Ze vroegen me voor een productreview voor de Braun 30b scheerkop en messenblok, maar minder positieve reviews lijken niet geplaatst te worden. Dat neigt naar misleiding. Dus bij deze opnieuw mijn revi... Leggi di più
Mijn man gebruikt nog altijd de Gillette G2. Deze zijn bijna nergens meer aan te komen, maar gelukkig bij Voordelig scheren wel. Mooie prijs en lekker snel geleverd. Bij voordelig scheren is zoveel... Leggi di più
Ja wat kan ik zeggen .....laten we eens beginnen bij dit bedrijf: mooie producten goeie service en afspraak is afspraak korte levertijd en no nonsense. De producten liegen er niet om, altijd... Leggi di più
Makkelijk te bestellen en snel in huis, keurig verpakt. Wel aardig hoge verzendkosten, voor een brievenbus pakje. Het bestelde scheerblad werkt wel prima, goed "scherp" en doet zijn werk ook mooi stil... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Voordeligscheren koopt u ★ Gillette / ★ Wilkinson scheermesjes, ★ Philips scheerkoppen, ★ Braun Scheerbladen en ★ Oral b / ★ Philips sonicare opzettandenborstels tot 40% goedkoper dan in de winkel.
Schoenerweg 1F, 8042PJ , Zwolle, Paesi Bassi
- info@voordeligscheren.nl
- www.voordeligscheren.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 21% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Goede merk producten voor een lagere…
Goede merk producten voor een lagere prijs en de levering gaat snel. bestel hier al denk ik 20 jaar.
Al jarenlang veel plezier van spullen…
Al jarenlang veel plezier van spullen van de voordeligscheren website!
Mijn artikelen zijn voordelig
Mijn artikelen zijn voordelig, snel en accuraat geleverd!!!
Snel geleverd en correct
rood licht als je te hard drukt
Ontving de tandenborstel snel. En het is weer een fijne nieuwe, met rood licht als je te hard drukt. Blij mee.
Commande passée le 29 novembre et…
Commande passée le 29 novembre et toujours rien reçu 10 jours plus tard c'est honteux. et aucun moyen de les contacter !!!

Risposta di Voordeligscheren.nl
Mijn ervaring.....
De producten liegen er niet om, altijd weer frisse dingen om jezelf eens te verwennen en de dag of nacht te beginnen.
Ik kan deze site echt aan iedereen aan bevelen, en altijd goeie prijzen! ik ben hier niet om reclame te maken, maar zo ervaar ik de service.
Groeten uit het noorden van Limburg,
Etienne.
Pakket niet ontvangen chatbot scheept je af
Vreselijk bedrijf, bestelling niet bezorgd, geen track en trace, ik moet maar post.nl bellen!
Wettelijk is bedrijf verplicht levering uit ye zoeken!!
NIET BESTELLEN HIER, SERVICE IS VRESELIJK SLECHT!!!!
Niet bestellen bij dit bedrijf
Niet bestellen bij dit bedrijf! Reageren niet op mails, geen telefoonnummer, weggegooid geld!
Altijd snelle levering en keurig verpakt
Altijd snelle levering en keurig verpakt
Ik ben ontzettend blij met jullie…
Ik ben ontzettend blij met jullie assortiment. Ik heb wat googled, maar de wilkinson dry skin hebben ze niet overal en zeker niet voor deze prijs, en de levering was ook super snel. Kortom een toppertje en niks aan veranderen.
Groetjes Conny
Had scheerblad snel nodig. en 40% goedkoper
Had scheerblad snel nodig.
Snelle levering en nog een 40% goedkoper dan bij andere leveranciers
Al vele jaren mijn vaste leverancier…
Al vele jaren mijn vaste leverancier voor Wilkinson scheermesjes. De site is zeer klantvriendelijk en het zoeken en selecteren van producten is simpel. De levering volgt geheel volgens de belofte de volgende dag, keurig verpakt in bubbeltjesplastic in de brievenbus. Kortom, Voordeligscheren is absoluut een aanrader😉
Teleurgesteld
1. Scheermesjes ZONDER lubristrip, ik had MET besteld
2. Op woensdag besteld, pas op zaterdag geleverd

Risposta di Voordeligscheren.nl
Alweer een prima afhandeling van mijn…
Alweer een prima afhandeling van mijn bestelling.
Lekker snel
Lekker snel, een scheermesje dat al jaren perfect is, nog steeds verkrijgbaar en betaalbaar
ervaring Gillette Gillette Mach3 Turbo scheermesjes new
ervaring met deze scheermesje kan ik nog niet geven.nog niet gebruikt Ben er erg benieuwd naar
de gewone mach3 bevielen uitstekend. ik ga het ervaren
Scheermesjes en houder
Scheermesjes en houder. Snelle levering keurig verpakt
Gelukkig bestaan ze nog!
Enige bedrijf die deze scheermesjes nog steeds in het assortiment hebben. Ik gebruik ze al 45 jaar. Super!