Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit van de valenza shirts zijn uitmuntend goed en vandaag besteld volgende dag in huis kan ik ook erg waarderen

Valutata 5 stelle su 5

Er was helaas iets misgegaan met mijn bestelling bij de pakketdienst. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice en het werd meteen netjes opgepakt. Ze hebben het snel en zonder gedoe opgelost. Echt t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling gedaan bij Giuseppe. Mooi merk, goeie kwaliteit en super uitstraling. Ondanks dan de bestelling niet helemaal compleet was, kan gebeuren, ben ik toch zeer blij met de afhandeling. Aar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne klantenservice die heel snel reageert en met je meedenkt, en hele mooie kwaliteit kleren. Ik heb mijn nieuwe merk gevonden, ik zou dit bedrijf aan een ieder aanraden.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo

Scritti dall'azienda

In a world full of industrially produced clothing, where marketing has taken control over product, where low prices are enslaving workers, demolishing local cultural identity, we decided to take a step back and focus on the real value of a garment. VALENZA's products are made in fair conditions, respecting workers and environment, in our home region Le Marche (IT). They are made by passionate artisans, meaning each item is put together by the same tailor, not by a chain of workers. Our goal is to produce luxurious ethically correct artisanal products, for the right price, made exclusively with Italian traceable and organic materials.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit van de valenza shirts zijn…

28 aprile 2026

Risposta di Valenza-shop

Geachte Carina De Busser, hartelijk dank voor uw positieve recensie! Ik ben blij te horen dat u zowel de kwaliteit van onze producten als onze snelle levering waardeert. Ik wens u een fijne dag! Groeten, Giuseppe Valenza

Super

zegna-kwaliteit

8 aprile 2026

Risposta di Valenza-shop

Hi Jaroslaw Malczak, thanks for your positive review and enjoy wearing our products! Best regards, Giuseppe Valenza

Thoroughly pleased.

11 aprile 2026

Risposta di Valenza-shop

Dear Lorenzo, thank you so much for your positive review, I am glad to read we have met your expectations. Enjoy wearing our product! Cari saluti, Giuseppe Valenza

Valutata 5 stelle su 5

Om niet meer uit te trekken!

Sinds kort in aanraking gekomen met Valenza, deze extrafijne merino cashwool sweater in blauw zit als gegoten en wil je niet meer uittrekken, hopelijk gauw weer terug op voorraad om meerdere kleuren te kopen.

30 marzo 2026

Risposta di Valenza-shop

Geachte heer Bottema, hartelijk dank voor uw positieve recensie. Ik ben erg blij te lezen dat u zo enthousiast bent over ons cashwool-programma. Deze gebreide artikelen voelen heerlijk zacht aan en zijn bovendien zeer duurzaam, zoals ik zelf heb ervaren. Ze blijven lange tijd in perfecte staat.

Ze zullen zeker volgend najaar/winter, rond september, weer op voorraad zijn, maar u heeft wellicht nog geluk met de laatste maten van deze artikelen, die u kunt vinden in onze 'Archive Sale'. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@valenza-shop.com. Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Valutata 5 stelle su 5

Beste t-shirts kwaliteit ever !

Beste t-shirts kwaliteit ever !! Ik heb nu al 10 stuks in mijn kast. Vergeet dimano en al die andere look a like valenza merken.

20 marzo 2026

Risposta di Valenza-shop

Beste Kadir, Hartelijk bedankt voor je geweldige recensie. Het is fantastisch om te weten dat we klanten hebben die volledig vertrouwen hebben in ons product. Bedankt dat jij daar één van bent! Groeten, Giuseppe Valenza

Gewoon goed makkelijk

Gewoon goed makkelijk

6 maggio 2025

Risposta di Valenza-shop

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Veel plezier met onze producten! Groeten, Giuseppe Valenza

Valutata 5 stelle su 5

Echt top service en snel geregeld. Heel tevreden!

Ze hebben het snel en zonder gedoe opgelost. Echt top service en snel geregeld. Heel tevreden!

