TrueStuff holder ualmindelig høj kvalitet og er smukt sengetøj. Selv efter mange gange vask ved 60 grader, beholder det facon og farve fremragende. At det er GOTS certificeret er meget vigtigt, så vi... Leggi di più
Har handlet hos TrueStuff gennem mange år og har altid været yderst tilfreds. Smukt og lækkert økologisk sengetøj, som holder i mange år. Betræk kan ofte kan kombineres på tværs så det er nemt at sup... Leggi di più
Det skønneste økologiske sengetøj og håndklæder. Har købt flere sæt igennem de sidst 10 år, mest fordi det er rart med forskellige mønstre - de er holder facon, de holder farver, de holder vask efter... Leggi di più
Sengetøjet fra TrueStuff er af en fremragende kvalitet, der tåler vask i mange år, uden at det kan ses eller mærkes. Jeg bruger stadig håndklæder i hør/bomuld, jeg købte for flere end 15 år siden, o... Leggi di più
Eksklusivt sengelinned, mange størrelser, også til dobbelte og ekstra lange dyner og puder i specialmål. 100% certificeret økologisk bomuld.
Stubagervej 11, 8220, Brabrand, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super hurtig besvarelse på spørgsmål. Kompetent vejledning. Reklamation involveret - resultatet blev en ekstralevering (ikke ankommet endnu, men aftale indgået). Lidt langsom levering - men det kan ikke få anmeldelsen ned på under 5 stjerner.
En bedre gave findes ikke. Kvaliteten er helt i top og så er det økologisk.
Gives det til bryllup, holder det til sølvbryllup, så kan der ønskes nye, hvis man ikke har købt i mellemtiden.
Stort ønske , at der også kunne købes duge.
Jeg har de sidste 3 år købt forskellige sæt sengetøj hos TrueStuff. Det er super smukt økologisk sengetøj i et tidsløst nordisk design😄
Det er så skønt at sove i og vågne op til, at det er svært at forlade sin seng om morgenen😲
Jeg har også lige købt boxlagen, som jeg var spændt på at tage i brug, fordi jeg har elevationsseng, så jeg har kun brugt stræklagner tidligere. Men boxlagnet er meget bedre, fordi det er fast og holder madras / topmadras på plads hele tiden, så jeg ikke skal rykke det på plads hver morgen😉
Dejligt, at de kommer hvert år på udstillingen ‘Mit Hjem Er Mit Slot’ på Frederiksberg i Kbh., så man kan se sengetøjet i virkeligheden😃
Kundeservicen er i top hos Mette og Hanne og sengetøjet bliver sendt lynhurtigt. Så de bedste anbefalinger herfra.
Venlig hilsen Anne-Mone Sørensen Vesterbro, København
Ganske enkelt: det bedste sengelinned der findes!
Og Iøvrigt også de fantastiske håndklæder.
Meget vanedannende :)
Jeg er vild med Truestuff `s sengetøj - super kvalitet - har mange sæt!
Altid hurtig levering og god service!
Igen meget hurtig levering af det lækre sengetøj 🤗

Risposta di TrueStuff
Altid fantastiske varer fra Truestuff, meget høj kvalitet.
Jeg kan kun give min allerbedste anmeldelse.
Fine økologiske varer. Hurtig forsendelse. Fin kundeservice
Hurtig levering og helt fantastisk sengetøj.
Super lækker kvalitet, hurtig betjening og stærkt vanedannende 🤗
Hurtig og venlig ekspedition. Virker meget professionelle og har bl.a. sengetøj i mange lækre kvaliteter, der ikke fås mange andre steder. Bestemt et besøg værd hvis man værdsætter kvalitet og god betjening.
Sengetøj i topkvalitet! Fremragende service!
Har købt sengetøj de sidste 3-4 år og er aldrig blevet skuffet over kvalitet eller design. Der er større forskel end man tror på konventionelt sengetøj (som kan føles stift og lufte af kemikalier når det er nyt) og Truestuff's sengetøj i økologisk bomuld som er blødt og i en lækker tyk kvalitet.
Når du har prøvet det, har du ikke lyst til at bruge andet :)
Mette
Har netop købt endnu et sæt sengelinned hos Truestuff. Lækker blød kvalitet og smuk design. Vil simpelthen ikke sove i andet. Overskuelig webbutik med flotte fotos, god service og hurtig levering. Vil helt sikkert handle med Truestuff igen.
Birthe
Har købt babylinned til barnebarnet og sengelinned 2 gange til os selv. Syntes vores nye seng krævede noget nyt og specielt lækkert.
Kvaliteten er superblød og lækker, designet diskret og lige efter min smag.
Så nu bruger vi ikke andet.
Og så er det selvfølgelig et plus,at truestuff står for ren økologi og bæredygtighed.
De bedste anbefalinger
Else Marie