Van Bruggen Automotive Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een parel van een bedrijf in medemenselijkheid, meedenken en wie goed doet, goed ontmoet❤️. Ik strandde met mijn oude Audi toevallig voor de deur van dit bedrijf. De onderkant van mijn Audi zat los e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een prachtige garage met Audi’s die staan te shinen! Er wordt met liefde gekocht en verkocht! Sympathiek en kundig! Een aanrader!

Valutata 2 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen zaterdag voor de 4e keer een auto opgehaald en ingeruild. Goeie service duidelijk en transparant! Zoeken altijd naar oplossingen en denken met je mee. Wij zijn zeer tevreden met o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Gespecialiseerd in Duitse automerken zoals: Audi, BMW, Mercedes & Volkswagen.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

33 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooie Q8 gekocht bij naamgenoot Tim

Na heel lang rondgekeken te hebben stond bij van Bruggen Automotive de mooie Q8 zoals ik hem zocht. Gelijk gebeld en diezelfde dag nog langs geweest voor een bezichtiging. Hier werd ik heel openlijk ontvangen door mijn naamgenoot Tim. Vooraf had ik nog wat vragen en die wist hij te beantwoorden en gaf ook nog wat informatie over de auto en opties.

Van Bruggen automotive is een goed en betrouwbaar bedrijf. Zeker een aanrader!!

28 giugno 2024

Top Service bij Audi Specialist Van Bruggen Automotive

Ik heb onlangs een auto gekocht bij Van Bruggen Automotive en ik ben er super blij mee. Deze mensen weten echt alles van Audi's. De service was vanaf het begin geweldig. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam, en ze gaven me duidelijke uitleg over de auto en het hele koopproces.

De kennis en expertise van het team over Audi's maakten echt het verschil. Het was duidelijk dat ik te maken had met echte specialisten. Ik kan Van Bruggen Automotive zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte Audi specialist.

27 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige Service bij Van Bruggen…

Geweldige Service bij Van Bruggen Automotive
Ik heb onlangs een Audi Q8 gekocht bij Van Bruggen Automotive en ben super blij met mijn aankoop. De service was top van begin tot eind. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam, en ik kreeg duidelijke uitleg over de auto en het koopproces.

De klantvriendelijkheid en professionaliteit maakten het echt een fijne ervaring. Ik kan Van Bruggen Automotive zeker aanraden aan iedereen die een betrouwbare en klantgerichte autodealer zoekt.

26 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn bedrijf met een mooie voorraad

Heel fijn bedrijf met een mooie voorraad. Wij hebben hier onze Audi gekocht. Duidelijke manier van communiceren en nu we rondrijden nog steeds heel blij met de Audi. De aflevering was voor ons een feest met de grote strik. We kunnen het bedrijf van harte aanbevelen.

10 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Gezellige proefrit en erg meedenkend!

Vanuit Heerenveen heb ik een super mooie nieuwe auto mogen kopen bij dit autobedrijf. Voordat ik de rit van 2 uur begon werd ik gevraagd om even foto’s te maken van mijn oude auto zodat we het alvast eens konden worden over de inruilwaarde. Naast dat ik een gezellige proefrit heb gehad is dit bedrijf ook erg meedenkend. Super goed geholpen en blij met mijn nieuwe auto. Nogmaals bedankt Van Bruggen Automotive!

2 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Niet nakomen afspraken

Recentelijk een auto gereserveerd bij dit bedrijf. Ik kon niet eerder komen dan zaterdag omdat ik een fulltime job heb van 38 uur. Om deze reden gevraagd de auto te reserveren, dat was geen probleem. Inruilwaarde ontvangen voor m’n eigen auto, goede inruilwaarde. Met de blijdschap om zaterdag een nieuwe auto op te halen stuurde ik vrijdag nog even een bevestiging dat ik de kentekenpapieren etc al klaar had liggen voor de dag erna om mijn oude voertuig over te kunnen schrijven. Tot mijn verbazing kreeg ik een appje terug dat de BMW die ik gereserveerd had al verkocht is. Wat zijn dit voor afspraken? Ik voel me in de zeik genomen en teleurgesteld.

Ik koop hier niks, van mij krijgen ze geen rooie cent.

