Van der Weck Vloeren Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het begin af aan duidelijke communicatie. Vriendelijk en professioneel geholpen bij de aanschaf van onze vloer. Complimenten aan de mannen die de vloer gelegd hebben. Zeer professioneel en heel... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na meerdere gesprekken met verschillende bedrijven hadden we besloten om voor van der Weck te kiezen omdat ze alleen met hun eigen mensen werken. Geen onderaannemers, geen gedoe met verantwoordeli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een prachtige PVC vloer op de beneden verdieping, hebben ze nu ook de trap en overloop voorzien van vloerbedekking. En wederom zeer tevreden met het resultaat! Ze denken fijn mee en gaven goe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Negozio di articoli per finestre
  3. Negozio di tende

Scritti dall'azienda

Bij ons vind je alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, traprenovatie en vloerverwarming, en dat allemaal gewoon in één woonwinkel in Amersfoort! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende kwaliteitsvloeren als bijvoorbeeld pvc, laminaat, vinyl, tapijt en marmoleum.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

117 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super kwaliteit met eigen mensen

Na meerdere gesprekken met verschillende bedrijven hadden we besloten om voor van der Weck te kiezen omdat ze alleen met hun eigen mensen werken. Geen onderaannemers, geen gedoe met verantwoordelijkheid.

Voor ons bleek dit een geweldige keuze te zijn geweest. De mensen die bij ons zijn langsgeweest hebben echt super mooi werk geleverd. We hebben op twee verdiepingen laten egaliseren en PVC laten plakken. Super netjes gelegd, mooi afgewerkt. Oog voor detail: afwerkstripjes netjes in verstek op gekke hoekjes bij de trap, plinten mooi strak afgewerkt.

Wij zijn echt heel tevreden met het resultaat!

24 settembre 2025

Vakwerk!

In de winkel hebben we een goed en eerlijk advies gekregen. Vervolgens kon de opdracht al op korte termijn worden uitgevoerd. En de uitvoering is echt perfect gegaan. De mannen hebben supernet vakwerk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en over hun werkwijze. Echt van harte aanbevolen.

5 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Prima vloer en perfect gelegd

We hadden al 24 jaar een laminaat van quick-step en wilde een nieuwe ook weer van quick-step. We werden in de winkel van van der Weck prima geholpen ook al was het tegen sluitingstijd. We kregen een paar planken mee om thuis de juiste keuze te maken. De dag erop hebben we de vloer besteld en kregen ruime keuze in plinten en deurmatten.
Afgelopen maandag heeft Reza in één dag de vloer gelegd en hij heeft dit perfect gedaan!
De deurmat was verkeerd opgemeten maar daar krijgen we een nieuwe voor.
Al met al een zeer goede ervaring met een perfecte legservice van Reza!!!

Hier moet je zijn voor een nieuwe vloer!

10 settembre 2025

Vakkundig en snel

Vakkundig en snel. Goed geholpen in de winkel en uitgekomen op een mooie pvc visgraat. Heel erg blij en tevreden over de firma Van der Weck vloeren.

20 giugno 2025
Non scritta su invito

Erg tevreden

Erg tevreden! Goed geholpen in de winkel en van goed advies voorzien. Planning en communicatie naar volle tevredenheid. Ook het leggen van de vloer ging erg snel door aardige en professionele medewerkers, vloer ligt er fantastisch in.

28 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

De vloerenlegger heeft hard gewerkt

De vloerenlegger heeft hard gewerkt. Hij kwam op tijd en nam geen echte pauzes. Het was eigenlijk teveel werk voor 1 man in 2 dagen. Sommige (stukjes) plakplintjes laten helaas al los en de mat bij de voordeur bolt hinderlijk op. Verder ligt de vloer er prachtig bij. Bij de convectorput handige stroken vloerbedekking om vuil erin te voorkomen.
Ik vond het vervelend en nogal apart dat ik het volle bedrag vooruit moest betalen. Dit bleek wel in de offerte te staan maar omdat het ongebruikelijk is heb ik dat gemist.

14 maggio 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più