Hvis man kun må beskrive sit besøg hos Treatness med èt ord, så er det livskvalitet ! Udover, at Line og hendes mutti er de skønneste mennesker, så kan man også mærke deres passion for at h... Leggi di più
Jeg skulle lige prøve full body cryosauna og wow🤩 købte straks klippekort. Effekten er visuel til at tage at føle på. Min huds spændstighed, appelsinhud og diverse led nyder godt at mine behandlin... Leggi di più
Kære alle, Hos Treatness får du service i absolut verdensklasse. Jeg havde fornøjelsen af at prøve både kompressionsmassage og cryoterapi – både i kammer og målrettet på maven – og det er en o... Leggi di più
Jeg fik Cryorsauna drn 9.3.2023+14.3. og 16.3. De 20 Blodprøver blev taget den 17.3 2023. Jeg vsr hos lægen og fik svarene at 19 af 20 blodprøver var ekstremt flotte. Den sidste manglede blot 0.... Leggi di più
- Ambulatorio di zona
- Medico che pratica medicina alternativa
- Centro benessere per trattamenti al viso
- Terapista di linfodrenaggio
- Centro benessere specializzato in massaggi
Treatness er et holistisk sundhedsunivers, hvor vi tilbyder naturlige behandlinger, som sætter gang i kroppens egne processer for at kunne understøtte kroppens naturlige restitution. Vi har skabt et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan tage en pause og koble af fra hverdagen i den tid du er hos os. Vores fornemmeste opgave er at møde dig lige der, hvor du er. Ingen er ens, hverken fysisk eller psykisk. Vi ønsker at skabe et sted, hvor netop du kan komme, som du er med de udfordringer, der nu end skulle være, eller bare for at gøre noget godt for dig selv. Vi tilbyder Cryosauna, Lokal cryo, Infrarød sauna, Kompressionsmassage, Lymfedrænage, Oxygenlift ansigtsbehandling, Lysbehandling og Ansigts lysterapi. Målet med vores behandlinger er at hjælpe og støtte dig til at være den bedste udgave af dig selv.
Enghavevej 62, 1674, København V, Danimarca
- info@treatness.dk
- www.treatness.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg har for første gang prøvet lymfe
Jeg har for første gang prøvet lymfe - og kompressionsmassage hos Treatness og jeg har allerede super god oplevelse med det efter min første behandling. Det har hjulpet på nogle smerter jeg har og hævelser. Jeg synes, at alle skal prøve det af og give det en chance. Om det er pga. smerter, hævelse eller andet.

Risposta di Treatness
Efter lokal cryo kan jeg spille…
Efter lokal cryo kan jeg spille tennis/Padel 4-5 gange om ugen. Før kunne jeg kun gøre det 2-3 gange om ugen. Har virkelig været godt for hævelserne i mit knæ som ellers altid kommer efter sport

Mega god behandling
Mega god behandling. det hjalp virkelig med at slappe af i mine rygmuskler og benmuskler de smerter.
Og super imødekommende personale. Jeg vil 100% anbefale det til jer. 🌸

Risposta di Treatness
Kan klart anbefale dette sted
Har haft et forløb over et par gange med kompression og lymfedrængende massage efter en operation, hvilket har boostet til min heling..
Personalet er i øvrigt super imødekommende og venlige!

