De medewerker die mij belde was zakelijk maar toch heel vriendelijk. Gezien mijn situatie zei ze waar het op stond op een positieve manier en ze had door dat ik dat aankon, ze had duidelijk het beste... Leggi di più
Kreeg medewerker Niels aan de lijn. Was aangenaam verrast door zijn vriendelijke benadering en efficiënte hulp. Zou echt meer moeten gebeuren dat je zo leuk en goed geholpen wordt. Top!
Vaanster is echt een waardeloos bedrijf. Wonen nu twee maanden in een nieuw appartement. En hoe vaak alles is uitgevallen van de verwarming. Geen warmwater. Zeker alruim 10 maal. Gewoon erg vervele... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keurige antwoorden en snelle reacties op mijn mails. Goed geholpen door Wouke van Wingerde. Vooral met het laatste probleem. Ze heeft toen zelf met Comfort contact opgenomen.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
probleem oplossend vermogen
Ik kreeg duidelijke instructies voor het oplossen van ons probleem

Risposta di Vaanster
Mariska heeft me snel en professioneel…
Mariska heeft me snel en professioneel geholpen!

Er wordt duidelijk gecommuniceerd
Er wordt duidelijk gecommuniceerd

Risposta di Vaanster
Ik heb jullie al geschreven ben echt…
Ik heb jullie al geschreven ben echt tervreden hoor gr mevr ronda

Vriendelijke klantenservice
De klantenservice heeft mij fijn geholpen met het afspreken van een betaalrekening.

Rekeningnummer wijzigen
Netjes te woord gestaan door de klantensevice, wilde mijn rekeningnummer laten wijzigen, dit was snel met 1 mailtje geregeld.

Risposta di Vaanster
De koeling in mijn appartement werkt…
De koeling in mijn appartement werkt Super!

Monteur Tim van Houten
Monteur Tim van Houten, onthoud die naam, een zeer bekwame monteur, die de vloerkoeling snel heeft geregeld. Komt nog bij dat het een zeer aardige man is.

Risposta di Vaanster
Verschrikkelijk woorden schieten te kort
Wij wonen in een appartement Terras aan de Maas te Spijkenisse.
Nu ongeveer 4,5 jaar.
Gedurende de 4,5 jaar zijn er constant problemen met de warm water toevoer. Wel elke maand, denk wel 3x per maand, hebben wij koud water.
Het komt dus regelmatig voor dat we koud douchen. Maar het interesseert Vaanster niets.
Dan komt er een e-mail met de info dat er problemen zijn en wordt verholpen. Vaanster moet het wel binnen een bepaalde tijd verhelpen, anders volgt er een boete.
Ook in het appartement met de koude toevoer, dus de koeling, welke onvoldoende werkt. Pas boven de 23 graden gaat de koeling werken. Ongelooflijk. Ik ken iemand die ook een WTW systeem heeft die staat op 21 graden. Hoe is het mogelijk? Het draait natuurlijk allemaal om geld. Want als bij ons bij 21 graden de koeling aangaat, moet er extra betaald worden.
Maar er wordt gezegd wij voldoen aan de wet en regels.
In onze toren wordt heel wat geklaagd over Vaanster. Iedereen is Vaanster zat. Maar hoe kom je ervan af?
En maar een hoop geld per maand betalen. En geen compensatie, ho maar.
Wij zijn dan ook in en in verdrietig over dit bedrijf. Woorden schieten tekort.

Risposta di Vaanster
Tim Helped us a lot with cooling for…
Tim Helped us a lot with cooling for house and pipes by mechanic from Vaanster

Monteur was deskundig.
Monteur was op tijd, deskundig, nam de tijd voor uitleg.

Risposta di Vaanster
Snelle reactie/actie en goede uitleg
Koeling in appartement was niet goed. Na melding stond gelijk de volgende dag bezoek gehad van Tim die zag dat instellingen niet goed stonden. Heeft het gelijk aangepast en ook een goede uitleg gegeven.

Positief en snel geholpen
Positief en snel geholpen door Rachel! Top ervaring!

Vriendelijke medewerkster
Vriendelijke medewerkster, goed meegedacht en me verder geholpen. Zeer tevreden.

Risposta di Vaanster
Rekeningnummer wijzigen was binnen no…
Rekeningnummer wijzigen was binnen no time geregeld

Vergoedingen komen niet
Begin maart enorme storingen gehad die weken duurde, op 13 maart een mail gehad met dat we een vergoeding zouden krijgen. Maar als je belt of mailt over je vergoeding krijg je geen antwoord. 3 maanden verder en nog steeds niks gehoord.