Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over Werktalent. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk, alles werd goed uitgelegd en ik voelde me serieus genomen.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste contact verliep het hele proces, van beginnen met werk zoeken tot aan het ondertekenen van het contract, heel soepel. Communicatie met Ernst en Dylan erg duidelijk en volgens afspraak... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechste bemiddeling ooit niet te vertrouwen en zeer slecht personeel die ongeïnteresseerd te werk gaat,dit bedrijf is niet geschikt om werk voor mensen te zoeken.

Valutata 5 stelle su 5

5 sterren voor dit bureau! Prettige samenwerking, alle opties en wensen worden besproken op kantoor waar een prettige sfeer hangt, na dit gesprek is alles snel in gang gezet en werd ik snel uitgenodig... Leggi di più

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,2

Tutte le recensioni

61 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top service

Top service, ze denken goed met je mee wat je wensen zijn, zeer betrokken en binnen korte termijn al een baan gevonden !

29 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Een fantastisch welkom, een prachtige sfeer, en het resultaat is onbeschrijflijk geluk. Dankjewel Werktalent, dankjewel Luke.

Ik voel me ontzettend bevoorrecht om met zo'n aardige, vriendelijke en gastvrije persoon als Uitzendberaeu te mogen samenwerken, en daardoor heb ik de kans gekregen om een ​​baan te hebben die ik leuk vind en waar ik van geniet. Ik ben alle medewerkers van Werktalent, en in het bijzonder Luke, die vanaf het begin zo goed voor me gezorgd heeft, enorm dankbaar. Het was een fantastische ervaring.

1 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer enthousiaste uitzendbureau welke…

Zeer enthousiaste uitzendbureau welke goed luisterde wat mijn wensen waren. Zij kwamen uit eigen beweging met andere banen aanzetten. Dat is in goede aarde gevallen. Ik ben zeer positief. Communicatie verliep soepel en vlot.
Echt een top uitzendbureau.

30 dicembre 2025

Snel en vriendelijk

Ik kwam nieuw binne en werd gelijk goed en fijn geholpen ook na het starte bij me nieuwe baan die erg snel gevonde was ben ik erg tevreden en ik had wat extra hulp nodig en dat was voor hun geen punt ernst heeft me heel goed geholpen en ben hem dankbaar voor de hulp en zullen mooie zamenwerking tegemoet gaan

24 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Het slechtste uitzendbureau in…

Het slechtste uitzendbureau in Nederland. De mensen die daar werken hebben totaal geen respect voor de werknemers. Ze doen alleen mondelinge beloften en wanneer je om schriftelijke documenten vraagt, laten ze hun ware aard zien. Blijf ver weg…

24 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Werktalent is een cv verzamelaar

Werktalent is een cv verzamelaar, niets meer en minder.
Groot deel van de reactie's hieronder getuigt hiervan.
Voor een ieder die werk zoekt, solliciteer liever bij een bedrijf zelf en mocht je klem zitten en toch via een uitzendbureau willen/moeten werken, ga dan naar een ander uitzendbureau, zeker niet werktalent.

1 gennaio 2025

WerkTalent: Veel Beloftes, Weinig Zekerheid

Mijn ervaring met WerkTalent was teleurstellend. Ik werkte via hen als monteur bij Dewulf B.V. in Winsum. Ik begon met contact bij de Groningen-vestiging, maar werd geplaatst via Drachten. Het contract bleek een standaard uitzendovereenkomst fase 1/2(A) met weinig bescherming – niet de detacheringsbaan die we hadden besproken, wat meer stabiliteit had moeten bieden (volgens de ABU-cao heeft detachering vaak geen uitzendbeding en betere loonzekerheid).

Wat ging er mis in mijn geval:

Weinig uren-garantie:
Ik zocht een fulltime baan (40 uur/week), maar kreeg slechts 4 garantie-uren (artikel 6). Bij vragen noemden ze het een marge aan hun kant, maar op een 40-urige week voelt dat als groot risico voor inkomsten, vooral bij schommelingen.

Continue onzekerheid:
Het uitzendbeding (artikel 5) laat het contract dagelijks eindigen als de opdrachtgever stopt. Het verlengt stilzwijgend (artikel 3) tot max. 52 weken (ca. 2080 uur fulltime) – als een lange proefperiode zonder echte bescherming.

