3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

God oplevelse hos UMI Sushi i Vanløse

I går aftes spiste en veninde og jeg hos UMI Sushi i Vanløse. Det var alt i alt en god oplevelse - høflig og effektiv betjening og udmærket mad (der kan dog fås bedre sushi rundt omkring i København). Mit største kritikpunkt er, at man skal bruge sin egen telefon for at se menuen til deres ad libitum og også bestille. Jeg ved godt, de fleste mennesker i dag har en smartphone, men det er trods alt ikke ALLE, der har en - det burde man tilgodese og i stedet lade folk bestille via iPad, som man kan opleve andre steder.

19 marzo 2025

Meget dårlig service

Min mand og jeg havde bookede et bord d.31.10.24 kl.17.30 i Valby.
Grundet massiv kø, ringede vi kl.17.27 for at fortælle vi kom 5-10 min forsinket.
Pigen der tager telefonen fortæller vi ikke har en reservation
Vi fortæller hende at vi har en bekræftelse på mail, men hun fastholdt at vi ingen reservation har. Vi spørger hende om der så er et ledigt bord. Hun siger at det er der ikke. Vi sidder så der på en date aften, hvor vi har fået passet børn og kan ej få plads andre steder til sushi. Så vi må kører hjem igen. Super skuffende
Jeg skriver efterfølgende en mail, hvor jeg vedhæfter billed af min bekræftelse. Men det virker ikke til at den som besvare min mail forstår det, da der bliver svaret på noget helt anden

Jeg sætter ikke mine ben hos jer mere og vil ej anbefale det til nogen!!!

31 ottobre 2024

Leverer ikke som aftalt.

Foretog en større take away bestilling til et fødselsdagsselskab. Var egentlig tryg nok ved det da vi har bestilt derfra tidligere også. Da vi kom for at hente maden til den aftalte tid gik de igang med et lave maden. Vi ventede i 30 minutter mens vi havde gæster derhjemme. Forsinkelsen passede os også rigtig dårligt da vi havde en baby der også skulle tilgodeses. Havde de bare ringet og sagt at de ikke kunne blive klar... Har skrevet en mail til stedet så jeg ikke skulle beklage mig sådan et sted som her, men den mail blev ignoreret.. Maden smager ok men ikke bedre end sushi som man kan få alle mulige andre steder...

10 agosto 2024

Dårlig service

Dårlig service. Vi fik serveret vores sushi efter en time. Folk som var kommet efter os, fik deres mad serveret før os. De glemte at servere drikke varer, og vores bestillinger blev ikke noteret, men blot husket i hovedet. Alt i alt en rigti skuffende oplevelse. Skal helt klart ikke spise derinde igen. Spild af mine penge.

20 gennaio 2024

Godt men ingen soya eller pinde :(

Første take away oplevelse fra den nye restaurant i Valby. Sød betjening ved afhentning og relativ hurtigt var maden klar. Sushien var god men det trak ned at de desværre havde glemt både soya og pinde til at spise med… 4 stjerner fordi solen skinner men det kunne også været blevet en 3’er da soya og pinde er et must…

16 aprile 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito