Via een zoekopdracht op Google kwam ik terecht bij voordeelstoffen.nl omdat ik op zoek was naar stof voor het hemeltje van mijn auto. Tijdens het bekijken van de stoffen raakte ik in gesprek met... Leggi di più
Met Martin heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik Sterk Gobelin meubelstof wilde bijbestellen en het stof waar i mijn stoelen in 2017 meehad bekleed bestond nog dat heb ik toen ook bij voordeelsto... Leggi di più
Martin is een man met een jarenlange ervaring in het stofferen van meubels. Kwaliteit heeft ie hoog in z’n vaandel staan. Hij heeft onze 2,5 sits bank opnieuw gestoffeerd. Echt super goed gedaan, het... Leggi di più
Hier ben je echt nog klant. In mijn bestelling zat een foutje. Martin heeft mij de dag erna een mail gestuurd en zijn tot een zeer attente oplossing gekomen. Waar krijg je nog z'n klantgerichtheid. Ze... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Voordeelstoffen verkoopt voordelige stoffen, meubelstoffen, leder huiden, skai leer en meer!
Ootmarsumseweg 362 , 7667 PC, Reutum, Paesi Bassi
- 0541 - 670 186
- info@voordeelstoffen.nl
- www.voordeelstoffen.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
spijtig genoeg zaten er vuile (zwarte)…
spijtig genoeg zaten er vuile (zwarte) vlekken op de buitenkant. Het koste heel wat moeite om die er af te krijgen.

Risposta di Voordeelstoffen.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede prijs kwaliteit verhouding.Snelle service

Persoonlijke afhandeling
Persoonlijke afhandeling, goede raad over de aard van de stof en ondanks moeilijkheden snelle levering. De stof zit al op mijn 6 eetkamerstoelen. Zeer tevreden (en ik ben kritisch!)
Groet Henk

Risposta di Voordeelstoffen.nl
Snelle levering en top kwaliteit aan…
Snelle levering en top kwaliteit aan een eerlijke prijs. bedankt

Prima
Goede website, prima kwaliteit, snelle levering. Erg tevreden!

Risposta di Voordeelstoffen.nl
Super sortering en voordelig in prijs!

Prima service en uitleg
Prima service en uitleg. Snelle levering

Vooraf aanvragen staal
Afhandeling goed en correct. Alleen jammer dat de mogelijkheid voor het vooraf aanvragen van een staal niet is opgenomen in de site. (Kleuren zijn moeilijk devinieerbaar met afbeelding).

Risposta di Voordeelstoffen.nl
Helaas was onze bestelling (toch) niet…
Helaas was onze bestelling (toch) niet op voorraad. Dat werd wel snel gecommuniceerd en er werd een alternatief aangeboden. Kwaliteit lijkt goed De skai is makkelijk te verwerken. Het is te snel om te zeggen dat de skai slijtvast is, dat zal de tijd moeten uitwijzen. Jammer dat er geen stalen worden verstuurd. De kleur vonden wij toch wel afwijken, maar dat kan ook aan onze computer liggen. Verder prettig en snel contact.

Risposta di Voordeelstoffen.nl
Ik was verrast over de keurige…
Ik was verrast over de keurige verzending van die ene meter stof die ik besteld had. netjes op een kartonnen rol! prima.

Risposta di Voordeelstoffen.nl
Ik had een mooie stof besteld en…
Ik had een mooie stof besteld en betaald. Echter de stof was niet meer leverbaar. Ik was heel teleurgesteld. Ik kreeg wel direct mijn geld teruggestort.

Risposta di Voordeelstoffen.nl
de aantal sterren zeggen al genoeg
de aantal sterren zeggen al genoeg, goede kwaliteit en snelle service.

Risposta di Voordeelstoffen.nl
klantvriendelijke zaak met veel keuze
Snelle reactie, houden je via email goed op de hoogte, zeer snelle levering, prachtige stoffen, veel keuze in afprijzingen, goed bereikbaar, makkelijk zoeken op de website.

Risposta di Voordeelstoffen.nl
Alles was goed in orde en op tijd…
Alles was goed in orde en op tijd geleverd

Risposta di Voordeelstoffen.nl
goed contact met de verkoper
goed contact met de verkoper, snelle verzending en netjes verpakt.
stof voldoet aan de verwachtingen.

Great service
Great service. The product I ordered is like on the picture. Thanks!