26 gennaio 2024
Logo di Van Bruggen Automotive

Risposta di Van Bruggen Automotive

Beste Sam de Korte,

Wij betreuren je frustratie. Zoals besproken was de collega ziek. Andere collega heeft de auto verkocht. Wij reserveren geen auto's zonder aanbetaling. Dat kan ook niet want u had een inruil auto. Er was geen sprake van een deal. We hebben dit netjes en tijdig gemeld en u bedankte ons ervoor.

Jammer dat er nu opeens veel frustratie is. Net als uw andere reviews. Allemaal 1 ster.

We hadden u graag met een andere auto geholpen.

Groet

Van Bruggen Automotive

Zeer prettig en betrouwbaar

In korte tijd 2 Audi’s gekocht. En we kunnen niet anders zeggen dan dat we perfect zijn geholpen. Het aanbod in luxe uitgevoerde auto’s is zeer ruim en we werden uiterst vriendelijk, correct en deskundig te woord gestaan.
We hadden online onze keuze al gemaakt, maar eenmaal in de showroom werden we verrast door de vele prachtige auto’s en hebben we uiteindelijk toch gekozen voor een andere, in onze ogen nóg mooiere Audi😃
De communicatie verliep zeer prettig en er werd alle tijd voor ons genomen.
Alle gemaakte afspraken werden keurig nagekomen.
Wij zijn zeer positief over Van Bruggen Automotive en gaan ervan uit dat we onze volgende aankoop weer daar zullen doen.

27 ottobre 2023
Valutata 2 stelle su 5

In november 2022,een golf 7 gekocht bij…

In november 2022,een golf 7 gekocht bij Van Bruggen in Uitgeest. Nu na zo'n 5 a 6000 km alle 4 de banden versleten,doordat de auto niet goed uitgelijnd was/is. En er staat toch echt in de advertenties dat de auto's die ze verkopen, dat die aan een grondige inspectie ondergaan. Opgebeld,of er nog enige tegemoetkoming plaats zou kunnen vinden (kosten 4 nieuwe banden en uitlijnen €586,95),maar meneer gaf niet thuis. Dus mensen,vraag of echt alles is nagekeken,inclusief banden,uitgelijnd en dergelijke....

7 aprile 2023
Logo di Van Bruggen Automotive

Risposta di Van Bruggen Automotive

Hi Jacco,

Zoals telefonisch besproken: wij hadden je heel graag willen helpen. Echter heb je zelf de keuze gemaakt om geen contact op te nemen, de hoofdprijs te betalen bij een ander bedrijf en daarna een vergoeding eisen van ons. Terwijl je zelf zegt: ja ben ik vergeten.

We hadden je graag geholpen maar helaas heb je ons niet de kans gegeven.

Deskundig en warm ontvangen

Na enig zeer prettig en adequaat verlopen telefoongesprekken maar eens gaan kijken bij de heren van van Bruggen Automotive.
Vriendelijk en helder te woord gestaan weer en vandaag besloten om de prachtige VW Polo mee naar huis te nemen. Wat een sieraad. Hij stond klaar met een prachtige strik er op.
Heel fijn gehandeld en behandeld!
Een grote strik ook voor jullie 👍🏼👍🏼

Van de tante van 😂😂

12 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Van Brugge automotive verkoopt ook sets…

Van Brugge automotive verkoopt ook sets velgen met banden via ene Jordy op het telefoonnummer van de zaak.
Ik had een set uitgezocht en ik door ervaring wijs met de auto naar Uitgeest waar mij door diverse verkopers werd gegarandeerd dat deze velgen absoluut op de a4 cabrio pasten.400 euro zonder bon betaald via tikkie.
Thuisgekomen bleek dat ze mij velgen met de verkeerde steekmaat hadden gegeven.5x100 ipv 5x112.
Er werd zeer onwelwillend gereageerd op mijn verzoek gereageerd om de verkoop terug te draaien of om de winterbanden over te zetten op velgen met de juiste steekmaat…..
Iedere keer als ik belde werd ik weggedrukt en toen ik aandrong werd mij (63 jaar) verteld dat ik niet zo bijdehand moest doen anders……
Waarna ik werd geblokkeerd.
Zou je hier een auto willen kopen van tig mille?
Ik durf zelf niet naar deze cowboys terug te gaan….
Wie kan mij helpen?

29 settembre 2022

Fijn bedrijf, mooi assortiment

Fijn bedrijf. Ik heb hier inmiddels twee auto's gekocht en krijg van de heren altijd een goede inruilprijs. Mooi assortiment aan allerlei soorten (Duitse) automerken. Dank en tot snel!

15 dicembre 2021
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più