Trendhim Recensioni 5.133

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Köpte klocka till min man som födelsedagspresent. Han blev jättenöjd över ch klockan såg mycket bättre ut i verkligheten än på bild. Kvaliten verkar vara bra. Min man vill ha mer klockor från er ☺... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Har beställt beställt bl.a 2 väskor vid 2 olika tillfällen. Över förväntan fina! Men man får passa sig, man kan tro att man inte betalat för att sidan går genast över till varokorgen igen utan bekräft... Leggi di più

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Leveransen var snabb även då om…

Leveransen var snabb även då om PostNord som vanligt rörde till det. Smyckena känns påkostade bra sitter bra. Kommer handla igen.

14 aprile 2026

Hej Mathias ! 🤗

Wow, 5 stjärnor! 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi kan inte tacka dig nog för ditt stöd. Vi hoppas att du fortsätter komma tillbaka för mer och att din köpupplevelse blir lika fantastisk som den senaste.

Njut av dina Trendhim-produkter! 💚

Nélia, Trendhim

Jätte nöjd

Jätte nöjd, klockan är så fin

14 aprile 2026

Hej Erica 😊

Din recension betyder allt för oss! Vi ser verkligen fram emot ditt nästa besök 💙

Ha en fin dag!

Hej Ann,🥰

Tack för din recension - vi är glada att höra att du var nöjd med den snabba leveransen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Om du någon gång behöver ytterligare hjälp kan du kontakta oss på info@trendhim.se - vi hjälper alltid gärna till.

Med vänliga hälsningar,❤️

Valutata 3 stelle su 5

Var som vanligt jag beställde det kom…

Var som vanligt jag beställde det kom med posten

Hej Daniel,🥰

Tack för din recension

Vi är glada att höra att din beställning kom fram smidigt och som förväntat i din brevlåda. Vi uppskattar ditt fortsatta stöd.

Om det är något vi kunde ha gjort för att göra din upplevelse ännu bättre, tveka inte att kontakta oss på info@trendhim.se

Med vänliga hälsningar,❤️

Sandra, Trendhim.

Valutata 4 stelle su 5

Det var en snabb leverans och det var…

Det var en snabb leverans och det var lika snyggt som på bild. Storleksguiden kan nog förbättras. Jag mätte min handled till 19 cm och det skulle kunna bli bra än om lite tajt men armbandet var 20 cm så det blev lite löst istället.

9 aprile 2026

Hej Frank,🥰

Tack för din recension! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att armbandet såg lika fint ut som på bilden.

Vi är ledsna att höra att armbandet känns för löst runt din handled. Vi uppskattar att du tog dig tid att mäta din handled till 19 cm. Eftersom Solid Black Bolo Leather Bracelet endast finns i storlekarna M, L och XL, och storleken M är 20 cm, verkar det som att det kanske inte var den perfekta passformen för din handled.

Jag har kontaktat dig personligen för att se hur vi kan lösa detta och se till att du blir helt nöjd med ditt köp.

Vänliga hälsningar,❤️

Valutata 4 stelle su 5

Otroligt fin slips med hög…

Otroligt fin slips med hög kvalitetskänsla…men såklart inte direkt billig😀👍

Hej Mattias,🥰

Tack för din recension - vi är verkligen glada att höra att du gillar slipsen och att den känns högkvalitativ.

Vi uppskattar också dina ärliga synpunkter angående priset. Vi strävar alltid efter att balansera kvalitet, design och hållbarhet i våra produkter, och det är fantastiskt att höra att helhetsintrycket motsvarade dina förväntningar.

Om du någonsin behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss på info@trendhim.se - vi hjälper dig gärna.

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Vänliga hälsningar,❤️

Valutata 1 stelle su 5

Ringen var alldeles för stor

Ringen var alldeles för stor, tyvärr hade jag beställt den graverad….

2 aprile 2026

Hej Johan, 👋

Tack för din feedback. Jag är väldigt ledsen att höra att din ring kändes alldeles för stor när den kom, särskilt eftersom du lät gravera den.

Jag har skickat ett direktmeddelande till dig för att vi ska kunna verifiera storleken och se hur vi kan hjälpa dig vidare. Vänligen kontrollera din inkorg så att vi kan undersöka detta åt dig!

Varma hälsningar, ❤️

Snabb och enkel leverans

Snabb och enkel leverans. Snyggt armband

2 aprile 2026

Hej Lena, 🤗

Wow... ditt femstjärniga omdöme gjorde vår dag!💫 Vi är så glada att höra att du uppskattade din upplevelse hos oss.

Ditt stöd inspirerar oss att fortsätta leverera den kvalitet och omtanke du förtjänar. Hoppas vi ses igen snart!

Valutata 1 stelle su 5

Var väl inte riktigt som den ser ut som…

Var väl inte riktigt som den ser ut som på bilden

31 marzo 2026

Hej Rikard, 👋

Tack för din feedback! Jag är ledsen att höra att din nya mössa inte riktigt motsvarade det du förväntade dig från bilderna. Vi strävar efter att våra produktbilder ska vara så korrekta som möjligt, så vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar oss på det här.

