De medewerker die mij belde was zakelijk maar toch heel vriendelijk. Gezien mijn situatie zei ze waar het op stond op een positieve manier en ze had door dat ik dat aankon, ze had duidelijk het beste... Leggi di più
Ik moest namelijk voor een woning die ik heb gekregen bij vaanster aanmelden en dit moest ik laten zien voor 2 oktober maar had helemaal niks gekregen dus er zat spoed achter de telefoniste Mariska a... Leggi di più
Kreeg medewerker Niels aan de lijn. Was aangenaam verrast door zijn vriendelijke benadering en efficiënte hulp. Zou echt meer moeten gebeuren dat je zo leuk en goed geholpen wordt. Top!
Vaanster is echt een waardeloos bedrijf. Wonen nu twee maanden in een nieuw appartement. En hoe vaak alles is uitgevallen van de verwarming. Geen warmwater. Zeker alruim 10 maal. Gewoon erg vervele... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Duidelijk te woord gestaan
Ik ben heel duidelijk en prettig te woord gestaan door Mariska.
Erg tevreden.

Risposta di Vaanster
Snel reacties op mijn vraag
Snel reacties mijn vraag, vriendelijk behandeld, goed meegewerkt aan door mij gestelde vragen en snel oplossing gecommuniceerd.

Risposta di Vaanster
Not sure if Cowboys or Pirates is the…
Not sure if Cowboys or Pirates is the best description for this company. You'll have two choices with Vaanster: be poor or be cold. Untrustworthy thieves is the PC way of describing them.

Risposta di Vaanster
Altijd is er wat met vreselijke…
Altijd is er wat met vreselijke bedrijf. In de zomer geen vloerverkoeling en in de winter geen verwarming en warm water. In een korte tijd al tig storingen gehad en paar dagen zonder warmte gezeten. Als ik kon overstappen op een andere bedrijf had ik het ALLAAANG gedaan maar helaas afhankelijk van jullie omdat mijn appartement met jullie vreselijke pomp werkt.

Snelle reactie, vriendelijk
Snelle reactie, vriendelijk en direct het juiste antwoord.

Risposta di Vaanster
Al VIER weekenden storing bij het…
Al VIER weekenden storing bij het leveren van warm water in het gehele gebouw van het Operaplein. Schandalig.

Tevreden
Het heeft even geduurd, maar tenslotte naar grote tevredenheid opgelost door Virginia.

Hopeloos slecht bereikbaar
Hopeloos slecht bereikbaar, om 1645uur word je al in een eindeloze wachtrij gezet. Na een servicemelding mbt geen warmte voor CV na 34 uur nog geen reactie van de servicedienst die contact zou opnemen.

Schaam jullie diep !
Schaam jullie diep !
Niet eens een ster waard wij betalen een belachelijke hoge bedrag van 112 euro per maand.
Nu al drie dagen geen warm water en een een lekkende pomp !
Tientallen bewoners met lekkage en geen warm water en morgen wederom geen warm water jullie onderhoud aan die goedkope Chinese ***pompen is geen eind aan.
Al 3 jaar woon ik hier en heb niet eens een lange periode achter elkaar kunnen douchen met warm water !!
Schaam jullie kapot !
Ik heb kinderen in huis kan ze niet eens normaal douchen !!!
S’gravelandseweg bewoner scye !

Risposta di Vaanster
vriendelijke personen en een duidelijke…
vriendelijke personen en een duidelijke uitleg over de temperatuur dip van de warmwater kraan.
Ik ben snel en goed uit geholpen met…
Ik ben snel en goed uit geholpen met het beantwoorden van mijn brandende vraag.
De klantenservice heeft mij goed…
De klantenservice heeft mij goed geholpen. Goed gevoel gegeven dat ik serieus genomen word.
Vriendelijk opgebeld om mijn geschil op…
Vriendelijk opgebeld om mijn geschil op te lossen. Een goede uitleg gehad.
Communicatie kan verbeterd worden zodat het toch duidelijk is wat nu voor vaanster is of van de klant zelf.
Klantenservice was super behulpzaam
Compliment voor de klantenservice en…
Compliment voor de klantenservice en voor hun eigen monteur die ze hebben aangestuurd Tim
Vaanster
Goeiemiddag,
Hierbij wil ik even laten weten hoe positief ik verrast ben door Vaanster. Ze maken echt stappen vooruit! Toen Tim bij ons langs kwam, viel het meteen op hoeveel ervaring en professionaliteit hij meebracht. Hij heeft ons echt geweldig geholpen.
Goede uitleg gekregen en er werd…
Goede uitleg gekregen en er werd geduldig naar de vragen geluisterd.
Goede klantenservice
Hele goede klantenservice en je wordt professioneel geholpen