Vaabensmeden Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,1

Jeg er tidligere ungdoms pistolskytte, som nu efter en pause på 40 år er startet igen. Afleverede min pistol til reparation i sidste uge, hvor jeg blev modtaget meget professionelt af personalet... Leggi di più

Servicen var desværre ikke god. Jeg oplevede medarbejderne som meget arrogante og uden interesse i at hjælpe en ny jæger. Det er ikke et sted, jeg har lyst til at handle igen. Udvalget af våben er ell... Leggi di più

Prisen var ok, og personalet kunne svare på spørgsmål om formiddagen, hvilket førte til mere salg da man anbefalede et andet produkt også. Desværre er det tilsyneladende kundens eget ansvar at r... Leggi di più

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service — eller mangel på service — som hos jer. På trods af jeres mange negative anmeldelser valgte jeg alligevel at bruge 25.000 kr. på en pistol m... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg er ikke imponeret...

Jeg havde indleveret min pistol til reparation, på baggrund af en længere dialog med Vaabensmeden. En dialog hvor jeg beskrev at jeg ville have våbnet gennemgået, renset og evt. repareret efter dialog og efter behov.
Herudover evt. have lavet nogen småtilpasninger, men efter aftale og en melding fra butikken. Der var således aftalt at der skulle laves en rensning til 598,-

Jeg havde en fejlagtig opfattelse af at de var mere gammeldags (på den gode måde), end Hunters House. Samt at de ville være mere servicemindede end mange andre steder.
Det viste sig så ikke at være tilfældet.

Jeg var der fra åbningstiden, hvor jeg indleverede våbnet til en gnaven gammel mand der nærmest virkede irriteret over at jeg var der. Det var godt nok også forholdsvist tidligt på morgenen, så der trak jeg bare på skuldrene.

Jeg henviste flere gange til den dialog jeg havde haft på mail samt hvem jeg havde talt med. Det gad den ansatte så ikke at spilde sin tid med at notere - jeg formoder at det var kaffekanden der trak.

Efter en uge forsøgte jeg forsigtigt at forhøre mig om hvad der var sket samt hvor langt de var. Jeg havde nemlig beskrevet at det kunne have været dejligt hvis jeg kunne afhente den ugen efter. Retfærdigvis skal det siges at de klart sagde at de ikke kunne love at den var klar på en uge.

Men jeg fik intet svar overhovedet.

Jeg ventede nogen dage og prøvede igen. Til sidst da der var gået næsten 14 dage fik jeg en melding om at de ikke havde forstået at min pistol havde noget med korrespondancen at gøre. Givet vist fordi den gnavne mand ikke gad at skrive det ned selvom jeg sagde det til ham flere gange da jeg indleverede det. Derfor havde det kombineret med Bukkejagten taget længere tid.
Ærgerligt men ok, fair nok.

Jeg svarer tilbage og spørger om hvad status er samt om hvad de har fundet.

Intet svar indtil jeg får en besked om at våbnet er klar på en SMS (som jeg ikke kan svare på står der i den).
Men ikke et ord om hvad der var galt, hvad de har gjort eller nogen af de andre ting jeg har nævnt i min korrespondance med dem. Det er bare ikke i orden.

Heldigt at det ikke var en større ting hvor jeg med al respekt for virksomheden kunne spilde flere af mine penge dernede. Jeg vil fremadrettet i al fredsommelighed aldrig handle mere med dem uanset sammenhæng eller baggrund.

Afslutningen: Jeg kom der ned og opdagede at der ventede en regning på 1300,- , hvilket jf. det ovenstående og for den sags skyld loven, ikke er i orden. I en positiv tone vil jeg dog retfærdigvis pointere at de havde gjort deres arbejde rigtigt godt: og min pistol skyder således bedre end nogen sinde før.

9 maggio 2014

Super købsoplevelse

Er lige kommet hjem med min nye sx3 og er mega glad.
Havde ellers købt den lange model som jeg havde fortrudt, den byttede Christian da uden problemer og spørgsmål.
Meget kompetente mennesker der ved hvad de har med at gøre, super priser,super betjening .
UG med kryds og slange herfra.

Mvh Morten

11 aprile 2014