Jag har precis skickat ett personligt mejl till dig så att vi kan gå igenom vilka specifika detaljer som skiljde sig åt och säkerställa att vi hittar en lösning som gör dig nöjd med din upplevelse!

Varma hälsningar, ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Jag letade efter original-klockremmar…

Jag letade efter original-klockremmar till min klocka men tyckte att de var för dyra. Gick till trendhim.se och hittade passande remmar till 1/3 av priset. Köpte tre olika. Suveränt bra! Passar utmärkt och ser snyggt ut. Dessutom väldigt SMIDIG handel!

27 marzo 2026

Hej Carl ! 🤩

Din recension ger oss bra vibbar!🎉

Tack för att du är en fantastisk del av Trendhim! 🙌

Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.

Alina, Trendhim

Bra pris

Bra pris, motsvarar mina förväntningar och snabb leverans.

26 marzo 2026

Hej Marie! 🤗

Tack så mycket för din recension och för att du gav oss dessa fantastiska 5 stjärnor! ✨

Din nöjdhet är det som motiverar oss varje dag.

Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig igen 🙌.

Nélia , Trendhim

Bra att hitta det jag behövde

Bra att hitta det jag behövde
Med vänlig hälsning,
Leif Danielsson

26 marzo 2026

Hej Leif 😊

Din recension betyder oerhört mycket för oss! Vi ser verkligen fram emot ditt nästa besök 💙

Ha en fantastisk dag!

Karina, Trendhim

Valutata 3 stelle su 5

Snabb leverans och bra retursystem

Snabb leverans och bra retursystem. Besviken på att köpt produkt blev 50% billigare dagen efter best. Returnerade och köpte samma produkt igen!

23 marzo 2026

Hej Ove,
Tack för att du delade med dig av din upplevelse 😊 Jag är verkligen glad att höra att du var nöjd med den snabba leveransen och de enkla returerna. Jag förstår helt hur frustrerande det måste ha varit att se en 50% rabatt dagen efter att du beställde, det är aldrig en bra känsla! Vi har ibland kampanjer och tidsbegränsade erbjudanden, och jag är glad att du till slut kunde utnyttja det lägre priset 😊 Nästa gång, hör gärna av dig direkt till oss på info@trendhim.se - jag kanske kan hjälpa till så att du slipper returnera den 😉
Allt gott,
Leslie, Trendhim

Valutata 5 stelle su 5

Köpte klocka till min man som…

Köpte klocka till min man som födelsedagspresent.
Min man vill ha mer klockor från er ☺️.
Det enda jag kan anmärka på är h
ur den var förpackad. Den låg i sitt fodral i en papperspåse. Inget skydd runtomkring. Så jag va jättenervös att klockan hade gått sönder. Men tur, den var hel

10 marzo 2026

Hej Micaela 🤩

Tack för att du inte bara väljer oss, utan också för det fantastiska feedbacket! Dessa fem stjärnor är ren magi! ✨

Ser fram emot att växa din Trendhim-samling, 🛍️

Marcela, Trendhim

Valutata 5 stelle su 5

Gick väldigt snabbt med leveransen och…

Gick väldigt snabbt med leveransen och fina produkter, supernöjd

19 marzo 2026

Hej Linda! 👋

Wow, tusen tack för att du överöser oss med stjärnor och delar med dig av din feedback om din shoppingresa! 🌟

Hoppas att få se dig igen snart! 🛍️

Ha en fantastisk dag! 🍀

Eva, Trendhim

Snygg plånbok

20 marzo 2026

Hej Kayembe Caly,

Din 5-stjärniga recension sätter den största leendet på våra ansikten! 😄 Den fungerar som en påminnelse om varför vi älskar det vi gör!

Här är till fler stilfulla resor framöver! 🕺

Kat, Trendhim

Fint halsband

Fint halsband, bra pris. Bra bilder.

18 marzo 2026

Hej Katrin! 😊

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt halsband och att det motsvarade dina förväntningar. 💎✨

Vi hoppas att det ger dig massor av stil och glädje, och vi ser fram emot att se dig tillbaka för mer! 👔

Varma hälsningar,
Nélia, Trendhim

bra produkt

16 marzo 2026

Hej Timothy 😊

Vi är tacksamma för att du valde oss och för att du tog dig tid att lämna en 5-stjärnig recension. 🌟 Tack så mycket!

Vi hoppas att du fortsätter att komma tillbaka för mer! 😉

Hoppas din dag är lika fantastisk som du är 💙

Celia, Trendhim

Kvalitetsglasögon 👍

Kvalitetsglasögon 👍
Snabb leverans 👍

16 marzo 2026

Hej Jan 🤗

Tack så mycket för den fantastiska 5-stjärniga recensionen! 🌟 Du kommer garanterat göra ett uttalande! 😉

Glöm inte: vi har din rygg när det gäller alla slags herraccessoarer. ✨

Polina, Trendhim

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più