Valutata 5 stelle su 5

Ik ben altijd ontzettend tevreden met mijn behandelingen bij nagelstyliste Matta. Vooral de BIAB-behandeling is echt top! Mijn nagels zien er elke keer weer verzorgd, sterk en natuurlijk mooi uit.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I had a really good experience with Universal Nails. The staff were friendly, professional, and made me feel comfortable. My nails turned out exactly how I wanted and the salon was clean and well-orga... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I’m so happy with my nails Kimi did a great job, she was also very friendly and made me feel comfortable. I would recommend definitely going there if you want strong, pretty nails with detail.

Dettagli dell'azienda

1. Salone di manicure
  2. Centro estetico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De leukste en gezelligste nagelstudio van Amsterdam! Voor uw nagels, pedicure, manicure, wimper extensions, epileren, waxing en IPL.

3,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

NOOIT NAAR DEZE PLEK GAAN!!!!

Ontzettend veel viezigheid!!! NOOIT NAAR DEZE PLEK GAAN, JE GAAT SPIJT KRIJGEN. Ze gebruiken acryl in naamloze potjes, zodat je niet weet welke acryl ze gebruiken. Verder zijn mijn handen niet eens gedesinfecteerd, geen hygiene aan de tafel. De lamp waaronder je nagels worden gezet, zit helemaal onder.

De medewerkers kan je amper mee communiceren, hun truien vol met viezigheid van eerder cliënten en 0 ventilatie

23 febbraio 2026

Awful

Awful, don’t bother going in to the store they just rush you in and out without care, walk past go anywhere else than Universal Nails. Last 3 times I’ve been there they have been rude & not listened to my request which was not difficult because I didn’t want any polish. I noticed how rude they are talking about their customers walking in. Awful! Never again!
Not deserving of 1 star.

1 febbraio 2026

Horrible and DIRTY salon

I went in to get a gel manicure and pedicure in Tussen Meer Salon, and the staff were unbelievably rude. Instead of having a relaxing hour, the experience turned into a nightmare. They tried to cut my nails with dirty scissors, with nail remnants from another client and even some blood. I was absolutely shocked.

When I spoke up, the staff member slammed the tool down and used a different one without saying a word. Later, I politely asked for my nails to be trimmed shorter, and his response was a loud, firm “NO.”

I am still truly shocked by how I was treated.

28 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Spijt van de nagellak

Na een pedicure behandeling wilde ik dezelfde nagellak op mijn handen. Had ik niet moeten doen,
Geen gezicht bij een beschadigde lak werd er gewoon een laagje overheen gedaan. Veel te veel af gerekend.

28 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik kwam voor een biab behandeling

Ik kwam voor een biab behandeling. Ik heb nog vooraf gezegd dat ik mijn nagels niet te kort gevijld wil hebben en liefs mijn lengte behou zoals ze zijn. Ik had om 14.15 een afspraak,maar werd pas om 14.45 geholpen. Eerst een collega die mijn nagels kwam vijlen en vervolgens komt een andere collega en vijlt nog een keer. Ik dacht ik zeg nog niks, want ze weten wat ze aan het doen zijn. Uiteindelijk zijn mijn nagels ongelijk en veel te kort gevijld. Voor het bedrag van 70 euro had ik toch een veel beter resultaat verwacht. De nagels zijn slordig afgewerkt en mijn nagels zijn nu ongelijk. De medewerker vond ja, mijn nagels waren al ongelijk. Dat is een leugen en ik zie het als een smoes.
Dit is de laatste keer dat ik ze bezoek.

25 agosto 2025

Vreselijk onprofessioneel

Vreselijk onprofessioneel! Pedicure duurde 20 minuten waarbij mijn eelt er nog op zit. Mijn nagels zijn scheef geveild en tot op het vlees geknipt. Heel zonde van mijn tijd en geld want dit had ik thuis beter gedaan. Ben heel ontevreden over de behandeling en nooit meer! Zeker een afrader!

