Jeg købte en Varde vision 1 ovn som viste sig at være utæt og lågen næsten umulig at åbne.. Ovnen var købt hos 10-4, hvor jeg henvendte mig med problemet. 10-4 og Varde ovne har nu efter mit ønske og... Leggi di più

Ovnen er av dårlig kvalitet . . Vanskelig å få tak i deler .Umulig å legge inn ved når det er litt fyr igjen,gjør du det , siver røyken ut. . Dårlig håndtak . Pakninger rundt glass, dør løsnet... Leggi di più

1. Negozio di caminetti

VARDE Ovne A/S blev etableret i 1987 og har en lang historie inden for produktion og salg af miljørigtige brændeovne til forhandlere i både Skandinavien og Europa. Ovnene fra VARDE har et stilsikkert, skandinavisk design og er skabt ud fra ambitionen om at forene kvalitet, funktion og design. Med en VARDE brændeovn er du og familien sikret et varmt samlingspunkt og skønne kvalitetsøjeblikke i mange år fremover.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Købt en dejlig brændeovn - Møg ovn.

Købt en dejlig brændeovn, trode jeg. Det er det værste skidt jeg har købt længe. Slid og brug af en brændeovn over 3 år - det kan den bare ikke holde til. Brændeovnen har en købspris på ca. 8500 kr.
Der er skiftet alt hvad der kan skiftes, og alligvel kan brændeovnen ikke holde til at fyre i.
Dårlig service fra Varde Brændeovn.

1 marzo 2026

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse.

Det er vigtig at man vedligeholder sin ovn, det vil sige efter nogen tid skifter pakninger og andre sliddele, så vores ovne hele tiden er vedligehold og ikke begynder at tage falskluft ind. Du kan sammenligne det lidt med en bil, den skal også have service en gang imellem. så god vedligeholdelse på en brændeovn gør den holder længe.
så man skal altid i god tid kontakte os når en ovn brænder for hårdt, vi vi kan finde årsagen. jo hurtigere man griber ind jo bedre. så vi anbefaler altid at man kontakter os hvis en ovn brænder med for høje temperature, så hjælper vi med at finde årsagen.
I dit tilfælde er der desværre brændt alt for hård i ovnen over en længere periode, muligvis en utæt pakning, for meget træ/luft, så slider man hårdt på ovnen desværre. brænd som anvist i brugermanualen, og vedligehold pakningerne det er vigtigt.

Seriöses Unternehmen

Ich hatte eine Frage bzgl. den Emissionswerten eines Ofens, der nicht mehr hergestellt wird. Obwohl der Ofen schon ausgelistet ist und aus meiner Frage offensichtlich kein Verkauf eines neuen Ofens resultieren würde, wurden meine Fragen schnell & ausführlich beantwortet, was ich als sehr seriös empfinde.

10 marzo 2026

Hallo Roland
Vielen Dank für Ihre Bewertung, es bedeutet uns sehr viel und wir freuen uns, dass wir Ihnen helfen konnten.

la disponibilité

la rapidité de la réponse, la bienveillance, les solutions apportées.

25 febbraio 2026

Hej Nicolas

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe.
Anita

Hatt vardeline 7 i 20 år vil si meg…

Hatt vardeline 7 i 20 år vil si meg veldig fornøyd.

4 febbraio 2026

Hej Krister

Tak for din anmeldelse.
dejligt at høre du er glad for vores Varde line 7, det er også en dejlig ovn.

Ekstrem god kundeservice

Fantastisk kundeservice. Fik med det samme et menneske i røret der fulgte mit problem helt til døren. Derudover er deres produkter gedigent og tidsløst design.

5 febbraio 2026

Hej Asbjørn

Tak for din anmeldelse.
Den betyder meget for os.
og ja det er vigtigt for os, at alle kommer godt igennem vores kundeservice.
mvh
Anita

Super fin service i forbindelse med…

Super fin service i forbindelse med fejlfinding på brændeovn, som slet ikke var købt hos dem. Samt tilsendelse af reservedele uden beregning. Top service!

5 febbraio 2026

Hej Anja
Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig

Kiitos

Teidän takka on sekä kaunis, että toimiva! On päivittäin käytössä ja rakastan sitä! Kiitos myös hyvästä asiakaspalvelusta!

