Travelnoord Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste vliegreis alleen met mijn dochter geboekt. Mooi klein overzichtelijk vliegveld om mee te beginnen....dacht ik. Tot Tui besloot vluchten vanaf Eelde te schrappen. Ik in lichtelijke paniek... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een topper bleek TravelNoord! Na een kleine uitdaging met de taalbarrière bij het regelen van een extra kamer bij Hotel Orama Matala te Kreta, gaf TravelNoord niet op en heeft het team alles... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Our general over all experience was good yet every experience that involved Corendon was in some way negative. Beginning with changing our first flight and ending with unfairly charging us for cabin b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ontvangst bij de receptie van het hotel was perfect. Lieve dame, zorgde er meteen voor dat we wat te drinken kregen bij late aankomst. Het appartement was heel mooi, schoon en ruim. Ligging gewe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Travelnoord verzorgt al jarenlang de best verzorgde vakanties naar alle bestemmingen ter wereld. Met een aanbod van alle pakketreizen, hotels en vluchten kun je bij Travelnoord altijd terecht. Travelnoord staat voor service en menselijk contact. Je kunt ons altijd bellen, mailen of even langskomen bij een van onze kantoren. Boek eenvoudig en voordelig online met de service en ondersteuning van een ervaren reisbureau.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

218 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

76 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Travelnoord service prima!

Het contact met Travelnoord was heel persoonlijk en direct. We hadden een pakketreis geboekt naar Kreta, Stalis. Appartementencomplex Melina, vlucht met Corendon vanaf Eelde. Ook hadden we een huurauto via SunnyCars erbij geboekt met hotelaflevering. Dat verliep prima, zelfs een upgrade naar een grotere auto. Dat wat Travelnoord kon regelen, was prima voor elkaar. Het vliegtuig van Corendon vonden we redelijk ruim. Vertrek vanaf Eelde is geweldig, helemaal mooi dat je gratis mag parkeren op de Corendon parkeerplaats. Wel een groot nadeel dat je pas savonds vertrekt en dus na middernacht aankomt. De transferbus moest veel mensen afzetten, zodat we pas tegen 2.30 uur in bed rolden.
Het appartementencomplex Melina is mooi en rustig gelegen, vlakbij het strand en restaurants en winkeltjes. Het personeel is heel vriendelijk. We hadden 2 appartementen in het losse gebouw, één op de 1e en één op de 2e verdieping. Het ene appartement had zowel in de woonkamer als in de slaapkamer een airco, dat was heerlijk, want het was erg warm. Het andere appartement had alleen in de slaapkamer een airco. Omdat er ook 1 persoon op de slaapbank in de woonkamer sliep, was het daar snachts erg warm , waardoor slapen erg moeilijk was. Ramen open was ook geen optie, want dan komen er zwermen steekmuggen binnen. De badkamer is erg klein, en in het appartement op de 1e verdieping sloten de deuren van de douchekabine niet goed en was er een ruimte tussen de douchebak en de vloer. Je moest de sproeier vasthouden en goed richten anders werd de hele vloer nat. Verder is de keukeninrichting eenvoudig, maar doeltreffend, tenminste om het ontbijt klaar te maken. Er zit een supermarktje tegenover, die erg duur is.
We hebben met de auto verschillende uitstapjes gemaakt. Hoogtepunten: Spinalonga, het stadje Kritsa, de Lasithi hoogvlakte.

12 giugno 2025

Top SERVICE

Geweldige service van Soraya. Tijdens het boeken van de vlucht heeft zij ons heel fijn en goed geholpen. Ook bij een latere aanpassing in de boeking. Tijdens onze vakantie kwamen we er achter dat we iets vergeten waren. Hiervoor uiteindelijk op de zaterdag voor onze terugreis op zondag gebeld. Soraya heeft ons weer goed en duidelijk geïnformeerd. Later bleek dat ze nog verder nagevraagd heeft en kregen we een mail met extra informatie. Bij thuiskomst heeft ze nogmaals gemaild met de vraag of alles goed was gegaan. TOP!

14 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Groningen Airport is een fijn en vlot werkend vliegveld

Groningen Airport is een fijn en vlot werkend vliegveld. Een verademing in vergelijking met een grote luchthaven. De reistijd was wel laat op de avond waardoor we ook erg laat aankwamen. De accommodatie op Kreta was prima en de medewerkers waren erg vriendelijk en relaxed. De transfer van vliegveld naar hotel duurde wel vrij lang maar we waren dan ook de allerlaatsten in de bus

25 maggio 2025

Vliegveld dichtbij huis

Vliegveld dichtbij huis . Goed georganiseerd. Paar keer gebeld voor hulp . Vlot geholpen door TravelNoord . Zeker een aanrader om nog eens te boeken , ondanks de late aankomst de eerste dag ( 03.30 in hotel )

22 maggio 2025

Gewoon oke overall

Gewoon oke, geboekt via vliegen vanaf Eelde, bleek Travelnoord te zijn, die zit in onze woonplaats Leeuwarden dus prima. Eelde lekker dichtbij maar nadeel vlucht eerst via Rotterdam = lange zit. Gazipasa transfer Alanya zou nog geen uur rijden zijn, praktijk was voor ons ruim 2 uur ivm alle hotelstops onderweg. Retourtransfer en vlucht wel nagenoeg rechtstreeks en op Eelde en dat scheelt echt aanmerkelijk. Verblijf was ons bekend en wob wederom prima.

10 maggio 2025

Een grote pluim

Reis naar Kreta was helemaal zoals omschreven door Travelnoord.
Zeer duidelijke communicatie per mail! Heerlijk om via Airport Groningen te reizen.
Bungalow op het Annabella Resort was uitmuntend; het eten was heerlijk; gastvrij personeel. Kortom een grote pluim voor deze prachtige vakantie.

13 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Van boeking tot vertrek goed geregeld

Van boeking tot vertrek goed geregeld. Juiste informatie op het juiste moment
Vind het alleen jammer om te horen dat een zelfde samenstelling van gezin de helft heeft betaald dan dat wij hebben gedaan, maar zal voor de volgende keer nog beter mn best doen om de juiste prijs te betalen.

27 aprile 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più