Fick oerhört fin och proffsig hjälp av Johan att matcha vigselring till min förlovningsring. Hade jag beställt online hade jag nog inte landat i samma val så jag rekommenderar starkt att gå och prova... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mitt besök hos van Bruun var värt tiden och besväret att ta sig dit. Jag mötte Olivia gav ett professionellt, engagerat och kunnigt bemötande. Jag uppskattade hennes förmåga att lyssna in mina önskemå... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Johan var otroligt hjälpsam genom hela processen och gjorde det enkelt för oss att hitta den perfekta ringen utifrån våra önskemål. Vi är väldigt glada och tacksamma över att ha fått hjälp av hono... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk! Fikk hjelp av Emilia! Vi kom inn for ring størrelse men fikk kjøpt ringene vi ønsket under samme avtale! Fikk muligheten til å se på andre ringer og prøve ut de... Leggi di più
Jakobsbergsgatan 6, 11144, STOCKHOLM, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Min mand og jeg havde den største fornøjelse af at blive hjulpet af Jaqueline hos Vanbruun, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Hun hjalp os med at finde de helt rigtige ringe – og vi fik endda lov til at komme forbi to gange, så vi kunne være helt sikre på vores valg. Hendes tålmodighed, professionalisme og varme tilgang gjorde hele processen tryg og personlig.
Min mands ring endte med at være en smule for stor, men også her var servicen helt i top. Den efterfølgende håndtering online var utrolig smooth og uden besvær, hvilket kun bekræfter, at Vanbruun virkelig leverer kundeservice på højt niveau.
Jeg har i dag både en forlovelsesring og vielsesring derfra, og det er uden tvivl de fineste smykker, jeg ejer. Vi kan varmt anbefale både Vanbruun og Jaqueline til alle, der leder efter noget helt særligt.

Risposta di VANBRUUN
Vi fick jätte bra hjälp av Klara Persson som var professionell och lugnt. Uppskattas verkligen!

Risposta di VANBRUUN
Proffsig, kunnig, in lyssnande och jättebra bemötande! Är toppen nöjd!

Risposta di VANBRUUN
Jag och min fästman beställde våra vigselringar för ett litet tag sedan och vi fick då fantastisk hjälp av Olivia! Vi är supernöjda med allt.

Risposta di VANBRUUN
Vi fick jättefin hjälp för att välja ringar. Lovisa lyssnade på våra önskemål men kom också med egna förslag vilket var hjälpsamt för oss. Det kändes som ett speciellt ögonblick där vi blev väl omhändertagna på ett omtänksamt och positivt sätt 🙂

Risposta di VANBRUUN
We had a great experience at the shop today. Cornelia helped us and was very patient and extremely helpful in showing us all different styles and models. It was a great experience!

Risposta di VANBRUUN
Jag och min sambo beställde min förlovningsring modell Felicia härifrån.
Vi valde efter rekommendation platina som metall då det skulle vara ett tåligt material. Fick ringen i januari i år och var nöjd med den. Men redan efter knappa 2,5 veckor upptäcker jag djupa hack och repor på baksidan av ringskenan.
Reagerar direkt på detta med tanke på vad vi fick berättat för oss om platinas hållbarhet och tålighet. Värt att tillägga är att jag varit jätteförsiktig de här första veckorna när jag burit ringen, endast burit på jobbet (kontorsarbete vid dator) och tagit av mig ringen när jag kommit hem. Inte haft på mig varken vid matlagning, städning eller träning.
Vi skickar in ringen för bedömning och service. Efter 1 veckas tid erhåller vi bedömningen från deras s.k "produktion" som säger att jag måste orsakat de här reporna själv genom att ha lyft tunga vikter på ett gym eller gnidit nycklar mot ringen eller lagt ringen bland mynt. För mig är detta helt absurt att de anger dessa förklaringarna då de absolut inte stämmer. Massa gissningar. Jag har burit och använt ringen helt brukligt och försiktigt och varken tappat eller agerat oaktsamt.
Får ett förslag på att putsa den för 600 kr eller erhålla ny ringskena för 4250 kr.
"Produktionen" skriver även att om kunden, i detta fallet jag, har en omedveten vana att gnida nycklar i händerna kommer skadan uppkomma igen. Vi valde vid köptillfället även att lägga till Vanbruun Garde försäkring som ska gälla i fem år och gälla för såväl repor, märken som tappad sten etc. Ett av villkoren där är att den gäller bara om man inte agerat oaktsamt. Känns ju som om de endast bedömer till sin egen fördel och hittar på orsaker för att slippa stå för kostnaden själv för deras egen bristande kvalité.
Känns så ledsamt och sorgligt att vi fått detta bemötande och att vi valde att ta Vanbruun. I synnerhet när man nu läser att flera andra upplevt liknande problem.

