Valutata 5 stelle su 5

Al heel wat jaren worden onze containers door vvvs schoongemaakt. Wanneer er ooit eens iets niet helemaal volgens schema verliep werd daar vroegtijds en op een duidelijke manier over gecommuncieerd.

Valutata 4 stelle su 5

Onze containers worden al zo'n 6 jaar door Vccs gereinigd en dat is over het algemeen prima verlopen. Een enkele keer niet maar och, het blijft mensenwerk en bovendien werd er altijd een oplossing aa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sinds 1,5 jaar heb ik een abonnement bij VCCS lopen. Regelmatig wordt de container niet schoongemaakt, ondanks dat ze dat wel zouden doen. Je kunt ze dan een mail sturen en dan kun je de container la... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Al 8 jaar worden onze containers gereinigd naar alle tevredenheid, altijd op tijd en een keurige melding als containers schoon gemaakt zijn. Als er eens iets mis is gegaan, altijd een bericht en wordt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio container

Scritti dall'azienda

Wij staan altijd voor u klaar! Nare geuren en hardnekkige afvalresten in uw vuilcontainer? Bespaar uzelf de tijd, energie en ergernissen die gepaard gaan met het reinigen van uw containers: schakel VCCS in! Sinds 1998 reinigen wij restafval-, GFT- en DUO-containers op grondige en milieuvriendelijke wijze voor particulieren, bedrijven en organisaties. Vincent Container Cleaning Services reinigt uw container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt. Zo is onze oplossing niet belastend voor het milieu en heeft u een schone en fris ruikende container!

3,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Ok..

Gaat meestal wel goed. Als het een keer wordt vergeten of wat dan ook, even een mail sturen en wordt het de volgende dag gedaan. Zou wel prettig zijn als ze af en toe de buitenkant ook even schoonspuiten.

17 maggio 2025

Total scam

Total scam - they have been reported to the authorities.
Only one cleanup done out of the 10 planned. Many emails and calls after, no improvement so I wanted a refund. Of course, they will not give the money back. STAY AWAY!

9 maggio 2025

Risposta di Vccs

Wat vervelend om dit te horen. Ik had dit graag met u willen oplossen. Bij 2 van de 8 reinigingen hebben wij een melding van u ontvangen. Wij wilde graag iemand sturen om dit op locatie uit te zoeken en op te lossen maar kregen helaas geen gehoor. Bij de volgende reinigingen hebben wij zoals aangegeven controles ingezet om dit uit te zoeken!

Tevreden klant!

Ik ben al 7 jaar klant bij VCCS. Ik vind dat hun service de laatste jaar is alleen maar beter geworden. Ik ben er tevreden mee.

29 aprile 2025

Risposta di Vccs

Dank voor dit fijne bericht!

Ik ben blij met VCCS

Ik ben blij met VCCS. Vind het iedere keer weer hartstikke fijn dat mijn container schoon gemaakt klaar staat. In de 6 jaar dat ik een abo heb bij de VCCS is het zelden voorgekomen dat ze me vergeten waren maar een telefoontje volstaat en dan komen ze de container alsnog schoonmaken.

29 aprile 2025

Risposta di Vccs

Dank Christien, fijn om te horen!

Valutata 4 stelle su 5

Dit bedrijf doet wat ze beloven

Dit bedrijf doet wat ze beloven, al 11 jaar in mijn geval.
Goede reiniging , een enkele keer vergeten, maar verder prima.

25 aprile 2025

Risposta di Vccs

Dank voor uw vertrouwen al 11 jaar, dat waarderen wij enorm!

Zeer goede reiniging

Zeer goede reiniging, altijd precies op tijd. Goede organisatie, al jaren klant. Nooit een stinkende, vieze bak, heel fijn.
Bedankt

25 aprile 2025

Risposta di Vccs

Bedankt Ria, blij om dit te horen!

Valutata 4 stelle su 5

Over het algemeen zeer goede reiniging

Wij zijn nu een jaar of 2-3 klant bij VCCS en over het algemeen gaat de reiniging goed. Een enkele keer wordt deze vergeten (laten de container op een reinigingsdag altijd tot laat in de avond staan, dus daar kan het niet aan liggen). Maar dan wordt er na 1 e-mailtje alsnog snel een reiniging ingepland. Het zou wel fijn zijn om, naast de nette e-mail die we een week voor reiniging krijgen, een ICS-link te kunnen krijgen zodat de reinigingsdagen meteen in de Google calendar kunnen.

16 marzo 2025

Risposta di Vccs

Dank voor de terugkoppeling!

Prima

Inmiddels zijn de containers een aantal keer gereinigd en tot nu toe gaat het goed. Contact verloopt netjes en je krijgt van tevoren een mail ter herinnering aan de aanstaande reiniging. Dat is wel prettig.

4 marzo 2025

SCAMMERS!

SCAMMERS!

6 maanden abonnement, en ze hebben nog nooit 1 keer schoongemaakt, zinloos, blijf weg bij dit bedrijf!!!!

9 gennaio 2025

Risposta di Vccs

Bedankt voor uw review! Wilt u contact met ons opnemen? We bespreken het graag en zoeken samen naar een passende oplossing, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u straks een 5-sterrenervaring heeft. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

Valutata 3 stelle su 5

Hopen op een glimmende container…

Sinds deze week gebruiken mogen maken van de diensten van VCCS. Dacht een glimmend schone afvalcontainer te krijgen, maar helaas zat er nog een boel viezigheid in de groene container. Vervolgens, vandaag: mijn grijze container die geleegd en dus gereinigd was. Ik kijk in de container maar wat zie ik weer tot mijn verbazing: een vieze bak met hier en daar wat nattigheid en sop.

Gisteren is mij beloofd dat voor de groen container ze deze volgende maand nog een keer extra komen schoonmaken. Dat is tof, maar heb zelf al nagereinigd. Evenals vandaag de grijze container. Vies werkje.

Ik vind als je veel geld betaald voor een dienst, je ook kwaliteit verwachten mag. Dit laat tot nu toe te wensen over. Hoop op beterschap, anders ga ik wel kijken bij een ander.

13 febbraio 2025

Risposta di Vccs

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de containers niet naar behoren schoon zijn gemaakt en dat dit voor ongemak heeft gezorgd. We begrijpen uw teleurstelling, vooral omdat u voor een hoge kwaliteit van service heeft betaald. We nemen uw feedback serieus en willen graag samen met u kijken hoe we dit probleem kunnen oplossen. Zoals al beloofd, zullen we de groene container de volgende maand extra schoonmaken, maar we willen dit ook verder bespreken om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

Valutata 5 stelle su 5

Prima reiniging van de container

De reiniging van de container verloopt heel goed tegenwoordig! Ook al staat de container op een andere plek( de vuilnisophalers willen nog weleens alle containers verplaatsen en door elkaar halen), deze schoonmaker weet precies welke containers schoongemaakt moet worden! Ook komt hij vrij snel na het legen van de container, zodat ik de container ook weer direct terug kan halen. Compliment aan deze schoonmaker, heel goed georganiseerd!

6 febbraio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Een voorzichtig positieve beoordeling

Als ze komen is de schoonmaak op zich goed. Laatste jaar veel problemen ervaren dat er niet was schoongemaakt, gaat de laatste tijd wel beter, maar ik ben wat voorzichtig nog in mijn oordeel.
Ook is de bak niet altijd helemaal schoon. Ik denk dat het erg afhankelijk is van de betreffende chauffeur, hoe serieus hij zijn werk doet of dat ie het afraffelt

30 gennaio 2025

Risposta di Vccs

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat de schoonmaak niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren, en we begrijpen dat het ongemakkelijk voor u was om de containers zelf na te reinigen. Zoals beloofd, komen we de groene container de volgende maand extra schoonmaken, maar we willen graag verder met u bespreken hoe we de kwaliteit van onze service kunnen verbeteren. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website. We waarderen uw geduld en hopen dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.

Schone kliko

Wij laten de kliko van het GFT en restafval reinigen. De auto rijdt meestal al achter de vuilniswagen aan, dus na het legen kunnen we de kliko snel weer schoon binnenhalen.

13 gennaio 2025

Al 13 jaar een tevreden klant

Ik maak al 13 jaar naar tevredenheid gebruik van de diensten van VCCS.
Complimenten dus, ook voor de reiniger die toch maar in weer en wind zorgt voor een schone container!

8 gennaio 2025

Lekker makkelijk

Wij laten alleen de groene kliko reinigen. Erg gemakkelijk omdat aan het eind van de dag de kliko weer schoon langs de weg op te halen is. Wel na afloop nog een restje schoonmaakwater uit de kliko laten lopen.

5 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

In principe al 13 jaar een tevreden…

In principe al 13 jaar een tevreden klant. Hel af en toe is de container niet echt goed schoon maar meestal gaat het goed. Als het niet gedaan is wordt dat na een telefoontje alsnog opgepakt.
Jammer dat je er niet voor kan kiezen om bijv. eens per jaar de PMD container te laten reinigen.

4 gennaio 2025

Ik ben al 13 jaar een tevreden klant

Ik ben al 13 jaar een tevreden klant. Goede communicatie, via e-mail doorkrijgen wanneer de reiniging plaatsvindt. Laatst was DAR vergeten mijn kliko te legen op de reinigingsdag. Gemaild en ze zijn extra teruggekomen toen de kliko wel geleegd was. Super tevreden.

2 gennaio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più