Jeg har tidligere anmeldt virksomheden og givet en enkelt stjerne, fordi jeg ikke modtag min pakke før jul, som lovet. Jeg sendte da efterfølgende besked om, at jeg ikke ønskede pakken, da den skulle... Leggi di più

Produktet er glimrende - god kvalitet - lækker indpakning - leveringen lidt længere end der stod - meeen 2-3 dage er også for optimistisk når vi i Danmark efterhånden kun får post 2 gange om ugen .... Leggi di più

Nemt, hurtigt og problemfrit. Var spændt på at se hvor længe der ville gå med modtagelsen af min pakke, eftersom jeg kunne læse mig til på trustpilot at flere havde ventet længe eller endda forgæves... Leggi di più

1. Negozio di giochi da tavolo
  2. Negozio di articoli per lo scrapbooking

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vores vision er at styrke nærværet ved at inspirere til gode og meningsfulde samtaler, samt tid offline i en digital og tempofyldt verden

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Wat een geweldige service en mooi product!

Wat een geweldige service. De dag na het bestellen de gesprekskaarten in huis! Top. Net op tijd binnen want ik wilde ze meenemen naar het weekend met motorvrienden. Dat weekend kwamen de kaarten op tafel. We hebben daardoor bijzondere gesprekken gehad met elkaar en mooie verhalen gehoord. Kaarten zijn ook van goede kwaliteit in een stevige doos. Het materiaal ziet er ook uitnodigend uit. Bart en Lars van Vertellis: dank voor deze mooie tooling!

3 aprile 2026

Snelle verzending

Snelle verzending, netjes verpakt.
Ik heb inmiddels de nodige kaarten-decks gekocht, en 2 boekjes: "Met je hart vooruit" en "111 Vragen"
Ik vind zowel de decks als de boekjes erg fijn om mee aan de slag te gaan. Ze geven beiden "stof tot nadenken", die je kunnen helpen om dingen te veranderen, en hoe je dat kunt aanpakken.

28 marzo 2026

Teleurstellende klantenservice

Ik ben erg teleurgesteld over hoe mijn klacht is afgehandeld. Ik kocht een kalender, maar tot mijn verbazing bleek deze een paar jaar oud en daardoor totaal onbruikbaar. Toen ik dit aankaartte, was de reactie verre van klantvriendelijk. Uiteindelijk kreeg ik slechts 50% van mijn geld terug, wat niet zozeer het probleem is—het gaat mij om het principe. Een winkel die oude, nutteloze kalenders verkoopt en vervolgens niet met een nette oplossing komt, verdient geen terugkerende klanten. Ik heb hier vaker besteld, maar na deze ervaring zal ik dat niet meer doen. Jammer!

26 marzo 2025

Hurtig til at hæve pengene, men deres levering er virkelig dårlig

Deres leveringstid holder ikke, men de er hurtige til at trække pengene på din konto. Bestilte et spil d. 14/12, de trak pengene d. 15/12 og kan se via trakking at spillet har ligget klar til udbringning i Danmark siden d. 19/12. Har pr. Dags dato stadigvæk ikke modtaget det. Det skulle bruges i morgen d. 31/12, men har ingen forventning om at modtage det inden😕. Det er sidste gang jeg har handlet her. Kan være spillet er pengene værd, men det er ikke sikkert jeg nogen sinde finder ud af det.

29 dicembre 2023

Sikkert fine kort

Sikkert fine kort, men flere ugers levering, så kort nåede aldrig frem før de sku gives i gave, trods jeg også havde skrevet for at høre, om de var pp vej - fik aldrig nogen respons.

9 settembre 2022

Refleksion

I stiller nogle rigtigt gode spørgsmål, der giver tid og lyst til refleksion

9 febbraio 2022
Logo di Vertellis

Risposta di Vertellis

Hey Tina! Tak for din feedback, den værdsætter vi virkelig! Det glæder os at du har haft gavn af spillene 🥰 KH fra hele Team Vertellis

Har ikke kigget på spillet endnu

Har ikke kigget på spillet endnu.
Men får sygt mange reklame beskeder og mails som er ret irriterende. Derfor den lave bedømmelse.

8 febbraio 2022
Logo di Vertellis

Risposta di Vertellis

Hej Johannes! Tak for din feedback. Jeg beklager hvis mailmængden har været overvældende. Det er bestemt ikke intentionen, så jeg melder dig naturligvis bare af vores mailliste! :) Vi har din her uge været i gang med en Valentindags kampagne, så det er muligvis derfor at der er kommet lidt flere mails en sædvanligt.
Jeg håber I bliver glad for spillene i alle fald! KH fra Kezia&Team Vertellis.

Har bestilt for over en uge siden og…

Har bestilt for over en uge siden og kan se på tracking at den har forladt afsenderlandet. Men hvis jeg ikke modtager inden jul har jeg ikke noget at bruge det til da det er tænkt som en gave til pakkeleg som vi så kan spille juleaften.

15 dicembre 2021