Jeg henvendte mig til Unidrain per email med ønske om hjælp og rådgivning: vores håndværker installerede et unidrain classic afløb og ovenpå en unidrain highline ramme. Intet under, at classic risten... Leggi di più
Har fået lavet to badeværelser med Unidrain Highline Custom i begge. Klart det flotteste på markedet. Dyrt - men det ved man jo når man bestiller. Derudover så fik vi fantastisk service og hjælp af... Leggi di più
Unidrain Reframe. Da jeg for mere end et år siden fik totalrenoveret mit badeværelse besluttede jeg mig for at købe Unidrain Reframe. Der blev indkøbt hylde med skraber til brusebad, holder til WC... Leggi di più
Designet er pænt, men vandlåsen er under al kritik. Jeg fortryder bittert, at have anvendt Unidrain, da man skal rense vandlåsen minimum hver anden uge. Har forsøgt at kontakte deres kundeservice, som... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Unidrain - ny standard i gulvafløb
Farum Gydevej 71, 3520, Farum
- www.unidrain.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Oplevede pludselig problemer med mit…
Oplevede pludselig problemer med mit afløb efter 3 år, efter noget snak frem og tilbage omkring badeværelsets opbygning kom vi frem til at det var pga. en nyligt installeret vaskemaskine, der lavede ballade da der pludselig var flere vandlåse.
Super hjælpsomme på både telefon og mail, og ingen ventetid overhovedet før jeg kom igennem til den rette person.
Lavede nyt badeværelse i foråret og…
Lavede nyt badeværelse med Unidrain i foråret og oplevede at afløbet ofte stoppede. Borede hullerne i sien over vandlåsen 1 millimeter større og det hjalp men flyttede problemet over til vandlåsen hvor der også var for lidt plads.
Lavede sprækken et par millimeter større med en vinkelsliber og nu virker det fint.....skal ikke rense mere hver 4. dag :-)
Et lille hint til Unidrain er at den lille bøjle man trækker vandlåsen op med er svær at få fat i når man nu står i badet og det stopper....en lille fordybning i til fingeren ville løse problemet.
Et lille hak i den ende af den lange toprist ville også gøre at man ikke brækkede neglene i forsøg på at få den op!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice!
Har fået en Unidrain sæbehylde, og manglede et kit til at lime det op - det kunne de nemt hjælpe med, og tilmed super hurtigt.
Ikke sidste gang jeg køber et Unidrain produkt.
Fornem kundeservice!
Jeg fik lavet badeværelse, og fik i den forbindelse et Unidrain installeret. Dette var dog en speciel model til meget lav indbygnigshøjde. Jeg havde dog det problem at det ofte stoppede til. Jeg ville derfor gerne have den lille si som tager tager det værste inden det kommer i afløbet. Problemet er dog at sådan en si skal placeres oven på en vandlås. Pga. den lave højde kan man ikke få vandlås der passer til den helt lave model.
Jeg ringede og fortalte om problemet, og de havde hørt om det før. De fandt en vandlås på lageret og savede den til så dan passede til mit afløb i dybden. Derefter kom de den i en kuvert, og sendte den til min adresse uden beregning!
Kundeservice i en liga jeg aldrig har oplevet før. Perfekt.