L'azienda ha risposto
Har lige hentet min vw id3 efter service. Jeg kan varmt anbefale Volkswagen Højbjerg. Hele forløbet har været præget af professionalisme, god service og en generel følelse af tryghed og tilfredshed.
L'azienda ha risposto
Jeg oplevede at min skadevurdering blev unødvendigt omfangsrig og løsningen dyr (15000 kr). Efter taksator kom på blev regningen kun 5500 kr. Umiddelbart kunne jeg godt være bange for at VW Højbje... Leggi di più
Hos Volkswagen Højbjerg er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker nemlig at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale der uddannes løbende, så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Øster Parkvej 12-16, 8270 Højbjerg, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har været kunde hos Semler Højbjerg i omkring 4 år, og jeg har altid fået en fantastisk service. Min bil bliver afleveret nyvasket, og hvis der ikke er en lånebil til rådighed, finder de altid en løsning – f.eks. et lift.
Noget jeg virkelig sætter pris på, er deres kommunikation. Jeg får både billeder og videoer, så jeg nemt kan forstå, hvad der bliver lavet – både visuelt og skriftligt.
Jeg er så glad for værkstedet og de dygtige medarbejdere, at jeg næsten selv får lyst til at arbejde der. Min næste bil bliver helt sikkert også et af deres mærker.
Kan varmt anbefales!