Risposta di Treatness
Cryosauna er en helt fantastisk…
Cryosauna er en helt fantastisk oplevelse, jeg har prøvet 3 gange.
1. gang nyt spændene, meget anspændt.
2. gang mindre anspændt og meget vild oplevelse, fik følelsen tilbage i mit skinneben efter operation for 3 år siden. Helt vildt.
3. gang helt afslappede og totalt sus i hoved efterfølgende, man blev helt høj på energi og glæde.
Kan klar anbefale dette. Jeg kom efter stres lign symptomer.
Jeg skal helt klart afsted igen og glæder mig meget til næste tur.
Jeg besøgte Treatness.dk efter en…
Jeg besøgte Treatness.dk efter en længerevarende periode med spændingshovedpine, og følte behov for yderligere behandling udover fysioterapi og kiropraktor. Her modtog jeg fantastisk rådgivning og en ekstraordinær behandling ifht. det forventede. Jeg har siden da kommet hver uge til behandling i deres infrarød sauna og UV-lysbehandling, herudover lokal cryobehandling til min spændte nakkemuskler. Min spændingshovedpine er reduceret og bemærkes næsten ikke mere. Kæmpe anbefaling herfra.
Fremragende kundebehandling
Fremragende kundebehandling
Dygtige kompetente mennesker
Har fået behandlet mine ar fra cuts i thaiboxing kampe, har særligt brugt cryo og lysbehandling i mine forberedelser !
5 stjerner herfra
Niclas WBC verdensmester i thaiboxing

Risposta di Treatness
Jeg har kun positivt at sige om…
Jeg har kun positivt at sige om treatness.dk - meget professionelle og super søde. Jeg havde smerter i min pegefinger men efter cryosauna x1 forsvandt mine smeter et par dage efter behandling. Jeg har også fået hammermassage efterfulgt af lokal cryo på skulderåg/ nakke efter flere uger med hold/smerter i nakken. Det lettede/ gik væk ca. 4 dage efter behandling.
Min mand har fået kompressionsmassage efter han havde døjet med mange smerter ved iskias nerven. Han fik 2 behandlinger og det hjalp betydeligt.
Vi kommer helt sikkert igen. 😊👌

Super god service
Har prøvet cryosauna 3 gange og det virker.
Tip: Hold tommelfingrene inde i håndfladen, da de ellers kan bliver rigtig kolde.
Har lige oplevet en super god service fra Jan, da mit 10 turs kort var udløbet pga. corona. Nu har jeg fået to ekstra måneder til de sidste klip. Sådan :o)!

Risposta di Treatness
Blev opereret i ryggen og har…
Blev opereret i ryggen og har efterfølgende haft store problemer med mit ene ben, hvor jeg har haft svært ved at gå, stå og sidde i for lang tid af gangen.
Efter 1 behandling med kompressionsmassage og cryo sauna er der kommet gang i min krop.
I går kunne jeg gå 500 m i dag har jeg gået 4 km.
Fantastisk - kan kun give min anbefaling videre.

Risposta di Treatness
Super service og grundig vejledning
Min søn har haft en skade i hoften i flere måneder og har hos Trestness fået nogle omgange med kompressionsmassage og lokal cryo behandling som har mindsket smerterne og hjulpet godt i gang med sideløbende genoptræning. Vi har fået grundig vejledning og super god behandling.

Risposta di Treatness
Jeg fik lavet en mommy makeover for 6…
Jeg fik lavet en mommy makeover for 6 uger siden, blev anbefalet treatness for at komme af med væske og for at få pænere ar. Jeg er så lykkelig for at jeg valgte treatness, top professionelle, smilende og jeg føler mig så godt informeret. Jeg har været der en del gange nu og jeg har fået så flotte resultater, allerede efter første gang kunne jeg mærke og se forskel. Kæmpe anbefaling her fra.

En fantastisk oplevelse
Har netop været forbi Treatness Enghavevej 62 og prøvet Cryosauna - Infrarød Sauna - Lysbehandling - Kompressionsmassage samt Lokal Cryo. Det var fantastisk og umuligt for mig at vælge én favorit. Så bliver nødt til at prøve igen.
Hos klinikken Treatness.dk får man…
Hos klinikken Treatness.dk får man kompetent rådgivning, høj faglighed, professionalisme og helbredsmæssige effektive behandlinger der giver dig livet tilbage. Du er i gode hænder, ekspertisen er i høj sædet, atmosfæren er varm, nærværende og personlig.
Tak af hjertet til Jan stifter af klinikken Treatness.dk & Mette, som har givet mig livet tilbage.
Kærligst Ann-Mari Klæstrup

