Nieuw jaar abbonement afgesloten voor €4,99 blijkt dat er gewoon €5,99 wordt afgeschreven. Er wordt beweerd dat ik de actiecode niet goed heb ingevoerd, maar ik weet honderd procent zeker dat dit wel... Leggi di più
Na al heel lang abonnee te zijn van videoland, kreeg ik een aanbieding om een jaarabonnement af te sluiten, dat zou voordelig zijn. Ik dacht dat dit dus een goede keus zou zijn. Wat blijkt, voor een j... Leggi di più
Ruim tevreden over Videoland, er is zeker gewerkt aan het vooruit en terug spoelen via dubbeltikken op je scherm. Dit werk nu vele malen beter. Ruim aanbod, weer eens wat anders dan Netflix. Klantense... Leggi di più
afschuwelijk deze rode app v2 hadden ze er maar vaaf gebleven de vorige app waws gewoon goed , nu kan ik mijn favoriete series niet eens meer bekijken? wel op tv, maar niks op mijn pc, en daar kijk... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Films downloaden / online kijken | Videoland on Demand | De nieuwste films direct online!
Paesi Bassi
- www.videolandondemand.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Dikke vieze vette troep
Dikke vieze vette troep. Na 3 dagen was het al oh oh. Ik kan niets meer kijken. Tv ge-reset apps verwijderd zoals aanbevolen. En nog dikke bagger. Maar je moet wel betalen!! Niet aan beginnen
App werkt niet op iOS
App werkt niet op iOS. Alleen zwart beeld. Slechte beeldkwaliteit en op mijn lg tv komt er ineens reklame doorheen. Videoland zit in niemandsland qua klantbeleving.
Videoland waardeloos
Videoland waardeloze app op tv.
Sinds ze een andere app op tv hebben start slecht op, veel programna's voorheen ondertitelt nu ineens niet meer.
Kortom ik denk er over om te stoppen met dit waardeloos zooitje!
Met moeite geef ik 1 ster
Met moeite geef ik 1 ster. Dat is al te veel als je bedenkt hoe sterk videoland achteruit is gegaan. Gelukkig zijn er streamingdiensten die veel beter en klantvriendelijker zijn. Zelfs proefversie van 10 cent voor 2 weken om uit te proberen kan je alleen verder als je de volle pond betaald. Geloof me dat is het niet waard. HBO, Disney, Netflix en Prime video zijn betere keuzes.
het zijn oplichters
ik heb net een proeversie gekocht maar dan krijg ik dat ik een abboment moet kopen as ik al 1 cent heb betaald voor 14 dagen het zijn echt vieze (oplichters)
Bagger
Bagger. Een kolere app die 10 van de 10 keer vast loopt. Maar de reclame komt er wel constant door. Geldgeile bende. Wel betalen maar geen service of werkende app. Maar wel geld aftroggelen. Vieze commerciële shit. Is zelfs geen cent waard
Goudeerlijke mening
Ik heb zo goed als alle streaming platforms inmiddels en moet toch mijn petje af doen naar Videoland. Zonder twijfel de meest dramatische app die ik ooit heb gebruikt elke dag weer iets nieuws wat je op moet lossen. Content is prima, maar met deze service verdienen ze echt geen klanten te krijgen.
Activeer Videoland maar kan niets…
Activeer Videoland maar kan niets bekijken na betaling omdat ik steeds een melding over cookies krijg die ik al tig keer geaccepteerd heb. Kan ook geen gebruik maken van de lokker : 14 dagen gratis proberen.
Wat slecht zeg
Wat slecht zeg. Het aanbod is oké maar de verbinding en stabiliteit is echt heel erg slecht. Dit heb ik zeer netjes gemeld bij de klanten service maar daar willen ze je niet helpen helaas.
De tv app is waardeloos start slecht op
De tv app is waardeloos start slecht op
Soms lukt het opstarten helemaal niet bij andere streamingdiensten nooit problemen
Ongekend hoe slecht de app op de tv…
Ongekend hoe slecht de app op de tv werkt. Het is een en al drama. Hij loopt continu vast en we moeten eindeloos inloggen of de app verwijderen om het werkend te krijgen. Schandalig.
Heeel slecht
Heeel slecht. Super traag. Wanneer je de pauze knop hebt gebruikt moet je de app opnieuw opstarten om verder te kunnen kijken. Niet gebruiksvriendelijk je moet veel stappen ondernemen om bij de episode te komen die je wilt zien of waar je bent gebleven. En hier betaal je dan voor!!
superslechte service
superslechte service, werkt 8 van de 10 keer niet op de manier zoals het zou moeten horen
Loopt vast
Loopt vast, start nooit in één keer op. Niet makkelijk in omgang. Al met al zeker niet het geld waard
Geen fijne app
Geen fijne app
Moet eerst aanklikken om omschrijving te bekijken
Reden om op te zeggen
Actie abonnement stoppen
Vanavond heeft eindelijk iemand van de klantenservice contact opgenomen. Abonnement is nu gestopt en volgens hun is het niet nodig dat ik de nieuwe Videoland factuur voor januari hoeft te betalen. Ik hou nou even dit review open om te kijken of alles nu in orde is.
Ik heb via een Samsung actie vorig jaar een abonnement gekregen en die probeer ik nu al maanden te beëindigen. Dat lukt niet via de website en nu willen jullie zelfs dat ik januari ga betalen.
Al geprobeerd te bellen maar te lange wachttijden, chat lukt niet, via Facebook geen reactie en via mail willen ze mijn laatste betaling zien. Dit is een gratis verkregen abonnement via Samsung dus heb geen betaling gegevens.
Waardeloos
Waardeloos, ze zeggen 14 dagen proefperiode te geven maar schrijven al geld af na 13 dagen. Er staan geen goede series of films op videoland dus wil helemaal geen abonnement maar moet nu wel betalen.
Leuke films en series maar loopt…
Leuke films en series maar loopt constant vast. Erg vervelend!
Ten onrechte afgesloten
Heb al jaren abonnement met korting. Ben opeens afgesloten omdat incasso mislukt zou zijn….?? Klopt niet. Na lang contact zoeken met klantenservice eindelijk erkent dat er inderdaad de incasso gewoon gelukt was. Werd afgedaan als fout van het computersysteem. Geen excuus, nee ik kan opnieuw lid worden tegen veel duurder tarief. Hoezo opnieuw lid want ik heb gewoon betaald en een overeenkomst….! Ze willen meer verdienen en knikkeren de oudere goedkopere abonnementen er zo onbeschoft uit terwijl ik gewoon netjes betaald heb. Ik ben woest!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.