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Magen til mangel på service og kompetencer skal man lede længe efter!
I december 2024 var jeg involveret i et biluheld, hvilket resulterede i, at min bil skulle hentes af vejhjælp.
Min forsikring Tryg/FDM har et samarbejde med VW Højbjerg (Semler Mobility), og derfor troede jeg, at servicen ville være OK - desværre var dette langt fra tilfældet.
Ved ankomst blev jeg modtaget af medarbejderen, Søren, som udviste den værste service, jeg nogensinde har oplevet. Gennem hele forløbet løj han om flere ting, og han talte nedladende til mig.
Da bilen endelig var klar til afhentning, så havde de ikke fikset de ting, der var i stykker, selvom jeg adskillige gange nævnte, hvad der var galt. De ville ligeledes ikke udlevere dokumentation på, hvad der var fikset - og ikke blev fikset. Jeg forsøgte bagefter at få dem til at fikse deres mangelfulde arbejde, men jeg blev informeret om, at det kunne jeg betale fuld pris for.
Det har resulteret i, at jeg, for egen regning, har brugt tusindvis af kroner på at få bilen fikset et andet sted.
Aldrig i mit liv vil jeg anbefale VW Højbjerg/Semler Mobility til andre, og jeg kommer ikke til at sætte mine fødder der igen.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Grundet en misforståelse i vores lille familie, så var vores Up meget tæt på at misse sidste udkald for syn og ville få klippet pladerne. Værkstedet var fuldt booket, da vi forhørte os, men i stedet for at henvise os til en alternativ mekaniker, så fik de rykket rundt på en lærling, og vi fik plads på værkstedet med ultrakort varsel. Vi fik ordnet bremser og andet nødvendigt og fik bilen synet blot få timer før pladerne var røget. Ekstraordinær og utrolig dejlig oplevelse.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Særligt vil jeg fremhæve sælgeren Atakan, som har ydet en ekstraordinær indsats. Han har været imødekommende, kompetent og meget hjælpsom gennem hele processen. Der blev taget god tid til at forklare tingene grundigt, og der var altid hurtig og klar opfølgning.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – og det bliver helt sikkert ikke sidste gang.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Jeg ringede fredag d. 24/10/2025, for at forhøre mig om en værkstedstid. Der er først ledige tider i december, men jeg blev lige bedt om at hænge på et øjeblik. Jeg får af vide at jeg kan komme ind mandag d. 27/10/2025 klokken 06:45. Der bliver sendt bekræftelse på dette umiddelbart efterfølgende, samt en påmindelse dagen før.
Jeg dukker op 06:45, som var aftalen både mundtligt og på skrift, men bliver mødt af lukkede døre. Jeg venter tålmodigt til de åbner dørene klokken 07:00, og venter på at blive betjent. Her bliver jeg mødt af den mest væmmelige behandling jeg nogensinde er stødt på. Medarbejderen bliver næsten forarget over at jeg kunne tro jeg havde en tid, til trods for at han slår den op i systemet. Ingen beklagelse, ingen forsøg på at afhjælpe situationen, blot en uforstående medarbejder, der tydeligt er forvirret over hvorfor jeg overhovedet tror at jeg kan tillade mig at møde op til en tid de har givet mig.
Han fortæller mig at jeg kunne prøve at lade bilen stå hos dem, men giver ingen indikation af hvorfor eller hvor længe. Jeg har forståelse for at der kan ske fejl, men ansvaret fra VW's side er for længst fraskrevet. På intet tidspunkt har de forsøgt at komme frem til en løsning, beklaget for at have spildt min tid eller på nogen måde vist at de havde lavet en fejl.
Da jeg efterfølgende ringer til kundeservice, bliver jeg også mødt af forvirring, for de kunne jo se at jeg havde en tid. De forsøgte at kontakte værkstedet, men måtte lægge en besked og informere mig om at de ville vende tilbage til mig. Det skete selvfølgelig aldrig.
Var jeg blevet informeret om, at de ingen tider havde, så var mit liv gået videre. Jeg trådte ikke op på adressen og krævede at de skulle kigge på min bil. Jeg hverken råbte eller skreg eller på anden måde indikerede at jeg ikke tog nej for et acceptabelt svar. Dette kan i selv tjekke på jeres optagede serviceopkald, hvilket jeg vil opfordre jer til, da i selv oplyser at i bruger disse optagelser på at blive bedre.
Det er den mest frustrerende og absolut værste behandling jeg nogensinde har fået af noget serviceorgan i hele mit liv. Jeg vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig langt væk. Der er ingen service tilstede på adressen eller telefonen. Hos VW i Højbjerg er en aftale ikke en aftale.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
I dag har jeg brugt næsten 4 timer på at komme i telefonisk kontakt med salgsafdelingen hos VW i Højbjerg. Man bliver stillet i venteposition, med løfte om at man ligger først i køen. Man kan også vælge at blive ringet op. Det sker imidlertid aldrig og opkaldene bliver aldrig besvaret. Jeg ville såmænd blot indgå en aftale om køb af en fabriksny VW ID4 Som det fremgår, er det jo stort set umuligt at få lov til at købe bil i det firma. Ikke ligefrem en god købsoplevelse.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Købte en ny bil hos dem og da der har været udfordringer med nogle ting på bilen har jeg været i kontakt med dem og jeg er langt fra tilfreds med deres kundeservice omkring at følge op og give tilbagemelding. Utrolig svært at komme igennem til deres telefon. Min oplevelse er desværre mangle på ansvar fra personalet omkring at følge tingen til dørs. Jeg er super glad for min bil men jeg kommer ikke til at skulle have lavet service og næste bil bliver hellere ikke købt her.

Super go service de kunne lave min id4,
Jeg kunne ikke få bagklap til at gå op .Skanderborg prøve i syv måneder.
Højebjerg to gange så kunne den lukke op 👍