Geen inkomen tijdens sluiting:
Bij Dewulf's verplichte herfstvakantie had ik te weinig vakantie-uren opgebouwd gezien ik er nog maar een maand werkte.
WerkTalent beloofde na initiatief vanuit mij om vervangend werk te zoeken, maar er kwam niets. Ze zeiden dat vakantie of onbetaald "verplicht" is, en niet te combineren met garantie-uren – ondanks mijn beschikbaarheid. Dit leidde tot geen loon die week, en verplichte opname van de paar uur vakantieuren die ik nog had.

Traag opbouwend kort verlof:
Voor een huisartsbezoek bouwt kort verzuim langzaam op (0,6% van loon per periode, artikel 15 en ABU-cao artikel 28). Bij navraag bevestigden ze dat het onder voorwaarden valt, maar "heel langzaam" gaat. Dit betekent dat je pas na een langere periode van werken hiervoor betaald verlof kunt opnemen.

Dit gaf me het gevoel van zelfstandigen-risico's met werknemer-verplichtingen, zonder toekomst. Ik stopte per direct vanwege de onbalans.

Denk je aan werken via Werktalent?
Tips voor jou:

1. Check garantie-uren (artikel 6): Bij ziekte 90% doorbetaling (artikel 10), maar met 4 uur basis beperkt als niet fulltime.

2. Bekijk verlengingen (artikelen 3-4): Flexibel, maar onzeker – vraag naar uitzend vs. detachering.

3. Onderzoek opdrachtgever: Voorkom verrassingen zoals sluitingen en reserveringen.

WerkTalent lijkt professioneel met dure reclame en sponsordeals, maar in mijn ervaring: minimale zekerheid, slechte communicatie en weinig hulp. Lees contracten goed en overweeg alternatieven voor stabiliteit.

Voor de werknemer van Werktalent die deze review leest: Vergeet niet de "H" in "HR".

24 ottobre 2025

Werktalent Heerhugowaard

Uitzendbureau laat je komen voor een gesprek. Ik had mij gesprek met Ruben vestiging Heerhugowaard. Prima gesprek. Vervolgens stuur ik hem een vacature door of hij hier iets mee kan doen, maar meneer reageert nergens op. Nogmaals gevraagd ma de vacature en gemaild naar hem, maar hoor niks. Ik heb gevraagd of ze mij uit hun systeem kunnen schrijven, op deze manier wil je niet voor zo'n uitzendbureau werken. Zonde van mijn tijd geweest!!!!!

6 ottobre 2025

Een superleuke dystopische ervaring

Een superleuke dystopische ervaring: het eerste contact was met een AI-robot, aan wie ik eerst moest vragen wat er met mijn persoonsgegevens zou gebeuren. Zo grappig om te merken dat de AVG-privacywet blijkbaar niet geldt voor AI, want anders was er vast al een rechtszaak begonnen.

10 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wat een slechte uitzendbureau is zonder…

Wat een slechte uitzendbureau is zonder van je tijd je krijgt sollicitatie gesprek met een stagiair van 20jaar die op je gaat oefenen buiten dit ben ik 2 keer geweest voor een gesprek en uiteindelijk Niks geworden 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

9 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Prettige samenwerking en snel geholpen en goed personeel

We werken inmiddels ruim 3 jaar samen met WerkTalent en onze ervaring is zeer positief. Het is een professioneel en betrouwbaar bureau dat meedenkt, snel schakelt en altijd betrokken is. Wat ons vooral opviel is dat zij ons hebben geholpen met het vinden van de juiste kandidaten, waar wij zelf al een half jaar moeite mee hadden. Dankzij hun inzet en netwerk hebben we eindelijk de mensen gevonden die goed bij ons bedrijf passen. Een fijne partner waar we nog lang mee hopen samen te werken.

5 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Echt een compliment voor het team van…

Echt een compliment voor het team van WerkTalent, en vooral voor Miechel en Luke, voor hun fantastische werk!
Ik heb eerder met veel uitzendbureaus gewerkt, maar nog nooit zo’n positieve ervaring gehad.
Ze doen echt hun best om een baan te vinden die bij je past, in plaats van je zomaar ergens te plaatsen.
Dank voor jullie inzet en professionaliteit – ik waardeer het enorm!

28 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Verspillen je tijd energie en geld

Verspillen je tijd energie en geld. Rowan Wagner Business partner van Werktalent. Doet beloftes dat ze werk kunnen regelen. Laten je langskomen op kantoor. Daarna hoor je niks meer van ze. Hele tijd achter ze aan gaan. Om eindstand te horen je komt niet in aanmerking. Hoop dat jullie je verdiende lesje krijgen. Let niet op de nep reviews hieronder..

23 luglio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più