15 gennaio 2026

Hallo

Kiitos arvostelustasi, se merkitsee meille paljon.

parhain terveisin
Varde ovne A/S

Min brændeovn er desværre udgået

Min brændeovn er desværre udgået, men stor hjælp med tegninger på Skamol plader, så den ellers så gode brændeovn kan “leve” videre

8 gennaio 2026

Hej Jan
Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig :-)
Varde Ovne

Kaminen från Varde Uniq 1

Kaminen från Varde Uniq 1 är vi mycket belåtna med.
Tappar tyvärr värmen efter eldning rätt snabbt då det är enbart plåt och inte någon direkt sten som hjälper till att lagra energin .

7 gennaio 2026

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse.
Uniq 1 er en udgået model, som udgik i 2016 så den er ikke en del af sortimentet i dag.
Ønsker man en Brændeovn med sten, har vi modeller med både fedtsten og natursten.
Vi anbefaler altid at når man skal vælge brændeovne, at man sammen med en forhandler gennem går alle de ønsker man skulle have. så man får valgt den rigtige ovn efter ens behov og ønsker :-)
Anita

Et godt og dygtigt team👍

Fantastisk service, hurtig respons med relevant information😊 det kan vi bruge til noget fornuftigt👍 et stort klap på skulderen er hvad I har fortjent og boede jeg tættere på jer var jeg kommet forbi med brød til kaffen.. Et firma som vi klart kan anbefale, både servicen og produkterne er i top👌

12 gennaio 2026

Hej Allan

Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
og vi er så glade for at vi kunne hjælpe dig :-)
Varde Ovne
Anita

Varde Als brændeovn mere til hygge end varmegivende

Jeg har købt en Varde Als brændeovn, og det fortryder jeg. For det første er brændkammeret for lille i størrelsen i forhold til de bedste hårdtræ-briketter. jeg konkluderer dermed at ALS ovnen er mere til hygge end den varme funktion jeg har brug for. Dernæst er optændings spjældet meget upraktisk sat lige under håndtaget, der sidder for tæt på spjælde, så det er svært at betjene spjældet.

11 novembre 2025

Hej Henriette

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager da din oplevelse, og kunne have ønsket mig du havde fået bedre vejledning i valg af ovn. Så du kunne have valgt en ovn med større brændkammer som du ønsker.
Als er dog stadig en meget populær model, så beklager du ikke fik valgt det helt rigtige til dit behov/ønske.

God oplevelse

Meget venlig og imødekommende og hurtigt til at sende en prøvningsattest 😃

5 novembre 2025

Hej Ruben
Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Dejligt vi kunne hjælpe dig :-)

Hurtige og hjælpsomme.

Hurtige og hjælpsomme.
En god oplevelse

22 ottobre 2025

Hej Paul
Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Og vi er glade for at vi kunne hjælpe dig :-)
Anita

hurtigt svar tilbage på konkret…

hurtigt svar tilbage på konkret spørgsmål om alder af brugt brændeovn

15 settembre 2025

Hej Ejlif

Tak for din anmeldelse
vi er glade for at kunne hjælpe dig :-)

Anita

Ovnen er av dårlig kvalitet .

Ovnen er av dårlig kvalitet .
. Vanskelig å få tak i deler
. Dårlig håndtak
. Pakninger rundt glass, dør løsnet etter kort tids bruk
(Kjøpt i 2023 )
Problemene starter etter kort tid , det første som skjedde var at de ildfaste steinene sprakk. Fikk beskjed fra stedet vi kjøpte ovnen om å kontakte fabrikant , uten resultat.
Vel: du får det du betaler for 😅

20 giugno 2025

Hej Tom

Tak for din anmeldelse.

Jeg har søgt i vores mail system, og finder ikke en henvendelse fra en "Tom Solbakken" så vi har ikke haft en chance i denne sag når dette ikke er sendt ind til os :-)

Vil du sende det ind til os så vi kan se på sagen. sales@vardeovne.dk

Varde Ovne A/S
Anita

Blev taget meget seriøs af…

Blev taget meget seriøs af salgsafdelingen, ved min henvendelse.

7 agosto 2025

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
og vi værdsætter også den tid du har brugt vedr. din henvendelse på sales@vardovne.dk