Selvom det var fredag d. 13 blev det alligevel en god dag, lys forsvandt i halvdel af hus v. 18 tiden og lugt af røg v hoved tavle, fik ringet til vs. Automation Døgnvagt. Elektriker Sebastian lokalis... Leggi di più
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Servicen er i top, og der er altid stor forståelse for, hvor vigtigt det er at få bilen hurtigt på vejen igen. Som selvstændig er jeg dybt afhængig af... Leggi di più
Havde dårlig oplevelse med alarmselskab gennem 15 år ifm. et indbrud, så vi valgte at gå lokalt (læs: VS Automatic), og det har vi bestemt ikke fortrudt. Super service, går ikke før alt virker, mere... Leggi di più
Så kom regningen endelig :P Her på Trustpilot kan jeg ikke engang vælge datoen så langt tilbage, for, hvornår oplevelsen var, for der gik ca. halvandet år, inden vi fik vores regning for installati... Leggi di più
Hos VS Automatic kombinerer vi mere end 25 års erfaring med en dyb forståelse for elinstallation, automation og energioptimering. Vi leverer professionelle og skræddersyede løsninger til både private kunder og virksomheder – altid med fokus på kvalitet, pålidelighed og værdiskabelse.
Vi hjælper vores kunder med alt fra klassiske elinstallationer i hjemmet til avancerede automationsløsninger i industrien. Uanset opgavens størrelse er vores mål det samme: at skabe langtidsholdbare løsninger, der gør hverdagen lettere og mere effektiv.
Vores kompetencer dækker blandt andet:
Vi lægger stor vægt på samarbejde og inddrager altid vores kunder i processen fra start til slut. Vores teknikere og specialister arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og sikre, at løsningen passer præcist til din virksomhed eller bolig.
Vores mange tilfredse kunder er beviset på, at vi leverer det, vi lover – og mere til. Vi er stolte af at være en pålidelig og langsigtet samarbejdspartner, som du trygt kan stole på, uanset om du skal bruge en simpel installation eller en kompleks automationsløsning.
🔗 Besøg vores hjemmeside på www.vs-automatic.dk og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage næste skridt – både privat og professionelt.
Ormhøjgårdvej 15, 8700, Horsens, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ventede et år på de gjorde arbejdet færdigt. Desværre lavede de en kortslutning så noget af belysningen ikke virkede. De lovede at komme og lave det hurtigt, men der kom ingen. Talte igen med en efter en uge, som ville få det ordnet. I dag kontaktede jeg dem igen efter mere end to uger uden lys. De lovede at strak gøre noget men har intet hørt. Elendigt arbejde, find et andet firma hvis i kan..

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Har haft en forholdsvis mindre ting med en skæv hængende lampe, som dog ikke var for lille en opgave til at jeg fik en tid akkurat 7 dage efter første kontakt. Meget flinke mennesker som kom til tiden, fik ordnet sagen og omhyggeligt den anden lampe dertil som de kunne se også trængte til at blive fikseret bedre. Har ikke at sætte en finger på noget. Altid gerne igen :)

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
En super god service,meget flinke montører,vi har brugt jer nogen gange nu og vi er tilfredse så selvfølgelig vil vi bruge jer igen.😊

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Var en god oplevelse med super montør - men ikke tilfreds med at der gik så lang tid inden vi fik en faktura.

Så kom regningen endelig :P
Her på Trustpilot kan jeg ikke engang vælge datoen så langt tilbage, for, hvornår oplevelsen var, for der gik ca. halvandet år, inden vi fik vores regning for installation af varmepumpe. Vi var ved at tro (håbe?), vi aldrig ville få den.
Men jeg betalte glædeligt, for det var faktisk en rigtig god oplevelse at få det sat i stand gennem VS Automatic.
Installatøren var rigtig rar, og meget lydhør overfor vores ønsker om installationen. Resultatet blev også rigtig flot. Og varmepumpen kører stadig upåklageligt, her halvandet år efter :D

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Da vi har opsagt vores abonnement på alarm, og der er betalt forud til 31.8. 2025, forventede vi at få det forudbetalte tilbage. Det får vi imidlertid ikke, hvilket undrer os meget. Det har vi aldrig oplevet andre steder.

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Det har været en god og sikker oplevelse. Hele processen har jeg fået god feedback, vedr, tider for nedtagning af gammelt anlæg og montering af det nye anlæg. Perioden imellem satte VS Automatic en vandvarmer til rådighed. Super service og god vejledning under hele processen, samt en god pris.
Vh, Henrik Potempa

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Der er altid god service. De er gode til at guide og forklare. Marianne ringer altid tilbage, hvis der er ting hun lige skal undersøge.
Altid føler man at blive hørt forhold til hvad vores husstands behov er.
Valeur er hurtige til at skaffe varen og så finder de lige en god pris.
Varme anbefalinger herfra.

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Super service, går ikke før alt virker, mere overvågning end tidligere til billigere pris end vi hidtil har betalt. Fantastisk!
Stor anbefaling herfra! 👍

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Kom tidlig morgen og var færdig til aften. Alt papir arbejde havde de også lavet.

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
jeg har kun godt at sige når jeg har brug for det hurtig hjælp

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Fik en dato for Service, som aftalt og alt var som det skulle være, Tak

Risposta di VS AUTOMATIC A/S
Flink montør rigtig god service alt lavet som vi ønskes det