Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn nu meerdere keren op Ibiza geweest in een huis van Ibiza vakantie villa’s . Service in en uitchecken tips communicatie echt top !!! Denken met je mee huis netjes . Kan niet beter ! Wij boeken... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Noleggio vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Een vakantie villa huren in Ibiza doe je hier. Een groot aanbod in huizen, fincas en luxueuze villas - alle prijs klassen. All-in prijzen en uitstekende service

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Genieten

We hebben echt een fantastische vakantie gehad als gezin (kind van 4 en 2 jaar). Het huis met zwembad was heerlijk.
Zeer goede service en communicatie vanuit Ibiza vakantie villa’s organisatie (Gerry, Sean bedankt!) zowel het huis als de huurauto top geregeld! Uit het vliegveld zo instappen en rijden.
De app werkt ook heel fijn en geeft leuke informatie. Zeker voor herhaling vatbaar, we hebben het heerlijk gehad.

14 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een fantastische week gehad…

Wij hebben een fantastische week gehad in Villa Phoenix met twee gezinnen, inclusief kleine kinderen. De villa zelf is prachtig – ruim, sfeervol en voorzien van alle gemakken. Het buitenverblijf is echt een droom: een mooi privézwembad, meerdere zit- en loungeplekken in zowel zon als schaduw, perfect afgestemd op elk moment van de dag.

De service was uitstekend. We hadden via dezelfde organisatie ook een auto geregeld, die keurig klaarstond bij aankomst op het vliegveld en die we daar bij vertrek ook weer konden inleveren – super handig en stressvrij geregeld.

De bereikbaarheid van Gerry was top. Zij was goed bereikbaar, dacht mee waar nodig en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een luxe en zorgeloze vakantie!

22 aprile 2025

Villa Rosada

Wij hadden met onze familie een heerlijke week in Villa Rosada. Het huis is top en heeft een prachtig uitzicht en is heel geschikt om met verschillende generaties te bewonen!

10 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Sfeervol verblijf met perfecte ligging

Heerlijke vakantie gehad met twee gezinnen in Villa Sa Font. Super sfeervolle tuin, ruim huis en perfecte ligging. Ook communicatie was allemaal top. Reden om geen 5 sterren te geven, is dat we het huis wat vochtig vonden aan doen en ruiken. Ook het gezoem in twee kamers aan de achterkant, maakte het huis net wat minder comfortabel. Maar al met al genoten!

17 aprile 2025

In 1 woord fantastisch

In 1 woord fantastisch! Vanaf het ontvangst tot aan de laatste uurtjes hebben we genoten van de villa. We verbleven in Jeronimo. Het was nog veel mooier dan op de foto’s. Perfecte ligging op het eiland, alles was (ruim) voorhanden en super schoon (er werd zelfs heel uitgebreid tussendoor nog een keer schoongemaakt). Ideale plek voor zowel de ouders als onze dochter van 3. We komen zeker nog een keer terug!

23 ottobre 2024

Villa Can Caus met jong gezin

Wat hebben wij een top vakantie gehad. Het verblijf was een echte finca op een prachtige locatie. Afgezet zwembad ideaal voor onze kleine kinderen. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de ligging is top om verschillende stranden te bezoeken. Neem daarbij de fijne service van het Ibiza vakantie villa’s team. Wij gaan zeker weer bij ze boeken!

18 ottobre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Heerlijke & erg sfeervolle Villa Xumeu…

Heerlijke & erg sfeervolle Villa Xumeu gelegen tussen St Gertrudis en St Eularia met prachtig uitzicht, allemaal ruime fijne kamers met eigen badkamer. Prachtig aangelegde tuin met zwembad en buitenkeuken. Wij zouden hier kunnen wonen :-))
Verhuurder & eigenaar waren snel beschikbaar als er iets was om het op te lossen. Perfect.

21 settembre 2024

Top vakantie!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in villa Can Caus, gesitueerd in het zuiden van het eiland. Mooi ruim zwembad en grasveld eromheen, naast zwemmen dan ook lekker kunnen voetballen en frisbee'en met ons zoontje. Het speelhuisje viel ook erg in de smaak bij hem, top dat daar aan gedacht is! Wat de accommodatie zelf betreft: verwacht geen hypermoderne villa, maar een gezellige finca die wél van alle gemakken voorzien is. Wat overige zaken om rekening mee te houden:
- de accommodatie ligt dichtbij het vliegveld, op bepaalde avonden hoor je dan ook continu de vliegtuigen. Voor ons was het geen probleem, want in NL wonen we ook dichtbij een vliegveld en zijn dus wel wat gewend.
- gezien de locatie van de accommodatie is een auto wel echt een must!
- we hebben helaas veel last gehad van muggen, waarschijnlijk omdat het de week ervoor geregend had, maar volgens mij had het hele eiland hier mee te kampen. Wellicht bij ons echter een tikkie erger aangezien de villa zich ook dichtbij Salines bevindt, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Het is in ieder geval aan te raden om maatregelen te treffen indien je gevoelig bent voor muggenbeten.

