Voordeligscheren.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 2 stelle su 5

Ze vroegen me voor een productreview voor de Braun 30b scheerkop en messenblok, maar minder positieve reviews lijken niet geplaatst te worden. Dat neigt naar misleiding. Dus bij deze opnieuw mijn revi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn man gebruikt nog altijd de Gillette G2. Deze zijn bijna nergens meer aan te komen, maar gelukkig bij Voordelig scheren wel. Mooie prijs en lekker snel geleverd. Bij voordelig scheren is zoveel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ja wat kan ik zeggen .....laten we eens beginnen bij dit bedrijf: mooie producten goeie service en afspraak is afspraak korte levertijd en no nonsense. De producten liegen er niet om, altijd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk te bestellen en snel in huis, keurig verpakt. Wel aardig hoge verzendkosten, voor een brievenbus pakje. Het bestelde scheerblad werkt wel prima, goed "scherp" en doet zijn werk ook mooi stil... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per barbiere

Scritti dall'azienda

Bij Voordeligscheren koopt u ★ Gillette / ★ Wilkinson scheermesjes, ★ Philips scheerkoppen, ★ Braun Scheerbladen en ★ Oral b / ★ Philips sonicare opzettandenborstels tot 40% goedkoper dan in de winkel.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 21% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

132 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

scheermesjes besteld

scheermesjes besteld, niet al te ingewikkeld maar je bent toch blij als er conform bestelling en tijdig wordt geleverd. reden online: ben geen voorstander van online aankoop, maar in de winkel waar ik altijd Wilkinson mesjes koop was '5+2' gewijzigd in '4+0' pakjes en maar 5 euri goedkoper. bestellen bij Voordeligscheren ging erg gemakkelijk kon meteen 20 mesjes kopen voor omgerekend de helft van wat ik bij de fysieke winkel (en die is ook altijd goedkoop) betaal; ik ben voorlopig om...

10 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, 02/06/2026 om 09:47 mijn bestelling gedaan. had dezelfde dag verzonden moeten worden, is nog steeds niet gebeurd (04/06/2026.
"klantenservice" alleen via een nutteloze chatbot waar geen zinnig woord uitkomt. Emails en kontakt formulier worden niet beantwoord. Telefoon nummer wat in de algeme voorwaarden staat werkt niet, is waarschijnlijk direkt doorgeschakeld naar een mobiele telefoon die constant uit staat.
Tijd dat dit "bedrijf" gesloten wordt.
Uiteraard heb ik kopieen van alle chats en emails
Jammer dat voordeligscheren reageerd met aantoonbarte leugens, verwonderd me overigens niets van dit "bedrijf"

2 giugno 2026
Logo di Voordeligscheren.nl

Risposta di Voordeligscheren.nl

Beste heer De Jonge,

Wij vinden het opmerkelijk dat u spreekt over een gebrek aan communicatie. In de periode tussen het plaatsen van uw bestelling en het verzoek tot annulering heeft u binnen ongeveer één dag meer dan tien e-mails verzonden en daarnaast meerdere gesprekken gestart via onze chat.

Alle berichten zijn door ons ontvangen. Het feit dat u niet direct een antwoord ontving binnen enkele uren betekent niet dat uw berichten genegeerd werden.

Daarnaast vermelden wij op onze website duidelijk de levertijd van de door u bestelde producten. Op het moment van uw review was deze levertijd nog niet verstreken. De stelling dat de bestelling "dezelfde dag verzonden had moeten worden" is daarom onjuist.

Nadat u had aangegeven de bestelling te willen annuleren, hebben wij dit verzoek verwerkt en het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Wij accepteren uiteraard kritiek, maar vinden het belangrijk dat beoordelingen een correcte weergave van de feiten bevatten. Diverse beweringen in uw review komen niet overeen met de werkelijke gang van zaken en kunnen door ons worden onderbouwd met de volledige correspondentie.

Wij beschouwen deze kwestie als afgehandeld.

Wat een site!

Wat een site! wat een aanbiedingen: vele malen goedkoper dan op andere websites .... en dan nog de service en snelheid waarmee alles afgehandeld wordt!

Bedankt

4 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

…levering

Jullie zullen er waarschijnlijk niets aan kunnen doen maar waarom moet ik een review schrijven als mij pakket nog niet is geleverd beetje raar vind je niet

2 giugno 2026

Snelle bezorging

Snelle bezorging : betalen met i-deal , ik zocht een nieuwe scheerkop voor mijn Braun 5612 , oud model -maar doet het nu weer als een nieuwe , oude mesjes eruit en klik nieuw messen blokje erop , kapje om te scheren past ook perfect , (klik erop) en scheren maar 👍

23 maggio 2026

Top site

Top site, heb eerder bij andere websites gekocht, waar vaak producten niet op voorraad waren, bij voordeligscheren.nl is alles op voorraad, voordelige prijzen en alles geleverd binnen 2 dagen,complimenten !

6 maggio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Wellicht is het voordelig scheren

Wellicht is het voordelig scheren, maar had ik even verder gezocht dan was ik nog voordeliger uit geweest. Had nog eens 8 eur gescheeld. Bestelling was wel snel binnen.
Advies is niet meteen in te gaan op de eerste aanbieding maar even verder te googlen.

5 maggio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più