3,3

personeel12

Jolande Darroodi
Local Guide·8 reviews·8 foto's
Niet gepost
We kunnen deze content op dit moment helaas niet publiceren
Details en acties bekijken

Mark Gregoire
1 review·1 foto
een maand geleden
Wij waren op zoek naar een renault kadjar..na verschillende garages kwamen we bij vakgarage los rijsoord..ze hadden er 3 staan..waarop wij verlieft werden op 1 ervan..en ze gaven voor onze auto een redelijke prijs terug ..wat ze bij de …Meer

Arjo Loeve
2 maanden geleden
Ik geef maar 1 ster, maar dat is omdat ik er eigenlijk 6 wil geven. ;) Ik laat al 13 jaar m'n onderhoud bij deze altijd gezellige heren doen. Vandaag weer onderhoud en APK gehad. Werd ik een half uur vooraf gebeld dat er wat mis was gegaan …Meer
🔥1

Brigitte Faber
1 review·1 foto
een maand geleden
Vriendelijke personeel, goed geholpen,lekkere koffie,goede inruildeal voor onze ingeruildeauto.
Jolande Darroodi
Local Guide·8 reviews·8 foto's
een minuut geleden
Nieuw
Aan het begin van dit jaar een Seat Leon gekocht. Erg vriendelijk ontvangen. Helaas gaven ze te weinig inruil voor onze Renault Clio. Maar nadat we bij wijkopenauto's.nl een hoog bedrag ontvingen zijn we de Seat toch gaan kopen. In augustus ging de dynamo kapot en laadde de accu niet meer op. Dezelfde dag kon ik de auto brengen en werd het onder garantie gerepareerd. Ik kreeg een leenauto mee en dezelfde dag was de auto al klaar. Perfecte service!

11 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

Een week van te voren contact gehad…

Een week van te voren contact gehad over prijs inruil en proefrijden Audi e tron ,alles was goed en bevestigd dus wij er naar toe .op afspraak natuurlijk.
De auto waar waar voor kwamen stond niet klaar en was alleen maar te bezichtigen,,proefrijden kan in een vergelijkbare type.( hier had ik nog niet eens moeite mee) beide auto hadden veel krasjes en beschadiging. Ook hier kan ik nog overheen komen . Beide auto’s waar net krap door de apk . Remblokken banden matig .(dit zou bij nieuwe apk waar nodig vervangen worden .(ook hier vertrouwde ik hun kennis) daarna een uur moeten wachten omdat ze geen tijd hadden vrij gemaakt voor de proefrit . (Ook hier hadden we begrip voor (vakantie tijd ,personeel ziek ) eindelijk om de tafel kunnen zitten . Moest nog effe mijn inruil uitlezen . Toen ze terug kwamen kwam het verhaal te veel storingen in de bmw ( zoals de bmw rijder weet zijn dit communicatie storing en bij wissen blijft alleen een echte directe storing aanwezig ) hier verloor ik het vertrouwen,(dit zouden hun ook kunnen weten )daarna werd er pas een kenteken check gedaan waarbij de aan tal eigenaren te veel was .(dit wist ik zelf ook niet .had ikzelf beter moeten uitzoeken )
Maar ik rij al 1jaar probleemloos dus verwachte daar geen problemen van.
Ging ervan dat ze alles hadden uitgezocht voordat ze een inruil prijs geven (zou je verwachten bij een vakgarage)
Dus toen gingen ze vertellen dat de inruil met €3000 ging zakken . (Voordat we aangereden waren hebben we telefonisch contact gehad over de inruil en dat de waarde nooit veel kan afwijken (ook de monteur die proef reed vond de inruil waarde kloppen ) het ergste is je een dag kwijt bent voor niets ,wat voorkomen had kunnen worden . Moet daarnaast wel zeggen dat het personeel vriendelijk en druk waren .dus misschien hadden ze te weinig tijd voor uitleg . Robert zelf was niet aanwezig.Ivm vakantie hier had ik het eerste contact mee .ik heb begrip voor het personeel ,maar als advies wil ik meegeven aan losoord voordat je een inruil prijs indicatie geeft zoek eerst de geschiedenis op de nap en rdw rapport enzo . Doe dit niet als klanten al om de tafel zitten . Jullie willen geld verdienen en wij als klant besparen ieder zijn recht . Maar niet elkaars tijd verdoen ,zonde . Denk anders dat we toch voor de proefrit variant waren gegaan . Bedrijf is gemiddeld en steek niet uit boven andere garages waar we zijn geweest. Hoe ze zijn na een aankoop kan ik dus niet zeggen .Mvg martijn

