Verhuismeesters Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vrijdagochtend kwamen de mannen stipt op tijd om onze spullen te verhuizen. Twee helden. Alle spullen netjes in de verhuiswagen geladen en geholpen met wat achter bleef naar beneden te brengen. Ik had... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Aaron, Tom en Bas vormden een extreem sterk team. Ze werkten snel, maar zonder ook maar één moment slordig te zijn. Alles werd netjes ingepakt, de verhuiswagen professioneel geladen en op de nieuwe lo... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fijne ervaring omdat mijn verhuizing met Verhuismeesters liep door op een manier dat de klant mag verwachten. De mannen hebben mij een paar uren vroeg gebeld om te zeggen dat ze onderweg waren maar d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Verhuismeesters hebben ons super geholpen tijdens onze bedrijfsverhuizing! Ze hebben 2 dagen keihard gewerkt en ervoor gezorgd dat al onze spullen zorgvuldig werden vervoerd naar de nieuwe locatie. Jo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di trasporto pianoforti

Scritti dall'azienda

Welkom bij Verhuismeesters, hét toonaangevende verhuisbedrijf met een persoonlijke touch! Met een team van 10 toegewijde professionals staan wij klaar om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Onze vloot van 4 klepwagens staat garant voor efficiëntie en zorgvuldigheid, terwijl onze thuisbasis in het sfeervolle Purmerend ons een strategische positie geeft om door heel Nederland te opereren. Bij Verhuismeesters begrijpen we dat verhuizen meer is dan slechts van A naar B gaan; het is een emotionele reis die wij als familiebedrijf volledig begrijpen. Met een warme en persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u zich in vertrouwde handen bevindt. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een bedrijfsverplaatsing, wij streven ernaar om elke stap van het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kies voor Verhuismeesters en ervaar de geruststellende zekerheid van een professioneel, betrouwbaar en klantgericht verhuisbedrijf. Uw verhuizing is onze passie, en wij kijken ernaar uit om samen met u de volgende stap in uw reis te zetten. Team Verhuismeesters

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

62 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

38 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Geen Aanrader:

Geen Aanrader:

Veel belovend totdat de offerte is getekend. Daarna totale stilte ondanks het verzoek tot contact. De avond voor de verhuizing toch in ene een appje dat ze de volgende dag er pas later gaan zijn.

Verhuizing was niet veel en ging allemaal op een erg rustig tempo. Drie lijsten zijn beschadigd tijdens de verhuizing omdat er geen verhuisdekens zijn gebruikt. Schade moet je melden op een apart email adres, maar geen reactie of wat dan ook. Inmiddels zijn we 2 weken verder en ik wacht nog op een reactie vanaf het email adres.
Via de app word alles bij de klant neergelegd.

"wij maken tijdens de verhuizing gebruik van verhuisdekens":
Als dit was gebeurd dan was er geen schade ontstaan.

"de lijsten stonden tegen elkaar aan, eigenlijk hadden de verhuizers deze helemaal niet mee mogen nemen": ik liep rond waarom is er dan niets van gezegd?

"het is niet onze verantwoordelijkheid als inboedel niet goed is voorbereid"

"wij verwachten dat mensen zich goed voorbereiden. We hebben alle materialen standaard in de verhuiswagen liggen":
Waarom worden deze dan niet gebruikt?

"Meneer ik ben klaar met werken. Had u de lijsten moeten inpakken. Wie legt lijsten van waarden tegen elkaar aan zonder verpakking"

"Dit zijn wij er is professioneel gehandeld. U bent netjes te woord gestaan": Ja, diegene die kwamen verhuizen hebben mij netjes te woord gestaan, maar professioneel allerminst.

Kortom:
* zeer slechte communicatie
* schuld van de schade wordt bij de klant neergelegd
* geen afhandeling van schade, klant staat in de kou

Geen Aanrader.

30 settembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più