Rejsemagasinet Vagabond Recensioni 9

4,2

1. Agenzia viaggi
  2. Negozio di riviste
  3. Sito di raccolta di viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Find inspiration og information til din næste rejse. Find rejsetilbud og stort set alle slags rejser på vagabond.info

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Hold jer langt væk fra Vagabond

Hold jer langt væk fra deres abonnementer, du får ikke hvad du betaler for. Jeg har betalt for 3 magasiner, men har kun modtaget 2, og jeg har nu, på trods af flere henvendelser, opgivet at modtage det sidste. Hvor er det super trist at Vagabond ikke lever op til deres forretningsansvar. Jeg spekulerer på om deres journalister og fotografer er klar over at kunderne bliver snydt !!
Opdateret: jeg har nu modtaget det 3. magasin!

14 giugno 2019

Hold jer langt væk fra deres abonnementer

Hold jer langt væk fra deres abonnementer!!!!
Jeg har flere gange ringet og skrevet efter mine blade, som ikke kommer med posten.
Sidste gang måtte jeg møde op på deres kontor, og jeg fik en undskyldning, samt de fremover vil sende dem til mig og sende 5 ekstra magasiner til mig. Dem har jeg heller ikke fået.
Og nu har jeg igen kontakte dem pr. mail og telefon, men de reagere ikke på mine henvendelser.
Køb magasinerne i posten, og betal lidt ekstra - så får i det mindste hvad I betaler for...

26 maggio 2019

Hold dig langt væk fra at bestille et…

Hold dig langt væk fra at bestille et abonnement på magasinet. Hvis du kan finde magasinet i en kiosk, er det fint nok. Det er et rigtigt godt magasin.
Har nu forsøgt at bestille et abonnement for anden gang ( jeg har tidligere haft et abonnement, men opgav da de aldrig leverede), da jeg så en annonce på Facebook. hvor jeg udover 3 numre fik billetter til 2 rejsemesser. Abonnementet bestilte jeg i februar. har aldrig modtaget nogen biletter til den 1. af de lovede rejsemesser. (denne messe er nu overstået :-( )Nå man rykker for det blad der aldrig kommer får man at vide det er bladkompagniet der ikke kan finde ud af det. Rykkede for 14 dage siden. Har sendt mail via deres kontaktformular for en uge siden og rykket og når jeg ringer nu i idag, bliver jeg bare smidt helt af.
Næste skridt er nu forbrugerombudsmanden!

17 aprile 2019

Tegn ikke abonnement på dette magasin

Jeg fik via mit abonnement på avisen Børsen tilbudt at tegne et års abonnement til magasinet Rejs til 300,-
Primo oktober 2014 vælger jeg at betale 300,- på Vagabonds hjemmeside. Jeg fik med det samme en bekræftelse + 2 fribilletter til rejsemessen i Øksnehallen i KBH.
Magasinen Rejs har jeg endnu ikke set noget til.
Jeg har skrevet pr. mail til Vagabond og forespurgt hvornår mine blade kommer. Jeg har ikke modtaget svar - ikke engang en bekræftelse på, at min mail er modtaget.
Jeg har ringet til deres abonnementservice. Her tager de ikke telefonen.
Jeg kan konstatere, at jeg tilsyneladende har betalt 300,- for 2 billetter til rejsemessen.

26 novembre 2014

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito