Jeg vil på kraftigste fraråde andre om…
Jeg vil på kraftigste fraråde andre om at gå ind i Vordingborg MC. Center👎👎.
Hvis du forventer en fair behandling 👎👎Et godt råd, gå langt udenom 👍.
Min oplevelse:
Jeg får set på en MC i butikken , får en prøvetur.
Ved udkørelsen fra fortorvet og vejbane træder jeg ned i et hul og vrider om på min fod, fik hermed mc over mig. 2 bitte små ridser kommer i blinklys, en lille my af en rids på den ene pipe.
Da jeg kommer ind i butikken efter endt prøvetur, styrter sælger Torben ud med let hmm adfærd der var de små ridser, jeg måtte bede ham om at falde til ro, da jeg var lidt rystet,
Hold dog op!! jeg ønsker denne mc, så var skaderne lige pludselig noget han kunne ordne med et smil😇🙏.
Efter 3 dage deponere jeg 10.000 kr. fik sat MC til siden.
Kontor personalet var gået hjem derfor ingen kvittering, efter 2 dage uden at få en kvittering på trods af have rykket 👎.
Først efter 2 besøg i butikken fik jeg nok af Torbens sø forklaringer nu ville jeg have en kvittering.
Efter 2 uger👎 fik jeg den endelig. Sikke en moral sælger Torben og indehaveren af Vordingborg Mc Center har 👎.
Jeg er selv gammel biker, i det miljø er en aftale en aftale🤝.
Jeg har endnu ikke haft MC ude af butikken pga. sæsonen var ved at slutte for det år, bad dem at opbevare mc. til ny sæson.
Desværre fik jeg en blodprop kort tid efter og blev lam fra brystet og ned, kom i el.stol🧑🏽🦼.
Sendte en ven med min ubrugte mc jakke afleverede denne og info. om der desværre ikke blev nogen handel pga. min blodprop. Der gik 1 1/2 mdr. før man hørte fra sælger. 👎
Jeg havde ikke skrevet under på nogen kontrakt, på trods af dette sender Vordingborg MC. Center personer hjem på min privat adressen, der havede truende adfærd og presser min grædende og chokerende kone til skrive under på at Vordingborg MC Center skulle have de 10.000 kr. som var deponeret😡. Føj for den og de forretnings metode😡😡. Jeg forstår ikke man tør og optræde på den måde når jeg skilter med 📷.
Jeg er ikke dømt umyndig 👍, Hr. Torben👎.
Jeg lå på genoptrænings center i Hornbæk, først da jeg kommer hjem hører jeg Vordingborg Mc center har været på min adresse med truende adfærd👎.
Jeg må indrømme havde mine tanker om den handlemåde😡. Ang. de små ridser har jeg ikke på noget tidspunkt nægtet at betale for de små ridser.
Efterfølgende har jeg fundet ud af:
1. Betalt for en indregistreren ej i mit navn og lev.mm.for mc der står i butikken eller på et hemmeligt sted. Man ville ikke vise den frem til os, ‘den var gemt væk” Så vi evt. kunne se skaderne 👎. Igen sø forklaring!!
2. Betalt for skader der på ingen måder kan dokumeter af billeder eller andet, “altså nye skader kaldes det “👎😡
3. Kontaktet FDM, Deres svar var klart at det ikke var efter bogen! 👎desværre er min kone noget chokeret og angst over Vordingborg mc. optræden på privat adressen, grundet af dette er sagen stoppet ´desværre.
Jeg mener andre skal have info. Om Vordingborg Mc Centers forretnings metoder 👎.
4. Jeg glemmer ikke den platugle👎, hvis jeg havde lyttet til de lokale havdet jeg ikke været i den MC butik. Torben er kendt for den kedelige måde han er med til at drive Vordingborg MC center på😡.
5. Efterfølgende har jeg hørt hvor andre også har brændt sig når man har deponeret penge for bestilling af reservedelene. Men har ikke fået pengene af Vordingborg MC. Reservedele er heller ikke modtaget👎👎.
6. De løgne som sælger Torben kommer med,der burde han have en Bodil pris, jeg kender selv en del af de løgne efter mine besøg i butikken både før og efter jeg kom fast i el.stol🧑🏽🦼Han griner bare👎 og er fuld af løgn samt snyde og bedrage en handicappet DET FLOT.👎👎👎👎
7. Jeg vil håbe Sælger Torben og indehaveren af Vordingborg Mc Center en dag får sit eget mediecirkus metoder af mærke en dag.👎👎😡 Nu er jeg spændt på om jeg får besøg igen fra Vordingborg MC Center, til det kan jeg kun sige ❤️velkommen. Del .. Del.. Del 💪
12 maggio 2020
Non scritta su invito