15 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

skoda kamiq trillingen bij het remmen

skoda kamiq bij vakgarage los gekocht van 19.000 euro ben al maanden bezig om trillingen bij het remmen te verhelpen de eerste keer zijden ze dat mijn remschijven krom waren
koste 400 honderd euro zijden ze terwijl nog in garantie zat dat heb ik geweigerd nu moest het weg zijn nauw dus niet toen zijden ze mijn aandrijfas is krom ze hebben er een nieuwe in gezet nu dacht ik eindelijk is het weg ja na 1 week was het weer terug ik weer terug toen was mijn aandrijfashoes gescheurd en hebben ze weer gemaakt weer zijden ze dat het nu weg moet zijn was zeker even weg na 2 weken weer terug trillingen bij het remmen weer terug weer mijn aandrijfashoes gescheurd weer een uur moeten wachten weer zijden ze dat het nu weg moest zijn iemand van de garage proefritje gedaan het straatje uit en was weer terug nu was het goed zijden ze ik weg met de skoda even proberen na mijn verbazing was het trillen bij het remmen nog steeds niet weg en nu als ik een scherpe bocht naar links stuurt was het aan de linke kant voor een krakent geluid ik weer terug nu ging het zoontje van de baas een proefritje maken hij kwam terug en zij gelijk toen hij binnen kwam dat ik een grote ... zeikerd ben dat hij niks voelde toen ben ik maar weg gegaan omdat ik stond te koken van woede daarom deze review nu denk ik dat ik daar maar geen auto meer moet kopen ik zal mijn vrienden en familie in lichten die ik zelf deze garage aanbeveelde dat ze deze {vakgarage} moeten vermijden als ze normaal behandeld willen worden.
{dus mijn trillingen zijn nog steeds niet weg}
ik zal even kijken of ik mijn klacht bij de bovag neer kan legen {ze zijn wel heel vriendelijk en doen alles als je een auto koop. mvr ronald

23 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Met Bovag garantie gekocht, maar garage zegt van niet

Auto in september 2024 gekocht. Motorisch op zich goed, maar hier en daar moest er toch nog wat aan gebeuren. Ze hadden de auto nooit zo de deur uit mogen laten gaan en zeker niet met Bovag Garantie. Ik heb extra betaald voor Bovag garantie. Nu is mijn batterij van mijn keycard leeg. Ik mail hierover en er wordt gezegd dat ik geen pakket bovag garantie heb gekocht. En als ik niet tevreden ben, ik een tikkie kan sturen van €1,20 voor een batterij.
Dit is toch niet professioneel!

8 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een zeer goede en betrouwbare zaak

Een zeer goede en betrouwbare zaak. Ik kom hier al jaren voor mijn onderhoud en heb laatst een een nieuwe tweedehands gekocht in perfecte staat. Snelle service, vriendelijk personeel.

20 novembre 2024

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Na een helder en eerlijk advies een prachtige BMW 220i aangeschaft. Geen doorzichtige verkooppraatjes maar een fijne kundige no nonsens afhandeling, voelt heel betrouwbaar.

Ik beveel vakgarage Los van harte aan.

André van der Hoek

18 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

We hebben afgelopen week een Tesla bij…

We hebben afgelopen week een Tesla bij de firma Los gekocht. Een echt familiebedrijf, geen gladde praatjes en na de proefrit hebben we de auto direct gekocht. Bij aflevering waren alle afgesproken punten behandeld en we hebben hier oprecht een goed gevoel aan over gehouden. Volgend jaar een beurt wordt hier ook zeker gedaan. Bedankt Robert en het hele team!

