Uggerhøj - Kokkedal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kokkedal Industripark 25, 2980 Kokkedal, Nordsjælland, DK

Solgte min gamle Fiat 500. Oplevede en god og hele vej igennem fair dialog omkring pris stand af bil mv. Jeg fik mine penge dagen efter bilen var afleveret. En tilfreds kunde :-)

Jeg oplevede god kundeservice, lånte en elcykel til at køre hjem på da der skulle nye bremseskiver på Video dokumentation og hvor man for en pris på arbejdet inden udførsel syntes jeg godt om Yderm... Leggi di più

Sæde var ikke sat tilbage, knaldede hovedet ind i dør rammen. Der var rodet ved mine køreindstillinger, autopilot var slået fra. Hastigheds Skiltevisning var slået til. Stod et andet sted i me... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni
  4. Servizio di leasing di auto
  5. Concessionario Citroën
  6. Concessionario Opel

Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

• Kokkedal Industripark 25, 2980, Kokkedal, Nordsjælland, Danimarca

• 49 18 04 00

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

155 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

hjulskift

Super fint og hurtigt som sædvanligt

27 novembre 2023

Herligt! Tak for din feedback! 🥳✨🎈

Meget tilfreds

Aflevere bilen klokken 8 jeg fik at vide at den var færdig ved tre tiden men jeg fik en op ringning ved 13.00 tiden jeg kunne få min bil nu dejligt

20 novembre 2023

Fantastisk! Tak for din feedback ✨🤩

God service

God service - imødekommende personale 👍

26 ottobre 2023

Skønt! Tak for din feedback 🎈🤩

Super betjening af Karsten og Flemming

Vi er kommet hos Malmsted, nu Uggerhøj i over 20 år og har i alle årene været betjent af Karsten og Flemming. Vi føler os altid godt behandlet af dem. Selv om vi nu bor 100 km fra Kokkedal kører vi gerne Astraen dertil. Så pas på jeres 2 dygtige medarbejdere. Vh Jørn og Tove Skovsgaard Bjergsted Bakker 4470.

3 ottobre 2023

Dejligt at høre! Tak for jeres feedback 🤩🎈

Super service,

Super service.
Følte mig velkommen lige fra jeg trådte ind af døren, bestilte tid til service, spurgte om lånebil. Da min bil blev afleveret til service stod lånebil klar.
Ved afhentning efter service igen følte jeg mig så velkommen.
Kan på det varmeste anbefale Uggerhøj Kokkedal.

9 ottobre 2023

Dejligt at høre! Tak for din feedback 🤩🎈

Mandags bil

Jeg har ikke fået lavet mit sæde, (der skal nyt i )aircondition ( der skal ny kompresser i) og den der fortæller hvor meget jeg må køre.

Jeg tror det er en mandagsbil, tandremmen er skiftet, kun efter 3 år

29 settembre 2023

Hej Jette

Det lyder altså ØV hvis du føler, du har fået en mandagsbil.
Tror du ikke det er noget, vi skal ha' fundet ud af.

Jeg fanger vores afdeling i Kokkedal.

Bedste hilsner,
Julie / Uggerhøj