Valutata 3 stelle su 5

De laagste prijsgarantie zoals in de TV spots in meestal niet waar helaas. Reden is dat zijn met online aanbieders vergelijken wat software matig kan. Via bvb TUi heb je vaak aanbiedingen van 2+1 gr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Op de site hotel gezocht voor centrum Parijs in een bepaalde buurt. Verder geklikt bij een bepaald hotel 0,2km van de regio die we zochten, ook op kaart stond dit zeer duidelijk aangegeven. Hotel gebo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Swinton hotel in Londen. Vloerbedekking in de kamers vol met vlekken, kamers niet naast elkaar (wel specifiek gevraagd bij boeking) volgende avond kamers op dezelfde verdieping maar nog steeds niet na... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hotel

Scritti dall'azienda

Op trivago.nl vinden reizigers hun ideale hotel voor de beste prijs. Als ’s werelds grootste online hotel zoekmachine vergelijkt trivago prijzen van meer dan 700.000 hotels op meer dan 200 boekingssites van over de hele wereld. Door meer dan 82 miljoen beoordelingen en 14 miljoen foto’s van hotels te integreren is het makkelijk om uw ideale hotel te vinden. trivago wordt gebruikt door meer dan 45 miljoen gebruikers per maand. Zij gebruiken de uitgebreide filters om de beste deal te vinden en besparen hiermee gemiddeld 35% per boeking. trivago heeft momenteel websites voor 47 landen in 28 verschillende talen.

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 3 stelle su 5

Hotels zijn tot € 100 goedkoper rechtstreeks op via touropertor

Via bvb TUi heb je vaak aanbiedingen van 2+1 gratis en HP in plaats van ontbijt alleen
Voor ons ws et verschil voor een hotel in Willingen via TUI meer dan € 100 per persoon goedkoper voor de 3 dagen.

30 gennaio 2026

What A RIPPOF

What A RIPPOF.

Every single check I've done with Trivago, I've found Trivago shows a HIGHER PRICE than it is with the individual providers themselves.
It's no wonder Trivago was fined $44.7 MILLION for misleading information.
Trivago's information is STILL MISLEADING.

3 febbraio 2026

Liever 0 sterren

Liever 0 sterren.
Wat een irritante, vervelende, k..reclame.
Wij wonen hier in Nederland.
WAAROM MOET DIE RECLAME IN HET ENGELS?
Is het al niet erg genoeg dat je in de grote steden bij restaria, winkels, enz. In het buitenlands wordt aangesproken 🤑

21 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een boeking gedaan via Trivago en…

Een boeking gedaan via Trivago en meteen betaald via Ideal (04/12/2025 ) . echter geen boekingsnummer of reservering ontvangen. contact opnemen met trivago gaat niet alleen via de mail echter moet je dan je boekingsnummer invullen wat ik niet heb !? dus kom je niet verder mee. op bankafschrift staat Trip.com uiteindelijk daar maar eens contact mee gezocht maar deze geven aan dat ze samenwerken met Trivago waar de reservering vandaan moet komen.... dus nu 6 telefoongesprekken verder en 4 aangemaakte "tickets" nog geen reactie of oplossing. waardeloos systeem en zeker onbetrouwbaar !!!!!!!!!!! en de incheck dtum komt eraan

12 dicembre 2025

Afroming van de omzet...

Als klein hotel sloot ik mij aan bij Trivago. Het kostte mij bijna 500 euro per jaar. Ik kreeg er echter niet één gast extra door. Het kostte mij vervolgens heel veel moeite om van Trivago af te komen. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat Trivago hun verdienpatroon haalt uit de bestaande, hardwerkende hoteliers, door de schijn op te wekken dat hotels Trivago nodig hebben, maar m.i. op ordinaire manier de omzet af te romen. Dit, volgens de methode: jij het werk en ik de centen.

23 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Laat je niet vangen aan de TV reclame…

Laat u niet misleiden door de tv-reclames.
In meer dan 90% van de gevallen zijn zowel Trivago als Booking duurder dan rechtstreeks boeken bij de luchtvaartmaatschappij of het hotel (gebaseerd op mijn ervaring met eerdere reizen).
Beide kunnen aanzienlijk goedkoper zijn dan een reisbureau, maar het is aan u om alles te controleren en vooral ALLES te berekenen om te vergelijken.
- Bovendien is het niet zeker dat Trivago of Booking enige verantwoordelijkheid zouden nemen voor problemen voor of tijdens uw reis. U zou letterlijk op uzelf zijn aangewezen. Maar het is begrijpelijk dat de drempel om rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappij of hotel te boeken (te) hoog is voor iemand die geen Engels spreekt en geen ervaring heeft met internet.

Don't be fooled by TV commercials.
In more than 90% of cases, both Trivago and Booking are more expensive than booking directly with the airline or hotel (based on my experience with previous trips).
Both can be significantly cheaper than a travel agency, but it's up to you to check everything and, above all, calculate EVERYTHING to compare.
Furthermore, it is not certain that Trivago or Booking would take any responsibility for problems before or during your trip. You would literally be on your own. But it is understandable that the threshold for booking directly with an airline or hotel is (too) high for someone who does not speak English and has no experience with the internet.

15 gennaio 2025

Leugenachtige reclame

Met de aanhoudende, domme en irritante, reclame van Trivago bijven ze hun leugenachtige activiteiten aan de man brengen! Ze moeten eens gestopt worden met alle mogeljjke middelen!

21 settembre 2025

Enorme afzetters

Het bedrijf Trivago biedt heel veel aan, maar ze zijn het duurst van allemaal. Ga niet met dit bedrijf in zee en kijk op andere sites naar fatsoenlijke aanbiedingen.
Hopelijk gaat dit bedrijf gauw naar de bliksem, hoe eerder hoe beter.

1 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Als ik de reviews hier lees

Irritante reclame.
Als ik de reviews hier lees , is trivago een waardeloos bedrijf. Buiten dat is die IRRITANTE RECLAME te veel op tv. Zal daarom ook NEVER NOOIT boeken bij trivago.

26 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wij hebben een hotel geboekt in Haarlem…

Wij hebben een hotel geboekt in Haarlem (Ibis) waarbij het stond dat honden waren toegelaten. Bij aankomst om midernacht weren wij opgewacht door de receptionist met de melding dat ze wisten dat wij kwamen met een hond maar dat deze is niet toegelaten en dit na 2 uur rijden! Wij zijn steeds aan het vechten met Stay for long (die zogezegd onze reservering had gemaakt) om ons geld terug te krijgen. Boek nooit via Trivago!

27 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Horse Riding Tours Finikia Hersonissos

On July 20th during our holiday we went on a fantastic horse-riding tour. Everything was perfectly organised. We were warmly picked up from our hotel and taken to the stables where we were welcomed with coffee. Afterwards we received clear instructions and our adventure began.
On horseback we rode into the mountains enjoying stunning views along the way. The route there and back was beautiful and we always felt well looked after. My 8-year-old daughter was smiling from ear to ear – an experience she will never forget!
Food and drinks were also included – delicious and plentiful. Everything was arranged by Horse Riding Tours Finikia Hersonisos, a warm family business that knows exactly how to give their guests an unforgettable day.
We enjoyed every moment from start to finish. Absolutely recommended for anyone visiting the area!

20 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dat dit bedrijf gewoon mag bestaan...

Dat dit bedrijf gewoon mag bestaan is mij een raadsel,pure guerilla marketing en complete oplichterij!!! Mensen, boek gewoon bij het hotel direct, veel goedkoper en het hotel krijgt 100% van je betaling!!! Boycot tri fokking vago!!!

1 agosto 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più