Deze shop levert vlot top qualiteit producten. Ze doen helemaal niet moeilijk bij redelijke retouren. De prijzen zijn ook acceptabel.
Tevreden over de aankoop. Positief is ook de keuze voor een pick-up point. Echter liep de levering vertraging op, omdat de aanvulling op mijn huisnummer, namelijk een 1 voor één hoog (officieel he... Leggi di più
Der größte rotzladen für Berufsbekleidung. Schuhe bestellt die leider nicht gepasst haben und retour geschickt. Karton wohl auf der Reise kaputt gegangen(bei Versand aufgabe heile) und daher verweiger... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dé specialist in bedrijfskleding, werkkleding, werkschoenen, PBM's en werktassen sinds 1985 ✔️ De beste merken ✔️ Borduren en bedrukken mogelijk ✔️ Klantbeoordeling: 9,3!
Handelsweg 6, 1785 AE, Den Helder, Paesi Bassi
- 0223661300
- marketing@unishoreworkwear.com
- www.unishorebedrijfskleding.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
lang wachten
bezorgtijd 1,5 week, das best lang. als daarna postnl ook nog bezorgtijd verlengt is dat knap vervelend. producten zijn wel prima.
Portwest regenparka, een aanrader
Snelle levering, goed verpakt, sterke lichtgewicht waterdichte jas en de maat klopt. Handige details in het model.
Draagt prettig over je jas.
Top kwaliteit .
Prima kwaliteit voor zeer interessante…
Prima kwaliteit voor zeer interessante prijs
Prima service
Prima service, alles double check zodat niets verkeerd kan gaan. Ben er erg blij mee.
De bestelde werkbroek werd snel…
De bestelde werkbroek werd snel verstuurd. Voldeed exact zoals beschreven in de omschrijving. Helaas viel de broek kleiner uit in vergelijking met mijn andere werkbroeken van een ander merk. Ruiling werd direct geregeld en nadat mijn broek retour was gestuurd en ontvangen door Unishore werd de grotere maat direct toegestuurd. Volgende dag al netjes ontvangen en deze zit als gegoten! Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs! De bestelling kon gevolgd worden via PostNL wat prettig is zodat je weet wanneer je de bestelling kunt verwachten! Niets dan lof voor dit bedrijf!
Der Overall genau wie beschrieben.
Der Overall genau wie beschrieben.
Der Versand schnell.
Wird eine feste Adresse in Sachen Arbeitskleidung
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd
Wat besteld was is geleverd
En de kleding is zeer oke😀
(Veel complimentjes gekregen top)
Het bedrijf verkoopt goede producten en…
Het bedrijf verkoopt goede producten en levert keurig op tijd.
Prima jas gekocht
Prima jas gekocht, zit lekker goede pasvorm, voor een betaalbare prijs
Denken goed mee met de klant
Denken goed mee met de klant
Drukwerk ziet er goed uit
en zijn zeer vriendelijk !
prima webshop
Goede kwaliteit spullen voor een schappelijke prijs.
Supersnelle service, de volgende dag al in huis.
De schoenen waren de volgende dag al binnen.
Supersnelle service. Collega vond het hele fijne schoenen, vielen alleen iets te groot. Dus maatje kleiner besteld.
Jas meteen vervangen
De geleverde HIVIS-jas bleek binnenin de mouwen loskomende naden te hebben. Duidelijk (productie)fout van de manufacturer. Niettemin stuurde Unishore meteen een nieuw exemplaar. En ik mocht het eerste gewoon houden! Dat is service.
Elke keer weer goed
Ik heb dit keer een regenjas en broek van Helly Hansen besteld. Ook deze keer werden de spullen weer snel en correct geleverd.
Goede site met duidelijke voorraad…
Goede site met duidelijke voorraad status. Ook na mijn bestelling kon ik nog via de mail artikelen toevoegen zonder extra verzendkosten.
Vlotte levering
Vlotte levering, en het product was zoals ik verwacht had.
Laarzen waren te groot terug gestuurd…
Laarzen waren te groot terug gestuurd en binnen 2 dagen een andere maat in huis
Perfecte service