Jeg købte en Varde vision 1 ovn som viste sig at være utæt og lågen næsten umulig at åbne.. Ovnen var købt hos 10-4, hvor jeg henvendte mig med problemet. 10-4 og Varde ovne har nu efter mit ønske og... Leggi di più
Ovnen er av dårlig kvalitet . . Vanskelig å få tak i deler .Umulig å legge inn ved når det er litt fyr igjen,gjør du det , siver røyken ut. . Dårlig håndtak . Pakninger rundt glass, dør løsnet... Leggi di più
VARDE Ovne A/S blev etableret i 1987 og har en lang historie inden for produktion og salg af miljørigtige brændeovne til forhandlere i både Skandinavien og Europa. Ovnene fra VARDE har et stilsikkert, skandinavisk design og er skabt ud fra ambitionen om at forene kvalitet, funktion og design. Med en VARDE brændeovn er du og familien sikret et varmt samlingspunkt og skønne kvalitetsøjeblikke i mange år fremover.
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mega god og hurtig kundeservice. Medarbejderen var venlig og kompetent 👍
Købt en dejlig brændeovn, trode jeg. Det er det værste skidt jeg har købt længe. Slid og brug af en brændeovn over 3 år - det kan den bare ikke holde til. Brændeovnen har en købspris på ca. 8500 kr.
Der er skiftet alt hvad der kan skiftes, og alligvel kan brændeovnen ikke holde til at fyre i.
Dårlig service fra Varde Brændeovn.

Risposta di Varde Ovne A/S
Ich hatte eine Frage bzgl. den Emissionswerten eines Ofens, der nicht mehr hergestellt wird. Obwohl der Ofen schon ausgelistet ist und aus meiner Frage offensichtlich kein Verkauf eines neuen Ofens resultieren würde, wurden meine Fragen schnell & ausführlich beantwortet, was ich als sehr seriös empfinde.

Risposta di Varde Ovne A/S
la rapidité de la réponse, la bienveillance, les solutions apportées.

Risposta di Varde Ovne A/S
Hatt vardeline 7 i 20 år vil si meg veldig fornøyd.

Risposta di Varde Ovne A/S
Fantastisk kundeservice. Fik med det samme et menneske i røret der fulgte mit problem helt til døren. Derudover er deres produkter gedigent og tidsløst design.

Risposta di Varde Ovne A/S
Super fin service i forbindelse med fejlfinding på brændeovn, som slet ikke var købt hos dem. Samt tilsendelse af reservedele uden beregning. Top service!

Risposta di Varde Ovne A/S
Teidän takka on sekä kaunis, että toimiva! On päivittäin käytössä ja rakastan sitä! Kiitos myös hyvästä asiakaspalvelusta!

Risposta di Varde Ovne A/S
Min brændeovn er desværre udgået, men stor hjælp med tegninger på Skamol plader, så den ellers så gode brændeovn kan “leve” videre

Risposta di Varde Ovne A/S
Kaminen från Varde Uniq 1 är vi mycket belåtna med.
Tappar tyvärr värmen efter eldning rätt snabbt då det är enbart plåt och inte någon direkt sten som hjälper till att lagra energin .

Risposta di Varde Ovne A/S
Fantastisk service, hurtig respons med relevant information😊 det kan vi bruge til noget fornuftigt👍 et stort klap på skulderen er hvad I har fortjent og boede jeg tættere på jer var jeg kommet forbi med brød til kaffen.. Et firma som vi klart kan anbefale, både servicen og produkterne er i top👌

Risposta di Varde Ovne A/S
Jeg har købt en Varde Als brændeovn, og det fortryder jeg. For det første er brændkammeret for lille i størrelsen i forhold til de bedste hårdtræ-briketter. jeg konkluderer dermed at ALS ovnen er mere til hygge end den varme funktion jeg har brug for. Dernæst er optændings spjældet meget upraktisk sat lige under håndtaget, der sidder for tæt på spjælde, så det er svært at betjene spjældet.

Risposta di Varde Ovne A/S
Meget venlig og imødekommende og hurtigt til at sende en prøvningsattest 😃

Risposta di Varde Ovne A/S
hurtigt svar tilbage på konkret spørgsmål om alder af brugt brændeovn

Risposta di Varde Ovne A/S
Ovnen er av dårlig kvalitet .
. Vanskelig å få tak i deler
. Dårlig håndtak
. Pakninger rundt glass, dør løsnet etter kort tids bruk
(Kjøpt i 2023 )
Problemene starter etter kort tid , det første som skjedde var at de ildfaste steinene sprakk. Fikk beskjed fra stedet vi kjøpte ovnen om å kontakte fabrikant , uten resultat.
Vel: du får det du betaler for 😅

Risposta di Varde Ovne A/S
Blev taget meget seriøs af salgsafdelingen, ved min henvendelse.