12 luglio 2025

Net geweest locatie linneausstraat

Net geweest locatie linneausstraat, nog nooit zo,n slechte pedicure gehad, jonge man schraapte even met rasp (die ik thuis ook gewoon in douche gebruik) over hiel en vond zelf dat hij klaar was. Heb geeist dat laag eelt met mesje verwijderd moest worden. Uiteindelijk heeft hij met mesje hier en daar een haal gegeven maar de rafels hangen er nog aan. Vervolgens nagels gelakt, na minstens half uur onder blower was de lak nog zo zacht dat toen hij eraan voelde de lak gelijk beschadigd was. Vervolgens bleek de lak niet meer goed en heeft hij alles eraf moeten halen. Ondertussen was hij ook met andere klacht bezig dus na wederom 10 minuten wachten ben ik zonder lak de winkel uitgegaan. 40 euro armer en bij thuiskomst een schoen vol bloed want hij bleek dus ook nog eens mijn nagelrand teveel hebben weggeknipt. Wat een vreselijke zaak, inmiddels afspraak moeten maken bij andere pedicure om voeten te laten herstellen. Schandalig, nooit meer!!!

8 giugno 2025

Manicure gellak

Ik ben ontzettend ontevreden over mijn bezoek aan Universal op de Kinkerstraat. De gelnagels zijn slordig aangebracht, alsof er snel en zonder zorg een lakje overheen is gedaan. Zelfs het vijlen was haastig en onprofessioneel uitgevoerd, zo slecht dat ik uiteindelijk mijn nagels zelf heb moeten bijvijlen.

Ik heb de medewerkster meerdere keren moeten aanspreken op het werk en pas na een discussie deed ze wat meer haar best. Helaas was het eindresultaat nog steeds ver onder de maat. Ik schaam me zelfs voor hoe mijn nagels eruitzien.

Voor mij absoluut geen tweede keer. Ik raad deze salon dan ook zeker niet aan!

28 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vorige dinsdag bij Matta mijn nagels…

Vorige dinsdag bij Matta mijn nagels gedaan en pedicure super!Kan zonder afspraak mijn nagels doen in lineusstraat maar in dit geval toch een gemaakt en Mevrouw Matta werkt secuur en verzorgd Dank U Groetjes Haidy

25 marzo 2025

Ongelofelijk slechte service

Ongelofelijk slechte service. Laten je gewoon een uur wachten terwijl ze rustig pauze aan het houden zijn. Bij de vraag wanneer ik geholpen word krijg ik geen reactie. Klantonvriendelijk. Onhygiënisch en asociaal. Totaal geen aanrader.

7 febbraio 2025

VERSCHRIKKELIJK!!

VERSCHRIKKELIJK!!! WAARSCHUWING!! ga absoluut niet naar de kinkerstraat, wat een afschuwelijke vieze gore nagelstudio incl. die 2 heksen die daar werken. Ik kom hier NOOIT meer, dit was een helse ervaring!!!

29 gennaio 2025

Op 20 Januari 2025]

Op 20 Januari 2025], had ik een afspraak bij Universal Nails aan de Kinkerstraat 319.
Tijdens de behandeling gaf ik de nagelstyliste duidelijke instructies over hoe kort ik mijn nagels wilde hebben. Ik wees haar er specifiek op dat ik huid onder mijn nagels heb en vroeg haar om daar voorzichtig mee om te gaan.

Helaas negeerde de styliste mijn waarschuwingen. Terwijl ze mijn nagels knipte, knipte ze ook een stuk uit mijn vinger vandaan in Dit veroorzaakte hevig bloeden en ik was in shock door de situatie. De pijn was op dat moment ook intens tot nu toe nog steeds! Het bloeden was moeilijk te stoppen.

Na het incident begon mijn vinger ernstig te ontsteken. De vinger tintelt constant en doet ontzettend veel pijn, waardoor ik nauwelijks mijn rechterhand kan bewegen. Mijn dagelijkse bezigheden zijn hierdoor ernstig beperkt. Zelfs simpele taken zoals afwassen zijn extreem pijnlijk. Vanwege de ernst van de situatie heb ik een arts moeten bezoeken voor medische behandeling en zit ik dan ook nu in mijn tweede week van een antibiotica kuur.

Ik ben van mening dat dit incident vermeden had kunnen worden als de styliste mijn instructies serieus had genomen.

Geen excuses begrip of toenadering,
Het laatste woord is hier nog niet over gesproken!

20 gennaio 2025

Ja helemaal top

Kon terecht zonder afspraak! Matta heeft mijn biab gezet, super lieve vrouw en oprecht super goed gedaan heb al aardig wat sets gehad en dit was de beste tot nu toe. Ook een pedicure laten en ik heb niks te klagen super.

22 gennaio 2025

Matta is de beste

De beste en mooiste nagels die ik ooit heb gehad gedaan door Matta. Ik ga nu altijd m’n afspraak inplannen bij Matta!

Groetjes Dina

2 dicembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più