Risposta di Treatness
Jeg kan absolut give mine varmeste…
Jeg kan absolut give mine varmeste anbefalinger. Jeg har kæmpet med en overbelastning i fødderne, som allerede efter 1 tur i Cryosaunaen var væk og efter 3 omgange mærker jeg intet til skaden og er tilbage til mit gamle aktive liv. Derudover giver det en stor velvære at være til behandling. Kæmpe anbefaling herfra
Fantastisk Lørdag.
Fantastisk Lørdag.
Jeg kommer hos Treatness og får Cryo behandling for ondt i hoften og dårlig søvn. Jeg fik igår var jeg med til Deres VIP dag og fik prøvet de 4 andre behandling man også kan få. Fantastisk formiddag , super dygtig og behaglige personale. Mange tak til Lene, Mette og Jan

Hjælp til væske ophobning
Jeg er gået i gennem en større operation den 7/7 hvor jeg efter har været meget hårdt ramt af væske i kroppen. Jeg har derfor fået lavet kompressionsmassage hos Treatness.dk hvilke har hjulpet mig meget. Jeg har idag fået min 4 behandling, og jeg følger en markant bedring. Jeg har mindre ondt, mindre spændinger og er mere mobil. Jeg vil klart anbefale Treatness.dk hvis du står i ligende situtation, med væske ophobning, hævelser, spændinger, sportsskader mm.

Risposta di Treatness
Jeg har fået lavet en stor operation…
Jeg har fået lavet en stor operation (Mommy make-over), og derfor havde jeg rigtig meget væske i kroppen. 1 uge efter min operation vælger jeg at prøve 1 times behandling af lymfe og kompressions massage hos treatness. Jeg var nervøs for, om jeg kunne ligge fladt ned, men Jan og Mette er utrolige hjælpsomme og forstående. Under behandlingen spørger de om hvordan det går, og om man kan tåle lidt mere eller mindre. Efter kun 1 behandling kunne jeg mærke så meget forskel, jeg kunne stå helt oprejst og havde meget mindre væske i kroppen. Derfor valgte jeg også at bestille 1 time mere allerede 3 dage efter første behandling, samt Cryo lokal behandling til hurtigere heling af arene. Efter 2 behandling kunne jeg passe mine yndlings bukser igen!😍 Som jeg ellers troede jeg måtte af med, da der var så langt mellem knapperne. Det er jo vildt effektivt! Jeg kan intet andet end at anbefale treatness 🥰

Risposta di Treatness
Jeg fik lavet en "mommy makeover"…
Jeg fik lavet en "mommy makeover" fedtsugning på ryggen og et brystløft i juli måned. Jeg har fået anbefalet behandlingen hos Treatness.dk af andre som har fået samme operation. En uge efter operationen fik jeg den første lymfe og kompressions massage behandling. Behandlingen gjorde mig mere mobil allerede efter første gang. Jeg kom af med cirka 1,5 kilo væske som mine krop havde ophobet. Jeg fik meget mere energi og følte mig en hel del lettere og mindre spændt i hele kroppen. Jeg vil helt sikkert anbefale Treatness.dk hvis man skal igennem en operation som denne eller andre. Mette og Jan tager sig virkelig godt af dig under hele behandlingen og er meget opmærksomme på at du får den helt rigtige behandling. Der bliver justeret undervejs så det passer til det man kan klare under uden at det er ubehageligt.
<3<3<3

Fantastisk oplevelse!
Jeg fik 1 times kompressionsmassage og det var min første gang. Allerede da jeg kom hjem kunne jeg se en forskel på ben og numse - noget havde omfordelt sig og så pænere ud. Dagen efter da jeg skulle hoppe i min normalt meget stramme nederdel, var den blevet løsere og det samme med min kjole som normalt sidder tæt ved hoften var nu meget løsere! Kæmpe anbefaling herfra! Og jeg er allerede igang med min nr 2 behandling - 2 dage efter😊