Risposta di VANBRUUN
Jeg købte en vielsesring og havde en rigtig god oplevelse. Aleksandra var min rådgiver, og hun var virkelig sød og hyggelig.
Jeg fik lov til at prøve mange forskellige ringe, og der var ingen stress eller pres. Jeg har ofte svært ved at beslutte mig, men jeg følte mig tryg hele vejen.
Kan klart anbefales!

Risposta di VANBRUUN
För mig och min blivande man var Vanbruun det självklara valet vid köp av vigselringar. Det är tredje gången vi besöker vanbruun, köp av förlovningsring, justering av ring och nu köp av vigselringar. De senaste två gångerna har vi fått fantastisk fin service av Moa. Moa har med sitt personliga engagemang, expertis och fina bemötande gjort vår köpupplevelse till den bästa. Moa gav oss tiden till att verkligen prova, fundera och bolla tankar med varann, tills att vi fann dem rätta ringarna. Dagen vi köpte våra vigselringar är ett minne för livet.
Ett otroligt tryggt köp! Vi rekommenderar starkt! Tack Vanbruun och extra stort tack till Moa!

Risposta di VANBRUUN
We were helped by Cornelia in the beautiful store in Copenhagen and she was very helpful and patience with us when choosing our wedding bands.

Risposta di VANBRUUN
We bought our wedding rings from Vanbruun and Elisabeth was beyond sweet and helpful and gave us exactly what we were looking for plus a very nice experience.

Risposta di VANBRUUN
Alexandra made our experience so special. Such good service and atmosphere. We were able to ask questions openly and have good communications on what we wanted and got good help. 😊🫶

Risposta di VANBRUUN
Handlade en push-present av Johan Hammenfors inne på deras showroom i Stockholm. Väldigt bra upplevelse med trevligt bemötande från start, snabb och proffesionellt hjälp. Kan starkt rekommendera att gå dit och säga hej till Johan, han kan hjälpa dig med allt du behöver!

Risposta di VANBRUUN
I visited the Paris showroom after booking an appointment online, where I had specified the ring model I liked. When I arrived, Pauline had already prepared the exact ring for me to see, which was a great touch. I was warmly welcomed by Pauline and her new colleague, who offered excellent advice and complete transparency when helping me choose the ring and diamond. It was really reassuring to see such a high level of customization and to be able to pick the exact diamond I wanted. I can’t wait to receive the ring for my fiancée now! Thank you again for the wonderful experience.

Risposta di VANBRUUN
Jag har handlat vid tre tillfällen; förlovningsring, vigselring och idag beställde jag ett par diamantörhängen till morgongåva. Båda ringarna har varit över förväntan, leveransen har gått smidigt och aviseringen kommer i ett diskret kuvert och samma sak med paketet som på utsidan ser ut som ett vanligt paket. Väl inne är förpackningarna extremt eleganta, kvalitativa och lyxiga. De parfymerar till och med paketet. Jag kan inte annat än att rekommendera Vanbruun.

Risposta di VANBRUUN
Impeccable service with a truly premium feel, both in the boutique and in the products.
The atmosphere is laid-back yet unmistakably professional.

Risposta di VANBRUUN
Vi hade en väldigt trevlig upplevelse på Vannbrunn i Köpenhamn. Vi uppskattar Aleksandra som hjälpte oss att välja ut våra förlovningsringar. Extra lyxigt att dricka bubbel medans vi kollade ringar. Vi är tacksamma för all hjälp!

Risposta di VANBRUUN
So helpful and responsive in after sale service 🙏

Risposta di VANBRUUN
Vi hade en fantastisk upplevelse hos VANBRUUN Showroom och vill särskilt lyfta fram Klara, som var hjälpsam långt bortom det förväntade. Trots att vi inte hade bokat ett besök tog hon sig gott om tid, förklarade allt på ett pedagogiskt och tryggt sätt och lät mig prova flera olika halsband i lugn och ro.
Min man och jag kände oss verkligen sedda och väl omhändertagna. Klara var dessutom otroligt generös och snäll när hon erbjöd sig att putsa upp våra förlovnings- och vigselringar, som vi köpte hos VANBRUUN online för snart sex år sedan – något vi har varit väldigt nöjda med hela tiden.
Köpet av diamanthalsbandet (Ophelia) blev en mycket positiv upplevelse från början till slut, och vi gick därifrån med både glädje och förtroende för varumärket.
Stort tack, Klara, för ett exceptionellt bemötande och en upplevelse vi varmt rekommenderar till andra!

Risposta di VANBRUUN
Vi mødte op i Vanbruun butikken i KBH uden at have booket tid. Jaqueline smed alt hvad hun havde i hænderne for at lave en kort konsultation inden hendes bookede møde. Det var super god service! Dertil gav hun meget kompetent og venlig rådgivning i valg af vores vielsesringe - mange tak! Vanbruun kan varmt anbefales, både rådgivningen men også deres smykker er af top kvalitet.

Risposta di VANBRUUN
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.