11 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Was geinteresseerd in de BMW X4 met…

Was geinteresseerd in de BMW X4 met het kenteken P-012-DF

Maar van de ene op de andere dag was de vraagprijs van 39.500 euro verhoogd naar 43.000 euro? Vreemde gang van zaken verwacht je eerder bij de autozaken zoals vroeger in de Spaanse Polder .

Ben benieuwd of ze ook 3500 euro meer inruil geven??

26 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Slechte oplevering en slechte serviceOnze dochter kocht hier 1e kwartaal…

Onze dochter kocht hier 1e kwartaal 2024 een auto.
1. Ze zouden apk opleveren maar hadden dit toch niet gedaan bij ophalen want het was nog maar kort geleden gedaan vond de verkoper.
2. Toen de richtingaanwijzer het meteen al niet bleek te doen stuurden ze toch gewoon een rekening ondanks dat de auto nog maar net daar gekocht was. Hoefden uiteindelijk niet te betalen bij bezwaar.
3. Toen het na een paar maanden warm werd bleek ook de airco het niet te doen.
Bedrijf wilde niks doen. Viel niet onder de garantie, wilde niet eens kijken onder garantie of het misschien een kleinigheid was.

Bij een andere garage laten maken. Bleek gewoon te weinig gas in het systeem te zitten. Dit hadden ze m.i. voor oplevering moeten checken en oplossen.

8 agosto 2024

Vreemd garage bedrijf

Vreemd garage bedrijf, tijdje geleden een auto gekocht (electrich) hoop blabla verhalen door een klein irritant verkopertje (schijnt het zoontje van de baas te zijn, moet overal eerst toestemming voor vragen) bovag garantie gevraagd dat kon niet maar wel een half jaar garantie (geen bovag dus, blijktachter af) ze lopen waarschijnlijk enkel tekoop met vakgarage/bovag maar geven het er waarschijnlijk nooit bij. Auto afgeleverd en op de punten die wij hadden opgemerkt tijdens de proef rit, zou allemaal nagekeken worden, de dag dat de auto werd afgeleverd was het allemaal lastig en konden ze er niks aan doen, vreemd verhaal (vermoede is, ingeruild, showroom gestaan en door geduwd naar ons, want ja een elektrische auto heeft geen onderhoud bleef het verkopertje maar roepen, na een kleine week in de auto te hebben gereden behoorlijke lijst met op een aanmerkingen, was allemaal geen probleem maak maar een afspraak en we kijken ernaar. Telefoontje gehad wat wij benoemde was allemaal niet waar, ze hoorde niks, alles na gekeken en het was in orde, hele discussie verder omdat meneertje ze gelijk wilde hebben en moest uiteraard even toestemming vragen aan papa, na hoop wikke en wegen wilde ze toch wel de auto uitlijnen, onderhoud wat er aan zou komen is allemaal uitgevoerd, monteur heeft proefritten gereden en alles is goed (vertelde hij ons) wij twijfelende en brachten de auto alsnog naar de dealer (tesla) ook omdat er onderhoud was wat ze zelf niet konden uitvoeren omdat het om een "tesla" ging, begrijp niet waarom je ze dan verkoopt, dit was ook de opmerking bij tesla. Tesla wist mij te vertellen dat er een factuur aan kwam van ruim 1500eu en alle klachten waren gevonden en konden opgelost worden toch wel fijn echter moest de rekening wel betaald worden, zelf helaas alles moeten voorschieten en een hoop ellende moeten maken om het geld terug te krijgen van Los, er was toch garantie??? Nee vond het verkopertje we vergoeden van een aantal items de helft de andere vergoeden we helemaal niet totaal iets van 700eu terug gehad, heel vreemd als je vraagt om de algemene voorwaardes hebben ze die niet op hun "eigen garantie" dus niemand weet wat wel en niet onder garantie valt dat bepalen ze schijnbaar zelf. Vreemd. Vervolgens wilde ze dat ik een factuur vanuit ons eigen bedrijf maakte met die 700eu er op en dit naar hun stuurde zodat hun dit konden invoeren in hun systeem want de bon van tesla kunnen ze niks mee, hier ga ik natuurlijk niet mee in en direct een melding gemaakt bij vakgarage/belasting dienst, welke mij wiste te vertellen nog meer meldingen gehad te hebben, en ze hier een nader onderzoek naar gaan doen, het is niks meer als een auto handelaar, vakgarage mag het zich niet noemen, voor ons eens en nooit meer hier.

