Al heel wat jaren worden onze containers door vvvs schoongemaakt. Wanneer er ooit eens iets niet helemaal volgens schema verliep werd daar vroegtijds en op een duidelijke manier over gecommuncieerd.
Onze containers worden al zo'n 6 jaar door Vccs gereinigd en dat is over het algemeen prima verlopen. Een enkele keer niet maar och, het blijft mensenwerk en bovendien werd er altijd een oplossing aa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sinds 1,5 jaar heb ik een abonnement bij VCCS lopen. Regelmatig wordt de container niet schoongemaakt, ondanks dat ze dat wel zouden doen. Je kunt ze dan een mail sturen en dan kun je de container la... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al 8 jaar worden onze containers gereinigd naar alle tevredenheid, altijd op tijd en een keurige melding als containers schoon gemaakt zijn. Als er eens iets mis is gegaan, altijd een bericht en wordt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij staan altijd voor u klaar! Nare geuren en hardnekkige afvalresten in uw vuilcontainer? Bespaar uzelf de tijd, energie en ergernissen die gepaard gaan met het reinigen van uw containers: schakel VCCS in! Sinds 1998 reinigen wij restafval-, GFT- en DUO-containers op grondige en milieuvriendelijke wijze voor particulieren, bedrijven en organisaties. Vincent Container Cleaning Services reinigt uw container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt. Zo is onze oplossing niet belastend voor het milieu en heeft u een schone en fris ruikende container!
Generatorstraat 1, 3903 LH , Veenendaal, Paesi Bassi
- 0318-510020
- info@VCCS.nl
- www.vccs.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
tevreden over de schoonmaak
Fijn dat elke container regelmatig schoongemaakt wordt!
Negatief is dat er vaak een rest water in de bak blijft zitten en viezigheid aan de binnenkant.

Risposta di Vccs
Dit is echt een super service
Dit is echt een super service.
Vincent heeft zelfs bij ons aangebeld toen we de bak waren vergeten. Altijd goed schoon!

Tevreden over de Reiniging
Wij zijn heel tevreden over de reiniging van onze container. We stellen ook de vooraankondiging voorafgaande aan de reiniging van de container zeer op prijs.

Nooit meer anders.
Ik ben ontzettend blij met de wekelijkse reiniging van de bakken. Zeker van de zomer. Zou niet anders meer willen. Als ik een puntje mag aanstippen wat ik minder vind, is dat toen we het contract afsloten ons werd gezegd dat we na een jaar maandelijks konden betalen. Dat lukt helaas niet. Maar verder ben ik heel blij

A Happy VCCS Customer!
I've been a VCCS client for 7 years and have never had a second thought. Just last week the lids of the green containers were left open after the garbage truck came. Then I could see right away the difference between my container that is regularly washed and the other containers on my street that have so much grime built up, they look and smell disgusting. Before VCCS I would wash my own container occasionally, what a job and I find the annual price of VCCS is well worth service!

Risposta di Vccs
VCCS doet wat het belooft
VCCS doet wat het belooft, wordt ook opgelost wanneer de container niet geleegd is door de Meerlanden.

Risposta di Vccs
Wij maken inmiddels al zes jaar gebruik…
Wij maken inmiddels al zes jaar gebruik van deze service en zijn daar nog steeds erg tevreden over. Af en toe gebeurt het dat een kliko niet op de afgesproken dag wordt gereinigd, maar in overleg met de – zeer goed bereikbare – klantenservice wordt dit altijd netjes op een later moment opgelost. Sinds kort ontvangen wij ook een berichtje zodra de kliko weer schoon aan de weg staat, en dat vinden wij echt superhandig!

Containers worden goed schoongemaakt
Containers worden goed schoongemaakt. Met melding dat er wordt schoongemaakt kan ik niet vergeten de kliko buiten te zetten en te laten! Een enkele keer word ik vergeten, maar als ik dan bel, komen ze de volgende dag. Frank

Risposta di Vccs
Komen op de afgesproken dagen en…
Komen op de afgesproken dagen en reinigen goed. Mocht het een keer mis zijn gegaan dan herstellen ze snel.

Risposta di Vccs
Vccs houdt de reinigingsroute van de…
Vccs houdt de reinigingsroute van de gemeente goed in de gaten en komt altijd mooi daarna om de container te reinigen

Risposta di Vccs
Container wordt altijd netjes schoongemaakt.
Container wordt altijd netjes schoongemaakt. Een paar keer is dit fout gegaan maar na goede communicatie werd dit alsnog opgelost.

Risposta di Vccs
Wij zijn niet enthousiast:over de…
Wij zijn niet enthousiast:over de communicatie, over het gegeven dat de container regelmatig niet schoongemaakt wordt.
Dan wordt beloofd dat de volgende dag er wel iemand komt, en de helft van de keren is dat dan ook niet het geval.
En de automatische afschrijving is zeer verschillend, soms 1x per jaar, soms 3x, geen peil op te trekken, geen vaste maand.

Risposta di Vccs
Wij zijn heel blij met VCCS
Wij zijn heel blij met VCCS.
De bakken worden altijd goed schoongemaakt op de afgesproken dag.
Ze hebben tot nu toe geen enkele keer gemist.
Het scheelt ons een hoop werk en, vooral zomers, de nare geuren.

Zeer tevreden klant
zeer tevreden altijd wordt de container goed gereingd.
Als er iets is altijd een mail dat het een dag later wordt
Altijd een mail als de container gereinigd is.

Risposta di Vccs
Goede communicatie en prima schoonmaak
Goede communicatie over de reinigingsmomenten. Wanneer er onverhoopt iets veranderd ook een e-mail.
Schoonmaak op zich ook prima.

lekker schoon!
de container wordt goed schoon gemaakt en de communicatie hierover verloopt goed en is duidelijk

Tevreden klant
Al vele jaren maken wij gebruik van jullie cleaning service, eerst alleen voor restafval, later ook voor AGF een abonnement erbij genomen.

Al 20 jaar lid
Al 20 jaar lid! Bak wordt netjes schoongemaakt én krijg altijd een email als de bak is gereinigd

Ik ben al 7 jaar lid (volgens VCCS zelf) en zeer positief
Ik ben al 7 jaar lid volgens VCCS, wat vliegt de tijd toch. Ik heb eigenlijk weinig problemen ervaren met dit bedrijf. Soms werd er niet gereinigd, maar dat kwam ook doordat de bak niet goed was geleegd door de gemeente. Er zat nog wat drab in. Een mailtje naar zowel gemeente als VCCS gaf uitkomst en alles weer fris gemaakt. Mocht het bedrijf echt eens nalatig zijn geweest, dan was een telefoontje of mailtje genoeg om het "vergeten" moment in te halen (abonnement schoof dan op). Tegenwoordig krijg ik zelfs een mailtje als de bak schoon is gemaakt, dus weet ik wanneer ik de bak kan ophalen. Goede service wel! Ik hoop nog lang gebruik te kunnen maken van hun service, want op mijn leeftijd (71) is het niet wenselijk om dat zelf te moeten doen. Ga zo door VCCS en misschien nog wel meer positieve extra's in de toekomst.

Risposta di Vccs
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.