Verdens bedste avis med en ret elendig abonnementsafdeling. Hver uge er der gerne adskillige artikler, der hver for sig rummer mere end hele udgaver af de fleste andre aviser. God research, forbløffen... Leggi di più

Efter en julefrokost, som kulminerede med weekendavisens-jule-nytårs-quiz, er jeg godt træt af den redaktionelle linje. Der er en massiv overvægt på fodboldspørgsmål. Det er ekstra træls hen mod quizz... Leggi di più

1. Servizio di notizie

Informazioni fornite da varie fonti esterne

En avis til mennesker, der allerede kender nyhederne, og som gerne vil have flere perspektiver på de ting, der sker, og høre de forskellige synspunkter.

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Weekendavisen kunne ikke leveres pga…

Weekendavisen kunne ikke leveres pga dårligt vejr. Fair nok. Wolt kørte rundt uden problemer, måske skulle man bede dem om at levere fremover. Det er det evige problem med Berlingskes distribution. Der trækkes bare på skulderen og svares at avisen bliver krediteret. Jo tak. I dette tilfælde var det kr. 10,49.

27 febbraio 2026

Leveringsproblemer

Vi har i årevis haft abonnement på Weekendavisen. Avisen er fantastisk god men leverancepolitikken er elendig. I afrundede tal koster avisen i løssalg 89 kr, ved abonnement er prisen ca 62 kr, men hvis avisbudet ikke afleverer avisen bliver den kun godskrevet med ca 10 kr !! Meget dårlig kundepleje !! Håber på en ændring af denne behandling af kunder gennem mange, mange år.

5 febbraio 2026

Uetisk presseskik.

Min oplevelse med Weekendavisen har været meget skuffende. Særligt deres artikler om videnskabelige emner, som fx vacciner, fremstår efter min mening overfladiske og misvisende. Jeg oplevede, at kritik og modargumenter blev afvist eller ignoreret, samtidig med at artiklerne byggede på utilstrækkelig dokumentation og forsimplede konklusioner.

Et konkret eksempel så jeg i avisens behandling af spørgsmålet om vacciners uspecifikke effekter, hvor relevante forskningsprincipper ikke blev fulgt, og resultater blev blandet sammen uden tilstrækkelig faglighed. Jeg savnede åbenhed over for alternative resultater og reel vilje til at indgå i en oplyst debat.

På den baggrund kan jeg ikke anbefale Weekendavisen til andre, der forventer saglig, nuanceret og troværdig formidling. Min tillid til Weekendavisen er stærkt forringet/ikke eksisterende.

15 novembre 2025

Umuligt at opsige abonnement på…

Umuligt at opsige abonnement på hjemmesiden - uanset hvilken browser man bruger får man en fejlmeddelelse. Enig med de andre at det er kundefjendsk - i spiller min og jeres kundeservice tid (20min ventetid hvis man ringer om morgen).

8 settembre 2025

Kundefjendsk design

Rigtig fin avis med gode artikler, men i mister 2 stjerner på at man ikke kan opsige abonnementet online, men i skal ringe for at opsige det.

Det er utrolig kundefjensk design.

1 settembre 2025

Elendig lyttekø

Rigtig god avis med dybdegående og interessante artikler.
Grunden til en stjerne er at lyttekøen i appen er elendig og en kilde til stor frustration!
Allerede lyttede artikler bliver ved med at være først i køen.

29 luglio 2025

Jeg vil opsige mit abonnement

Jeg vil opsige mit abonnement, som jeg kun kan gøre ved at skrive mit telefonnummer til jer, så I kan ringe. I ringer ikke. Og jeg kan intet gøre.
Derfor meddeler jeg her, at jeg har kontaktet jer for opsigelse uden respons, og dermed skulle der ikke være tvivl om hvorvidt jeg har meddelt, at jeg opsiger.
Kundenr 11925789
Account 9982893

23 aprile 2025

Næste perfekt avis...En god avis for…

Næste perfekt avis...En god avis for dem, der har brug for inspirerende viden - og har nok i en udgave om ugen. Den sidste stjerne får Weekendavisen, når der kommer helt styr på teknikken. Og når der bliver skruet ned for det irriterende Jeg/mig-perspektiv, der er lidt for meget af i mange artikler.

23 aprile 2025

Jeg er meget glad for min avis

Jeg er meget glad for min avis. Den er velskrevet hvilket i sig selv er en fornøjelse. Jeg synes den er alsidig og føler mig oplyst efter endt læsning. Tegninger og fotos er en skøn tilføjelse.

24 gennaio 2025

Leverings sucks

I virkeligheden burde anmeldelsen være nul stjerne. For tredie uge i streg har I kke lykkedes med at levere min avis. Det er sindsygt frusterende at elske sin avis og så opleve en så ringe leveringsservice. Jeg forstår ikke at I enten forlænger mit abonnement eller giver mig mulighed for at hente min avis i mit lokale supermarked. Jeg er kommet dertil hvor jeg opsiger mit abonnement og er samtidig ked af det Abonnementsnummer: 2688331

8 novembre 2024

Weekendavisen er mere end en avis

Mest fantastiske avis, jeg nogensinde har læst. Weekendavisen er mere end en avis. Det er nærmest et stykke kunst, du får i din postkasse en gang om ugen, som gør ondt at smide ud, når du er færdig med den. Smukt design, flotte illustrationer, kreative vinkler, og en masse sproglige finurligheder, som gør avisen til en sand fornøjelse at læse. Tak til hele holdet for et fantastisk produkt, som beriger mit liv, gør mig klogere og inspirerer mig!

29 ottobre 2024

Glæder mig hver fredag til weekend…

Glæder mig hver fredag til weekend avisen. Den holder dog længere end week-enden. Avisen er meget velskrevet og fuld af berigende artikler og baggrundsstof. Nogle uger er bedre end andre, men det er dejligt at blive udfordret på både meninger og indhold. Leveringen til min bopæl i det jyske, svigter meget sjældent.

22 marzo 2024

Fantastisk avis med stof til hele ugen

Fantastisk avis med stof til hele ugen. Benytter mig også af både oplæsninger og e-avisen. Og selv om jeg egentlig kan læse avisen på mit nærliggende lokale bibliotek, er det dejlig luksus at få den i postkassen hver fredag - plus jeg vil faktisk gerne støtte rigtig journalistik i disse tider.

8 marzo 2024