9 marzo 2026

Risposta di Valenza-shop

Beste Jazzy, hartelijk dank voor je positieve woorden! Ik ben blij te lezen dat je tevreden bent over onze service en klantenservice. Problemen met de levering kunnen soms voorkomen, die liggen niet volledig in onze handen, maar ik ben blij te lezen dat onze klantenservice dit probleem snel heeft weten op te lossen. Veel plezier met het dragen van onze kleding! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Meerdere shirts eerder gekocht

Meerdere shirts eerder gekocht, van kort tot oversized en lange mouwen! Elke keer weer top kwaliteit en netjes!

25 febbraio 2026

Risposta di Valenza-shop

Beste Joshua, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je de kwaliteit van onze producten waardeert! Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Valutata 5 stelle su 5

Snelle verzending is altijd fijn en…

Snelle verzending is altijd fijn en goed op de hoogte gehouden.

2 febbraio 2026

Risposta di Valenza-shop

Beste Paulina Hampel, hartelijk dank voor uw positieve recensie! Ik ben blij te lezen dat u de kwaliteit van onze levering en de bijbehorende communicatie op prijs stelde. Met vriendelijke groeten, Giuseppe Valenza

Snelle en goede communicatie

Snelle en goede communicatie

26 gennaio 2026

Risposta di Valenza-shop

Beste Kathleen, hartelijk dank voor je positieve woorden. We zijn blij te lezen dat je onze communicatiestijl waardeert. We streven dagelijks naar een snelle en vriendelijke klantenservice. Mocht je nog vragen hebben, dan staan ​​we klaar om je verder te ondersteunen. Met vriendelijke groeten, Giuseppe Valenza

Super blij met mijn 2 shirtjes

Super blij met mijn 2 shirtjes, top kwaliteit en snelle levering! Heel fijn en mooi stof om te dragen

26 gennaio 2026

Risposta di Valenza-shop

Beste Leendert Bliekq, ik ben blij te horen dat u de kwaliteit van onze t-shirts, ons kernproduct, en van onze verzending waardeert. Veel plezier met het dragen van onze kleding! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Fijne web site

Fijne web site.
En een hele snelle levering

16 gennaio 2026

Risposta di Valenza-shop

Hartelijk bedankt voor uw positieve recensie. We zijn blij te horen dat u onze webshop en de kwaliteit van onze levering waardeert. Veel plezier met onze producten! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Valutata 4 stelle su 5

Geen aanvullingen

Geen aanvullingen, behalve snelle bezorging. Chapeau

16 gennaio 2026

Risposta di Valenza-shop

Hallo Stefan, fijn om te horen dat u de snelheid van onze levering waardeert. Ik hoop dat u ook veel plezier zult beleven aan onze producten! Met vriendelijke groeten, Giuseppe Valenza

Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf met top producten

Wederom ontzettend tevreden zowel over de levering als de producten.
Communicatie en snelheid zijn TOP!!

30 dicembre 2025

Risposta di Valenza-shop

Beste Jolanda, nogmaals hartelijk dank voor je hernieuwde interesse en waardering. Je positieve woorden zijn een grote stimulans voor ons werk. Met vriendelijke groeten, Giuseppe Valenza

Top!

Super kwaliteit en mooie pasvorm! Ook altijd snel geleverd! 👌

29 novembre 2025

Risposta di Valenza-shop

Bedankt voor je positieve recensie!

8 ottobre 2025

Risposta di Valenza-shop

Beste Sergen Kabakulak, hartelijk dank voor uw geweldige recensie! Veel plezier met het dragen van onze producten. Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit en service zijn uitstekend!

26 settembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Valenza-shop

Goedemorgen Frederique, hartelijk dank voor je positieve recensie. We zijn erg blij om te horen dat je zowel de kwaliteit van onze producten als onze diensten waardeert. Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Klant op nummer 1

Zeer tevreden met de klantvriendelijkheid. Oneffenheden met een shirt dat ik net had. Na dit vermeld te hebben, goed geholpen en een nieuw shirt opgestuurd gekregen.

2 settembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Valenza-shop

Beste Milan, hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. Ik ben erg blij om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Onze klanten zijn inderdaad de pijlers van ons bedrijf, en daarom staan ​​zij, samen met de kwaliteit van onze producten, bij ons voorop. Veel plezier met het dragen van onze producten! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più