10 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Deze mensen liegen en liegen en liegen!

Ze hebben me op 6 maart 2023 een auto verkocht. Ik vond direct een aantal dingen(leek of hij op drie cilinders liep) ze verzekerden mij dat na een reparatie van een half uur? de bobine vervangen was en het ding reed als een zonnetje. Ben nog vier keer terug geweest.. Ik heb er geen dag goed in kunnen rijden. Het was één van die auto's die je nooit moet kopen en nooit mág verkopen!! Zij deden dat wel en bleven keihard liegen want ze wisten het wel! Geen excuses, niks! Vorige maand de auto door sloper laten ophalen!

12 maggio 2023

Defecte motor

Ik heb hier iets meer dan een half jaar geleden een auto gekocht. Volgens hun destijds waren alle beurten uitgevoerd en mankeerde er niks aan. Ik als leek ging er van uit. Nu iets meer dan een half jaar later begon het lampje te branden op de dashboard, afspraak gemaakt bij mijn garage, wat blijkt, distributie riem kapot. Prima kan gebeuren, maar na het vervangen van de riem bleek de motor droog gelopen te zijn, door niet eerder uitgevoerde beurten. Dit bij hun aangekaart en zelf geven ze aan ja je hebt de auto zo gekocht. Hun aangegeven dat ik er samen uit wou komen voor een prijs dat zowel hun als mijzelf zou schikken. Ze gingen gelijk in de verdediging en uiteindelijk komen ze niet tegemoet. Uiteindelijk auto gekocht van 9.500,- met nog eens 7.000,- aan reparatie kosten. Zeer slechte service van hun en zal hier zeker geen auto kopen en dit raadt ik anderen ook aan om niet te doen!

22 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bij de aankoop van de Peugeot 206+ ging…

Bij de aankoop van de Peugeot 206+ ging het al fout
na een proefrit hadden we interesse maar omdat we geen inruil hadden wilden we wel wat van de prijs af dat ging hij niet doen want er was nog een geïnteresseerde voor de auto.
Wij vonden de auto we erg mooi dus gingen akkoord met de vraagprijs.
Plotseling moesten wij ook verplicht drie maanden extra garantie er bij nemen wat ik erg raar vond maar goed ook dat gedaan.
Net na de zes maanden garantie ging het motormanagement lampje branden en werd de motor te heet een afspraak gemaakt en afgesproken dat het tot een bepaald bedrag gerepareerd mocht worden.
daar hebben ze zich niet aan gehouden bij het ophalen waren ze een paar honderd euro eroverheen gegaan want de distributie riem moest ook vervangen worden (terwijl wij bij aankoop vertelt werden dat dat recent al was gedaan) ook de achtervering was vervangen heeft ook niks te maken met de reparatie waar hij voor kwam
na een worden wisseling kregen we 100 euro korting
Twee maanden later werd weer de motor te heet dus weer afspraak gemaakt
Nu moest de radiator vervangen worden weer 250 euro plus de vorige 1250 aardig prijskaartje
Toen wij weer een discussie wilden wilden ze niet met ons praten we moesten betalen en nooit meer terugkomen.
Ben nog nooit zo behandeld bij een garage.
Dat ze vakgarage zijn snap ik echt niks van

Dus tip van mij koop geen auto hier
mvg Martin ter haar

5 gennaio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più