Har handlet hos TrueStuff gennem mange år og har altid været yderst tilfreds. Smukt og lækkert økologisk sengetøj, som holder i mange år. Betræk kan ofte kan kombineres på tværs så det er nemt at sup... Leggi di più
Det skønneste økologiske sengetøj og håndklæder. Har købt flere sæt igennem de sidst 10 år, mest fordi det er rart med forskellige mønstre - de er holder facon, de holder farver, de holder vask efter... Leggi di più
Sengetøjet fra TrueStuff er af en fremragende kvalitet, der tåler vask i mange år, uden at det kan ses eller mærkes. Jeg bruger stadig håndklæder i hør/bomuld, jeg købte for flere end 15 år siden, o... Leggi di più
Eksklusivt sengelinned, mange størrelser, også til dobbelte og ekstra lange dyner og puder i specialmål. 100% certificeret økologisk bomuld.
Stubagervej 11, 8220, Brabrand, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fantastisk sengetøj og altid imødekommende vejledning og information
Stor anbefaling herfra

Risposta di TrueStuff
Ich habe zuerst Bettwäsche von True Stuff nach der extrem schönen Optik gekauft. Nach dem ersten Gebrauch konnte ich mich von der hohen Qualität der Verarbeitung überzeugen.Die Bettwäsche ist unglaublich angenehm auf der Haut, so das wir weitere Bettwäsche bei True Stuff bestellt haben.

Risposta di TrueStuff
Jeg anbefaler TrueStuff for høj kvalitet i tekstil og design. Jeg anbefaler jeres sengetøj til alle der vil høre på det og jeg er glad for at I findes.

Risposta di TrueStuff
Det er virkelig lækkert sengetøj og god service. Det er meget holdbart i længden, så selvom prisen virker høj, så holdet det "en livstid."

Risposta di TrueStuff
Super lækkert og flot sengetøj i høj kvalitet.
Hurtig levering.

Risposta di TrueStuff
Jeg har købt sengetøj mange gange hos TrueStuff og jeg har altid oplevet at alt er som det skal være. Perfekt service, flot design og rigtig rar kvalitet at sove i. Kan helt klart anbefales!

Risposta di TrueStuff
TrueStuff holder ualmindelig høj kvalitet og er smukt sengetøj. Selv efter mange gange vask ved 60 grader, beholder det facon og farve fremragende. At det er GOTS certificeret er meget vigtigt, så vi minimerer kemien i produktion samt på vores hud. Produceres i EU er et stort plus. At handle på webshop samt forsendelse fungerer perfekt.

Sehr schöne Qualität und ästhetischer Design. Danke

Risposta di TrueStuff
Für mich meine absolute Lieblingsbettwäsche. Hervorragende Qualität, wunderschönes zeitloses Design, dabei absolut ökologisch und nachhaltig produziert. Auch der Versandservice ist sehr gut.

Det lækreste sengetøj. Stærkt vanedannende 🤩
Fine farver som pynter i ethvert soveværelse.
Også en skøn gave at gi' til sine kære ❤️
God og hurtig service.
Kan kun give mine bedste anbefalinger 🙏

Fantastisk sengetøj
Jeg har nu 3 sæt sengetøj fra TrueStuff, købt efterhånden som mit tidligere (billigere, ikke-øko) sengetøj har givet op og/eller blevet grimt.
Sengetøjet fra TrueStuff bliver ved med at være pænt, selv når det har været vasket masser af gange. Og det er så kraftigt i vævningen, at lægger man det omhyggeligt sammen, er det helt fint og glat, når man lægger det på.

Risposta di TrueStuff
Hurtig levering, og fantastisk kvalitet... Lagnerne minder rigtig meget om damask og så er de gots, så kan det ikke bedre. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos True Stuff.

Risposta di TrueStuff
Sengetøj fra TrueStuff er verdens bedste. Vask efter vask ser de ud som nye. Jeg synes, at det er meget vigtigt at støtte en firma, som producerer i Europa.
Jeg kan 100% anbefale TrueStuff, hvis man vil have 1. klasse sengetøj.

Risposta di TrueStuff
Har været kunde gennem mange år og givet som gaver til familien. Virkelig god kvalitet. Holdbart i knapper, lynlåse og farver også efter mange vaske. Produceret i Europa.
Lækkert design. Husk at måle din hovedpude rigtigt!

Risposta di TrueStuff
- høj kvalitet- sund fornuft - rene produkter - langtids holdbare- investerings objekter😉. Alle i familien har fået sengetøj i gave. Som I gamle dage, hvor man kunne arve sengetøj, da det bare holder og holder

Risposta di TrueStuff
Hurtig levering, god kvalitet. Kunne måske ønske lidt mere spræl i designet.

Risposta di TrueStuff
Super Qualität und guter Service.Über Jahre nur gute Erfahrungen gemacht.

Risposta di TrueStuff
Sengetøjet fra TrueStuff er slidstærkt og bliver bare ved med at være pænt og lækkert! Og så får det på en eller anden magisk måde selv de tunge vinterdyner til at føles lette og luftige. Der er ingen vej tilbage, når først man har prøvet kvaliteten her!