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Ros ros ros til værkstedet Volkswagen Højbjerg, der kvit og frit og med det samme klarede og polerede en ridse i døren på min nye ID3 Max.
Tusind tak for god behandling.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Jeg har forgæves forsøgt, at få VW Højbjerg til at løse forskellige problemer med min nye id.4, bl.a. virkede Keyless Access med åbning af døren ved berøring af sensorfladen på indersiden af dørhåndtaget, kun sporadisk. De tog bilen på værksted den 16.09.24, men værkstedet oplyste efterfølgende, at de ikke fandt nogen fejl. Under en senere tlf samtale gav en overordnet fra værkstedet udtryk for, at der nok var tale om bruger fejl. Problemerne fortsatte imidlertid, og en uges tid senere kontaktede jeg igen værkstedet, som lovede at ringe tilbage, men det skete aldrig. Så havde jeg fået nok, og kørte bilen på værksted hos VW i Skanderborg, som hurtigt fandt fejlen, et defekt 12 volts batteri, som blev udskiftet.
Værkstedet har kun fortjent 1 stjerne, men det venlige personale i receptionen hæver vurderingen til 2 stjerner.

Super dårlig kunde oplevelse
Efter at have købt en VW Polo, hvor der har været utroligt mange mangler, forglemmelser og manglende ting, vil jeg ikke anbefale andre at købe bil hos denne forhandler.
Jeg havde klare aftaler med sælger omkring ting der skulle ordnes inden jeg fik bilen, samt ting der skulle medfølge, hvilket jeg så selv skulle sørge for at hente efterfølgende. Derudover har de også overleveret en bil som havde UNDER 3 måneder til syn, hvor jeg fik afvide at klargøring "hvade glemt" at få kørt den til syn. Dette er jo under alt kritisk at overdrage en bil sådan.
Jeg var også blevet lovet et sæt måtter samt en ekstra nøgle, hvilket der heller ikke var da jeg hentede bilen, dette måtte jeg simpelthen selv lige hente enten i Horsens, eller kører de 60km til Højbjerg
Alt i alt en super dårlig oplevelse, og jeg kommer nok ikke til at vende tilbage når der skal købes en ny bil...

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Jeg fik fantastisk service hele vejen igennem mit køb af brugt VW Touran. Tak for en god købs oplevelse

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Jeg privatleasede en ny VW ID 3, hvor jeg betalte en udbetaling på 10.000 kr. og en månedlig ydelse på 3.999 kr. Vi fik bilen den 2/5 2024
Ca. 5 dage senere blev der annonceret et kampagnetilbud, hvor udbetalingen blev nedsat til kr. 5.000 og den månedlige ydelse til kr. 3.495. Det betød en ekstraomkostning på kr. 29.192 for mig, blot fordi jeg modtog bilen 5 dage tidligere.
Det virker åbenlyst, at VW havde en interesse i at få bilen leveret hurtigt! Jeg har klaget og haft dialog med VW, men de nægter at tage ansvar og benægter, at de var klar over kampagnetilbuddet, da de udleverede bilen.
Jeg har endda modtaget et brev med datoen den 6/5 2024, hvor de lykønsker mig med min nye bil. Mit råd er at være forsigtig og få alt på skrift, så du ikke pludselig står med ekstraomkostninger få dage efter.
Efter denne oplevelse vil jeg aldrig handle hos eller anbefale VW i Højbjerg igen. Det er på tide, at VW tager ansvar!

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Super fin service i forbindelse med skade af min ID4. Jeg kom til efter kort ventetid, og skaden blev opgjort samme dag. Desuden fik jeg lov til at vente med at aflevere lejebilen til dagen efter bilen var konstateret totalskadet.
Værkføreren virker både behagelig og kompetent. Når man er uheldig er det rart med serviceminded, hurtig og kompentent behandling. Tak for det

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
En dag begyndte min bil at hoppe en del og slukke pludselig når man sætter igang og farten er cirka 15-20km så gik den bare ud midt på vejen. jeg tog den forbi en ven for at smide den på tester og den meldte fejl på knastakselføler og krumptapsføler samt 2 andre fejl jeg ikke lige husker. Jeg får afvide af min ven det ka ligeså godt have noget med tandrem at gør og jeg tænker jeg har stadig lige 3 måneders garanti på min tandrem hos VW så hvorfor ikke få den derop og undersøgt. Jeg vælger så at køre derop og bestille en fejlmelding på netop de 4 ting computeren meddelte om + at de lige skulle tjekke tandremen og vi er enig om at det vil koste mig 1500 kun for fejlsøgningen. det var han helt forstående med, par dage efter bliver jeg ringet op og skal hente bilen og får så at vide at tandremmen fejler intet og hellere ikke knaskaksel eller krumptapsføleren MEN de antager at nogle ledninger nok knækket da de ser nogle ledningsnet ligge klemt mellem eller tæt på intercooleren, jeg spørger så hvad vil det koste mig ekstra hvis jeg bad dem kigge på de ledninger, han kunne ikke give et præcis tal da vi snakker om ledningsnetter her så han mente det vil koste mig omkring 3000kr ekstra hvis ikke meget mere for bare at finde den ledning som er knækket uden at det bliver lavet. Jeg kør så videre derfra til en anden værksted da VW er lidt dyr når det kommer til at skifte ledningsnet, jeg forklare det nye værksted hvad problemet på bilen er og hvad VW fortæller mig og jeg fortæller ham self at det knirker lidt i lommen så jeg har ikke råd til en DYR udgift og i dette omfang vælger mekanikeren så at starte med en billig løsning som hedder skift krumptapsføleren og det giver god mening for mig for det er det jeg læser mig frem på google når jeg skriver om problemet på min bil. Så ja krumptapsføleren bliver skiftet og han ber mig derfor om at prøvekøre bilen i cirka 1 uge, der går 1 uges og lige siden har bilen hverken slukket eller hoppet. retter sagt den har kørt som en drøm. Nu er der gået lidt over 3-4 måneder siden jeg skiftede krumtapsføleren og stadig DAGEN idag har bilen køre problemfrit uden nogle problemer. Jeg kan ikke forstå at en autoriseret værskted som VW som primæret arbejder MED VW biler ikke kunne komme frem til at krumptapsføleren var problemet men vælger istedet at sige at de ABSOLUT ikke fejler noget men de antager nogle ledninger? Havde jeg gået med på at de fandt de "ledninger som er klemt" de snakker om havde jeg ligeud sagt smidt en masse tusinder ud af vinduet for Ingenting.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Så høj service skal man lede længe efter!
Top professionel, høj service, rigtig venlig personale.
Tak for handlen.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Det var rigtig positivt, at købe bil hos vw i Højbjerg. Jeppe Dykjær er en engageret og kompetent sælger, der ledte os trygt gennem alle handlens faser. Vi er yderst tilfredse.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Jeg vil godt rose medarbejderne i Højbjerg for at være behjælpelige med min Skodas nykker.
Den siger nøgleudskiftning. Ikke nok lufti dækket.
Jeg kan være sur over, at bilen har sine egne måder at reagere på.
Jeg vælger dog at være glad for, at jeg altid møder medarbejdere med et smil på læben.
Man kan se, at I nyder jeres job.
Jytte Lund Larsen

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Bilen var til service i januar, og så vi kontaktet i april af en medarbejder fra volkswagen Højbjerg, og bliver fortalt, at det er tid til olie skift samt at luft filter skal skiftes. Ved service tjek i januar får man en bil tilbage og der bliver ikke sagt noget om, at luft filter og olie skift skal foretages i april måned.
Vi vælger at få lavet det et andet sted, da service og pris var langt bedre. Eftersom bilen har været til service et andet sted får vi af vide, at skivebremserne skal skiftes inden for 10.000 km. Det har volkswagen i Højbjerg ikke opdaget eller sagt noget omkring i januar.
Service niveauet har ikke godt og det virker mere til, at de vil tjene penge end at yde en god service.
Jeg vil ikke anbefale volkswagen I Højbjerg i forhold til, at få ens bil på værksted. At handle bil der skal jeg ikke kunne udtale mig op, da jeg ikke har prøvet det.

Risposta di Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.