Uggerhøj - Herning Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Wedellsborgvej 1, 7400 Herning, DK

Jeg vil gerne give min bedste anbefaling af UGGERHØJ Herning. Det er den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i forbindelse med en bilhandel. Sælger gik af vejen for at imødekomme mine behov og øn... Leggi di più

det sprinkler væske i har hældt på er åbenbart ikke var Frost sikker for ved minus 7 grader virkede det ikke før bilen var godt varm . Ydermere fik bilen ikke en vask efter service og nogen kunder f... Leggi di più

Vi skulle have skiftet gearkasse -uggerhøj Herning … harly fandt een ombytter til god pris i dk- Dejligt med en mand med netværket iorden.. køreklar hurtigt😀 Tak Frank ude i værkstedet - den skulle... Leggi di più

Jeg var tilfreds med udførte arbejde fra værkstedet. Den person som er udført opgaverne er god til at forklare, hvad han har gjort. Pga ham, vil jeg give 5 stjerner . Anbefales, at give tyd... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni
  4. Servizio di leasing di auto
  5. Concessionario Citroën
  6. Concessionario Opel

Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

153 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super dygtig medarbejder og er altid…

Super dygtig medarbejder og er altid klar til at hjælpe med at løse eventuelle problemer eller svare på spørgsmål.
En salgsafdeling, som lytter til ens behov og finder den bedste bil til prisen.

11 aprile 2024

Hvor er det dejligt! 🥳 Mange tak for din feedback 🌞✨

Uggerhøj Herning

Jeg kan med mange ord rose og anbefale Uggerhøj Herning, jeg giver fuldt stjerner til salgschef Kristian G Nørremark, som har givet os den bedste og professionel hjælp og service , tusind tak Kristian! Du vil blive husket og vi vender tilbage når vi vil have bil igen

16 aprile 2024

Risposta di Uggerhøj - Herning

Hvor er det dejligt! 🥳 Vi sender en kæmpe krammer til Kristian ❤ Og tak for din feedback 🌞

Manglende kontakt

Den oplyste pris var uden moms. Skulle selv følge op på om den bestilte reservedel var kommet, selvom der var blevet lovet, at der ville komme en sms eller opringning. Reservedelen var ankommet 14 dage inden jeg ringede og rykkede?? Skulle så stilles op til flere personer for at få en tid??
Fint behandling ved selve værkstedsbesøget, som var hurtig og effektiv..

16 aprile 2024

Kommunikation mellem partnerne kan gøre bedre.

Anbefales, at give tydelige og klart information fra kundeservice.
Fx hvem man kan kontakte ang. skade, service, regning osv.
Samt være smilende overfor kunderne. Det kan give positive vibs.
Tak.

15 aprile 2024

Dejligt, vi skriver det bag øret og giver videre 👍 Tak for din feedback! 🚀

God velkomst

God velkomst, tider overholdt og arbejdet udført perfekt

5 aprile 2024

Hvor dejligt! 🤩 Tak for din feedback 🥳

Hurtige medarbejdere…

Høflig og hurtig betjening af kompetente medarbejdere .
Fin opholdsstue med gratis kaffe...var lige ved at tro det var en Coffee Shop🥰
Og gode råd med på vejen ang min bil

13 marzo 2024

Risposta di Uggerhøj - Herning

Hvor er det dejligt, du er selvfølgelig altid velkommen i Uggerhøjs Kaffebar 😜🤩 Tak for din feedback 🥳

Olieskift 1500 kr og intet andet og kun…

Olieskift 1500 kr og intet andet og kun 8 måneder efter de sidst skiftede. For mig lyder det vildt dyrt og det burde ikke være nødvendigt når manualen siger 30000 km og jeg har kørt under 10000. Bortset fra det er de rigtig dygtige rent teknisk

5 aprile 2024

Hurtig handling

Hurtig handling - ingen bøvl med lånebil - venlig betjening

15 marzo 2024

Dejligt! 🤩 Tak for din feedback 🎈

Uggerhøj topklasse

Det at man får en video på hvad der er galt og skal laves er en fed oplevelse og at man kan se hvad det koster

7 febbraio 2024

Risposta di Uggerhøj - Herning

Dejligt, tak for din feedback 🥳✨

Ingen lånebil til garantireparation?

Jeg brugte autoriseret værksted til denne garantireparation, men de første dage var det ikke muligt at have en låne-bil, med stor "leje-udgift" til følge, da jeg måtte til biludlejningsfirma - og dette bare fordi, jeg ikke har serviceaftale. Det var en stor garantireparation. Bilen kører nu fint - blev afleveret lidt sjusket, så jeg måtte en tur forbi igen, men derudover.

25 gennaio 2024