1. Servizio di pulizia finestre
  2. Impresa di pulizie

Hos Vaskebjørnen tilbyder vi et stort udvalg af services indenfor rengøring, ejendomsservice og vinduespolering til virksomheder og private.

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Professionelt udført arbejde – som aftalt

Vi har brugt Vaskebjørnen to gange til højderengøring i vores virksomhed – og vi har været meget tilfredse begge gange.

Da vi er farma-leverandør, lægger vi stor vægt på, at rengøringen og de foreskrevne regler bliver overholdt, og det lever Vaskebjørnen fuldt ud op til.

De lytter til forslag til forbedringer, retter hurtigt til og udfører arbejdet som aftalt.

Prisen er også helt i orden. Vi kan varmt anbefale dem!

Tom Pihl
August Faller

2 novembre 2025

Dårlig stil

Vi kontaktede firmaet om rengøring af vores lejlighed (136 m2).
En medarbejder kom ud og besigtigede lejligheden, og de ville gerne give et tilbud. Vi fik aldrig tilsendt et tilbud, det havde været en pænere opførsel at sige, at lejligheden ikke var interessant for dem, det andet er lusket.

23 ottobre 2025

Risposta di Vaskebjørnen

Hej Lone, beklager ventetiden. Vi bestræber os på at sende tilbud hurtigst muligt efter besigtigelse. Dog kan der i visse perioder opstå lidt længere ventetid grundet travlhed. Du skulle gerne have modtaget dit tilbud nu.
Vh, Benjamin

Grundig flytterengøring

Jeg fik udført en 'Grundig Flytterengøring' af min 42 kvm. helt tomme lejlighed.
Aftalen var alt skulle rengøres. Alle flade rengøres. Rengøring af køleskab, fryser og ovn. Dog ingen vinduer.
Jeg havde gjort opmærksom på at der var tale om en GRUNDIG rengøring efter mine lejere.
Da jeg kom op i lejligheden var der ikke rent. Gulve, karme og hoveddør var stadig beskidte.
Min dør til badeværelset var 'faldet' af. Glasplade i toiletskab pillet ud (åbenbart manglede der en hyldeholder lige pludseligt), min toiletrulleholder var knækket. I soveværelset lå dørstopperen midt på gulvet, revet ud af væggen. I skuffen under ovnen sejlede der med vand. Snavs var løbet ned af væggen fra hylder i køkkenet.
Jeg tog billeder af det hele og blev enige med Vaskebjørnen om at de kom igen dagen efter.
Efterfølgende var det lidt bedre med rengøring af gulve og karme. Dørstopper var også sat op. Badeværelsesdøren var åbenbart 'faldet' af i hovedet på ham der gjorde rent. Men glashylde og toiletholder fik jeg aldrig en forklaring på.
Jeg har betalt min regning på 3.000 kr. + moms. som var det jeg fik tilbud på men har også besluttet at jeg søger anden løsning til mine lejligheder i fremtiden.

15 agosto 2025

Risposta di Vaskebjørnen

Tak for din anmeldelse som vi bruger til at korrigere de forskellige forhold der har været i forbindelse med rengøring af din lejlighed.

Vaskebjørnen er en kæmpe hjælp…

Jan fra Vaskebjørnen er en kæmpe hjælp i vores lille ejerforening. Han gør et super job og han er altid til at regne med og stole på. Helt fair med prisen også. Min bedste anbefaling.

11 novembre 2020

Risposta di Vaskebjørnen

Mange tak for denne søde anbefaling :-)