Wat Ibiza Vakantie Villas zelf betreft: ik kan niet anders zeggen dan top service! We hebben voornamelijk via de mail contact gehad met Gerry en dat verliep heel soepel. Ook de autoverhuur hebben we door Gerry laten regelen en dat kan ik alleen maar aanraden. De auto kun je direct ophalen bij P1 en je hoeft dus niet naar 1 van de verhuurbedrijfjes die om het vliegveld heen liggen. Verder ook geen gezeur met kosten die er plotseling bijkomen, iets waar veel van die autoverhuurbedrijven een handje van hebben. Nadat we de auto hadden opgehaald, spraken we op een centraal punt af met Ed die ons naar de villa begeleidde en de check-in verzorgde. Aangezien onze vlucht vertraging had arriveerden we pas later, maar dat was allemaal geen probleem en de communicatie daarover verliep ook enorm soepel.

Voor onze volgende vakantie op Ibiza zullen we zeker weer een accommodatie boeken bij Ibiza Vakantie Villas!

23 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fantastische vakantie en heerlijke villa!!!

We hebben een fantastische vakantie gehad en een heerlijk verblijf met 8 vrienden in villa La flor del Almendro. Gerry is ontzettend vriendelijk, denkt met je mee, reageert snel en ze zijn flexibel. De villa is gelegen in het prachtige rustige groene noordwesten van Ibiza. Ruime stijlvol ingerichte vertrekken en kamers met voldoende badkamers. Een ruim overdekt terras en een heerlijk zwembad en buiten keuken/ bbq. Alles is heel schoon en goed onderhouden. Wij komen zeker terug! Kortom een echte aanrader!!

27 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een topervaring gehad in…

Wij hebben een topervaring gehad in deze villa! Proper, proper zwembad, ruim genoeg en vooral rustig gelegen! We zijn gesteld op onze privacy en normaal kwam er dagelijks controle van het zwembad maar omdat we dat niet wouden is er rekening mee gehouden! Kortom hier komen we graag terug!

23 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige ervaring, top villa!

Ik raad het echt aan om een villa te boeken via Ibiza Vakantie Villas! We hadden een villa voor 8 personen (vrienden) geboekt nabij Cala Benirras. De villa was prachtig, echt zoals op de foto's maar dan nog beter! We hebben echt genoten van de villa, alles was aanwezig, het zwembad en de ligzetels waren top, er was een bbq en buitenkeuken. Alles was heel proper. Ook voldoende badkamers, voor elke kamer 1. De villa was wat afgelegen en het weggetje ernaar was met veel putten, maar was het zeker de moeite waard. Het strand in de nabijheid was ook de moeite, zeker 's avonds met de drums. De communicatie met Gerry verliep heel vlot, we hebben ook een auto via hen geboekt en ook dat verliep heel goed.

6 luglio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Wat een fantastische plek voor Villa Vergera…

Wat een fantastische plek voor Villa Vergera! Veel ruimte en van veel gemakken voorzien. Een kleine kanttekening over de TV en het muzieksysteem, maar die hebben we zelf snel opgelost. Locatie top, service heel fijn en persoonlijk! Daarnaast met de handige app veel tips en leuke plekken die je op het eiland kan bezoeken.
Alles bij elkaar, zeker voor herhaling vatbaar en dat gaan we zeker doen!!

22 settembre 2024

Ontzettend genoten van een heerlijke week in villa Cubells Blue

We hadden via Ibiza vakantie villa's een week de 'Cubells Blue' villa geboekt. Het contact met Ibiza vakantie villa's verliep altijd snel en gemakkelijk.
We kenden het bedrijf nog niet, maar omdat alles er goed en betrouwbaar uit zag gingen we ervanuit dat het goed zou komen. En dat was ook zeker het geval.
Van te voren werd alle benodigde informatie duidelijk gedeeld en ook zaken zoals huurauto's konden worden geregeld. Alles onder 1 dak, ideaal.
Eenmaal aangekomen werden we naar onze villa begeleid en toen de poort open ging waren we verkocht. Wat een uitzicht, fantastisch. Alles was super schoon en netjes. Van alle gemakken voorzien en een heerlijk zwembad. De tijd vloog voorbij op zo'n mooie stek.
Kortom; wij hebben genoten van een fantastische week en zullen zeker weten een volgende keer weer boeken bij Ibiza vakantie villa's. Bedankt!

11 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Villa bagot 12 is een heerlijke villa…

Villa bagot 12 is een heerlijke villa op n prachtige plek, met alles erop en eraan
Centraal op t eiland. Groot, ruim en toch gezellig.
Daarnaast schoon. Erg goed verzorgd. Ook de bemiddeling verliep vlekkeloos.
We hebben een heerlijke tijd op t eiland gehad!

22 settembre 2024

Wat was het heerlijk

Wat was het heerlijk ons 10 daagse verblijf in villa Talaia
Ontzettend genoten!
Ideale ligging, prachtige accomodatie met mooi zwembad
Voor herhaling vatbaar
En ook John de host
Bedankt !

17 settembre 2024

Wat een mooi huis zeg

Wat een mooi huis zeg. Schoon en ruim met infinitypool. Veel privacy en fantastische host. Het huis ligt ideaal. Alles binnen 20 min rijden.
John de host dank voor de fijne begeleiding

6 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più