake with worker . I have factur whete is about 1 houer work. And was just when i took factur. He said me is mistake . 3 houers work. Hey. I go take advocate . And be syre WEST BIKE is badly what i have in 14 years in Belgium . Rechbank en advocat menheer
Goed en mooi product. Heel makkelijk om te installeren en een snelle levering
Altijd op tijd en correct,niet meer niet minder
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.