1. Impresa di web hosting

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Set up new projects with an ease and work seamlessly between your local servers (Velumi Local), the stage servers and the lightning fast production servers.

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Erik och Velumi finns alltid där när…

Erik och Velumi finns alltid där när man hamnat i klistret och inte vet vad man ska ta sig till. De hjälper till så ödmjukt och går hela vägen med en och lite till. Inte undra på att de har ett sådant bra rykte!
Tack för att ni finns!

9 maggio 2022

Rekommenderas varmt

Riktigt bra tjänst med ett gränssnitt som slår alla andra liknande tjänster jag har testat. Toppenbra (och personlig) support! Rekommenderar Velumi varmt.

28 marzo 2022

Bra fungerande tjänst

Jobbar idag som produktionsansvarig på en webbyrå. Vi har arbetat med Velumi i ca 6 månader och är mer än nöjda med både produkt och service. Velumi har en snygg och enkel layout vilket även gör det lätt för nya personer att lära sig programmet.
Rekommenderar starkt

26 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Velumi som samarbetsföretag och hostingleverantör

Velumi erbjuder en robust tjänst för din hosting. Vi har arbetat med Velumi i över två år och är oerhört nöjda. De är snabba på att hjälpa till när det behövs och har en hög teknisk kompetens.

Deras tjänst erbjuder smarta funktioner så som blueprints, enkla migrationer och ett fantastiskt användargränssnitt.

19 ottobre 2021

Toppen

Liten kund men väl omhändertagen och snabb support oavsett. Toppen!

6 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Modern upplevelse, grym hosting och utomstående support!

Arbetar som utvecklare och driver flertal hemsidor åt både kunder och egna projekt. Hela Velumi upplevelsen är det man har saknat i alla dessa år. Snabba hemsidor, bra betalningsalternativ med prisavdrag vid hosting av flera hemsidor och fenomenal kundsupprot. Gänget på Velumi svarar alltid blixtsnabbt och löser alla problem.

Expertis, kvalitet och bra pris. Sveriges bästa Wordpress hosting!

9 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Jag har ett litet företag men behöver…

Jag har ett litet företag men behöver ändå ha en snabb hemsida, det får jag hos Velumi. Dom flyttade min sida från ett annat enklare webbhotell gratis och jag har inte behövt lyft ett finger. All good!

5 novembre 2019

Muy bueno!

El hosting de Velumi ha hecho que nuestro sitio sea más rápido sin cambiar nada, perfecto para nosotros con un poco de tiempo para analizar nuestro sitio web.

30 ottobre 2019

Riktigt bra hosting

Riktigt bra hosting! Vår sajt laddade mycket snabbare utan att vi behövde göra några förändringar i koden. Allt har fungerat som en klocka och vi har inte upplevt några driftstörningar eller stopp när vi kört större kampanjer."

29 ottobre 2019
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più