2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

0 stjerner, hvis det var muligt. Efter 2 forsøg var hakkebøffen stadig ikke stegt, og resten af selskabet var færdige med at spise. Så vi sagde, at de bare skulle glemme hakkebøffen.
Da vi så skal betale siger tjeneren, at de har givet os 10% på hakkebøffen, som vi aldrig fik. Måske de skulle slå sig på comedy-shows, for mad kan de sgu ikke lave🤣🤣🤣

20 giugno 2025

Udby Kro, 4760

Vi var på Udby Kro den 12. april, hvor jeg skulle have biksemad. Biksemaden var kødet fra deres dagens menu med gammeldags oksesteg (kødet var i oksekødskødtrævler), som de havde blandet blandet med sovs fra deres oksesteg menu. Og der var ikke løg i biksemaden, spejlægene var overstegt. En biksemad er med kødterninger af svinekød eller oksekød, og skal ikke være skamkogt. Lige over for os sad andre der ville have biksemad. Og lige pludselig kunne de godt finde svinekød til en rigtig biksemad. Det vil sige at den biksemad kunne jeg lave bedre selv derhjemme, og det vil være billigere. Deres argument var at sådan laver vi biksemad her, der er forskel fra sted til sted, det var hvad de sagde.
Vi har tidligere spist biksemad hvor det var den samme ejer af kroen (året 2023), og der var det en fantastisk biksemad vi fik og den var lige som vi ønskede det med kødtern, løg, og spejlæg der ikke var overstegt.

12 aprile 2025

En blandet oplevelse

For ca en uge siden var vi en gruppe der besøgte Udby Kro.

Vi skulle spise deres frokost buffet. Buffeen levede på ingen måde op til mine forventninger (vi var flere). Sildene, rullepølsen og frikadellerne var ok, tarteletterne var blege, kolde og bløde og fyldet var et lunket miskmask, uspiseligt fyld.
Ostene var flødeoste med tilhørende bløde kiks og nogle oste havde overskredet sidste dato.

Det er en hyggelig gammel kro, men serveringen var en stresset omgang.

På kroen er der meget smukt/sjov kunst fra hele verden rigtig god ide.

På grund af maden kommer jeg aldrig igen.

29 settembre 2024

Charmerende gammel kro

Min kæreste og jeg overnatter her, da vi skulle til et bryllup og ikke havde mulighed for at køre hjem samme dag. Kroen, er spækfyldt af charme og historie. Man kan virkelig mærke at dette er en kro som har stået der i årevis.
Jeg fandt det yderst charmerende og hyggeligt. Men hvis du forventer et hotel/kro hvor det er super moderne og helt nyt så bliver du vældig skuffet. Men hvis du går ind i oplevelsen med forventningen om at dette er en ældre kro fra 1700 tallet så er du sat i det rette mindset til en hyggelig oplevelse. Man føler sig næsten hensat til en lokation som kunne havde medvirket i serien matador.

De ansatte var virkelig søde, imødekommende og flinke. Jeg har aldrig mødt så behjælpeligt et personale før. Jeg giver udbykro 5 ud af 5 fordi det fuldt ud levet op til min forventninger.
Men som sagt hvis du forventet et morderne luksus hotel med spa og pool så skal du lede videre. Men forventer du en hyggelig lokation fyldt med charme så bliver du bestemt ikke skuffet.

7 settembre 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito